Survival of the Dead (2009)
Genre: Horror
Alternatieve titel: George A. Romero's Survival of the Dead
Geregisseerd door: George A. Romero
Met onder meer: Alan van Sprang, Kenneth Welsh en Kathleen Munroe
Plot Survival of the Dead
"Death isn't what it used to be."
Op een eiland, bij de kust van Noord Amerika vecht de lokale bevolking tegen een zombie-plaag. Ondertussen hopen ze een middel te vinden waarmee ze de zombies kunnen laten terugkeren naar hun oorspronkelijke staat.
Sarge Nicotine Crockett
Seamus Muldoon
Zombie (onvermeld)
Lem
Tonypulp
Hmm ik weet het niet, iedereen blijft maar hopen op een ouderwets goede romero maar na die laatste 2 heb ik de hoop grotendeels opgegeven..
Ik ga hem zoiezo kijken maar mijn verwachtingen zijn erg laag.
Pastichio Rocker
Die Romero is ook lekker bezig met het uitknijpen van zijn oude successen. Kerel is een karikatuur geworden van zichzelf met al deze slechte vervolgen.
Flipman
megaman
Land vind ik ook een stuk minder dan de drie voorgaande delen. Alleen al om het feit dat de zombies maar bijzaak zijn en worden gezien als 'een ander soort wat ook probeert te overleven'. Maar ook deze film is zoveel beter dan het überslechte Diary. De spelers acteren zo ontzettend slecht waardoor de film allesbehalve geloofwaardig overkomt. En dat verwacht je toch wel van een zombiefilm...en zeker van een Docu-Zombiefilm. Any way, ik hoop dat Island weer wat traditioneler wordt want anders hoeft Romero van mij geen vervolgen meer te maken.
Pastichio Rocker
Romero heeft trouwens goed gekeken naar 'The Zombie Diaries' toen hij Diary Of The Dead in elkaar draaide.
Macmanus
Romero heeft toch nog nooit aan goede acteurs gedaan? Echt embarmelijk acteerwerk zit er in al zijn films durf ik bijna te zeggen, hoewel ik ze nog niet allemaal heb gezien. Maar in die ik gezien heb was het nooit goed.
Vond dat alleen in de laatste echt ondermaats.
Deze trailer zegt me verder weinig. Word er nog niet echt warm van.
Steve-a
Het idee om Diary of the dead op die manier te schieten kwam al voor Cloverfield of The Zombie Diaries.
Steve-a
Al die sleche vervolgen??? Ik kan het nog begrijpen als je Land of the Dead minder vind, maar Dawn en Day zijn toch echt wel beter dan Night of the living Dead. Diary is geen vervolg op de triologie.
Land of the Dead is trouwens nog wel een geweldig goede film. Zeer vermakelijk.
Diary of the Dead was ook echt niet zo slecht. Ik heb me ook met die film goed vermaakt.
Tonypulp
Land of the Dead is trouwens nog wel een geweldig goede film. Zeer vermakelijk.
Sommge hebben gewoon een hogere standaard voor wat een goede zombie film is.
En na day is er geen goede romero meer gewees. Punt
Macmanus
Ja als die Cloverfield had gezien, had die niet zo een flauw geintje bedacht in Diary. En Night, Dawn en Day zijn allen waardeloos geacteerd. Onmogelijk om dat te ontkennen. En in zijn wat meer budget films was het hoogst haalbare degelijk. Goed is het nooit. (behalve de aap in Monkey Shines natuurlijk.)
Sommge hebben gewoon een hogere standaard voor wat een goede zombie film is.
En na day is er geen goede romero meer gewees. Punt
Spreek voor jezelf. Land was een verademing ten opzichte van Day. Puntkomma.
Tonypulp
Spreek voor jezelf. Land was een verademing ten opzichte van Day. Puntkomma.
Ik sprak toch wel voor de overduidelijke meerderheid, en dat leid ik af uit alle scores, puntkommaoverenuit.
Die scores zeggen me niks. Land zal over een paar jaar meer gewaardeerd worden. Gebeurde Day ook.
Tonypulp
Denk het eigenlijk niet..
Day is toch wel heel wat anders als land, er was meer mogelijk alleen echt iets nieuws bracht het niet..het overtrof zijn voorgangers bij lange na niet, en dat mag je toch wel verwachten (Dat romero het op het zelfde niveau houd/verbeterd)
Ik verwacht gewoon erg veel van Romero.
Toch kijk ik ze altijd wel met plezier, ongeacht hoe slecht ze ook zijn, zien zal ik ze
Ik zal deze ook wel kijken, alhoewel ik zijn laatste film echt slecht vond.
AC/DC
Ik kan het natuurlijk niet weten, maar ik heb zo'n voorgevoel dat dit een flop wordt
Zal hem zeker bekijken!
Quaest
Zal hem zeker bekijken!
Ja, maar ben toch wel blij dat er nieuwe film van George.. want er worden niet veel zombiefilm gemaakt.
En ik ga zeker ook kijken!
Tonypulp
Laatse jaren een beetje opgelet...?
Vind het aanbod van zombie films anders flink tegenvallen laatste jaren, op 2 hele goede na vind ik de rest of dikke meuk of net een voldoende.
Quaest
Laatse jaren een beetje opgelet...?
Ik bedoel laatste tijden alleen maar een baggerfilm...
maxomaniak
Ik denk dat het een flop gaat worden maar ik MOET hem gewoon zien
eppy
flop geen flop, what the fukc.....
het is romero en ik moet 'm zien, en aan het gezeik over het slecht acteerwerk heb ik een broertje dood....
'k vond zowel land als dairy erg vermakelijk, vooral het redneckfilmje aan het eind van dairy was vermakelijk, en als je goed acteer werk wil zien met zombies kijk dan de 28 serie, de volgende zal 28 months heten
namingway24
Ik vond Diary een geweldige film en hoewel ik geen hoge verwachtingen heb van dit deel ben ik toch erg benieuwd.
Starmaster501
romero vind het gewoon leuk om films te maken. nu ook vanwegen computer effecten. zijn brein zit gewoon nog bomvol ideeën de verfilmt moeten worden
megaman
Die zijn heilig vergeleken met Diary..serieus
megaman
flop geen flop, what the fukc.....
Er is ook nog een tussenweg: matig acteerwerk of gewoon überslecht acteerwerk. Romero's films staan niet bekend om acteerprestaties, maar Diary spant duidelijk de kroon. Deze film stop ik nooit meer in m'n DVD speler. Schande voor de Dead reeks.

Diary of the Dead
2007