How to Lose Friends & Alienate People (2008)
Genre: Komedie
Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Robert B. Weide
Met onder meer: Simon Pegg, Kirsten Dunst en Jeff Bridges
Releasedatum: 13 november 2008
Plot How to Lose Friends & Alienate People
"He's across the pond, and out of his depth."
Sidney Young is een gedesillusioneerde intellectueel die werkt bij een klein tijdschrift. Omdat hij een hekel heeft aan het leven van de glamour en roem in Hollywood, wordt hij opgemerkt door een groter publiek, omdat hij hier juist stukken over schrijft. Al snel wordt hij aangenomen bij een groter tijdschrift, waar hij zichzelf alles behalve geliefd maakt.
Sidney Young
Bill Nathanson
Richard Young
Mrs. Kowalski
Brucie
heeft iemand al het één en anders over deze film te horen gekregen misschien zelfs een voor filmpje? ben al weer een tijdje opzoek naar een film met Megan Fox als hoofdrol speelster, bedoel in Transformers was ze hellemaal het einde.
Bugssje
Real_Movie
Ik ga de film wel checke als ie uit is.
Verhaal spreekt me wel aan.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11900 berichten
De charme en schoonheid van Kirsten Dunst en de humor van Simon Pegg zijn volgens mij een heeeele aangename combinatie!
kras van zwienen
helemaal mee eens! Vooral Simon Pegg vind ik niet verkeerd.
pcoussens
Film gezien op filmfestival Gent... Zeer leuke film. Geen moment verveeld en ook lachte de overvolle filmzaal goed mee (ook de regisseur was er aanwezig). Na de film was er zelfs een applaus. Simon Pegg speelt schitterend !
FinkPloyd
- 1964 stemmen
Best ok deze film. Begint goed, maar naar het einde toe stuikt de film helemaal in elkaar: de scherpe humor en commentaar op het lege celebrity wereldje verdwijnt, en het plot wordt hopeloos zoetsappig.
Carolaah
Leuke rol van Dunst, vermakelijke film. Natuurlijk heerlijk cliché, maar soms ook minder prettig cliché.
Maar voor de Sneak vanavond was hij weer leuk
tiiim
Aardige film. Altijd leuk om te zien hoe Britse humor niet gewaardeerd wordt in Amerika. Heb me een aantal keer rot gelachen.
ArcovandenBroek
Het eerste uur is echt super, naar het einde toe wordt ie iets te zoetjes, maar niet absoluut niet vervelend. Heb me een paar keer kapotgelachen, zeker toen Sidney Young die stripper/stripster had geregeld en hij met een l*l in z'n handen stond.
Simon Pegg speelt zoals altijd weer geweldig, Kirsten Dunst en Megan Fox zijn 2 heerlijke verschijningen, meer dan genieten!
amanda22
Toen ik de trailer had gezien vond ik het 3 keer niks.
Toen ik bij de Sneak zag dat deze het was was ik niet blij.
maar.....ik heb best gelachen, niet dubbel gelegen maar heb me goed vermaakt bij de film...die kerel is grappig en maakt echt van die maffe dingen mee...ik vond hem wel iets te lang duren...had wel wat korter gemogen!
Verder leuke film!
jacobine_rodijk
Erg tegenvallend, komieke talenten als Pegg en Bridges weten het slechte script zelfs niet te redden. Alhoewel Fox er weer erg smakelijk uit zag is het duidelijk waar haar acteerlimiet zit, veel anders dan dit soort rollen zul je haar waarschijnlijk niet meer in tegenkomen. 2*
TheUltimateRuler
best een leuke film, lijkt erg op the devil wears prada.
het eerste uurtje is ie wel leuk, later wordt het echt een vrouwenfilm.
eepee
helemaal mee eens!!!
thomzi50
- 1991 berichten
Vermakelijke komedie, vooral het eerste uur sterk is. Jammer dat het steeds meer uitloopt op een romantisch verhaaltje, en dat het komedie-element en de originaliteit daarmee steeds verder wegzakt.
Zandkuiken
Leuk filmpje toch hoor vond ik, met opnieuw een geinige Simon Pegg als hoofdrolspeler. De personages die hij neerzet lijken wel altijd goed op elkaar, maar z'n Ricky Gervais light-humor ligt me wel. Verder ben ik het eens met thomzi50 dat de film na verloop van tijd een beetje verzandt in een te typische romantische komedie. Maar best eens fijn!
Secretaresse kijkt naar Pegg, die zijn hand aan het afvegen is. Verontwaardig kijkt hij haar aan.
What? I just had cock in my hand...
Een meevaller. Vond de trailer niet bijster bijzonder, maar de film kent vooral het eerste uur een stel scherpe grappen - waarbij opvalt hoeveel bloot er de laatste tijd weer in komedies te zien is - die ervoor zorgen dat de film op dat gebied al niet meer stuk kan. Helaas ebt de sleur na verloop van tijd deze humor een beetje dicht en vervalt de film in niet meer dan een goedlachse komedie. Niets mis mee, maar iets meer scherpte op het einde had wel gemogen.
En Dunst blijft uber-cute, met of zonder Cheerleader pakje aan...
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11900 berichten
Ai, dit viel tegen. Kirsten Dunst en Simon Pegg blijven altijd onweerstaanbaar, maar ze weten van How to...niets meer te maken dan een The Devil Wears Prada voor mannen zonder bite.
Regisseur Robert Weide kan niet kiezen tussen de scherpe Britse humor en de zoetere Amerikaanse humor, waardoor de film tussen wal en schip landt. Rare scenes met Bobbi de stripper, in één film met dat mierzoete einde...ik heb nergens echt kunnen lachen, op een glimlach hier en daar na.
Verreweg de leukste scènes uit de film.
Ik verbaas me er nogmaals over dat enkele komedies de laatste tijd - en dan met name de komedies uit de Jud Adaptow koker - vrij veel nudity bevatten. En dat de grappen die hieruit voortvloeien vaak erg scherp zijn.
erwin1122
ik ga er vanavond heen , ik weet nog niet echt wat ik er van kan verwachten!
soom
Soms heerlijk droog, dan weer een beetje satirisch. Ik vond het wel leuk om dit te zien, ook vanwege het spel tussen Kirsten Dunst en Simon Pegg. Hoewel hij natuurlijk geen Orlando Bloom is, want Elizabethtown is voor mij echt een 5* en staat al geruime tijd in mijn top 10. Dat niveau wordt niet gehaald, maar een meer dan ruime voldoende weet de film ruimschoots te halen.
AHWA
Begint wel aardig, en er zitten een aantal leuke grappen in, maar uiteindelijk mondt het uit in de zoveelste standaard-romkom.
Geen verrassende grappen, een einde dat je mijlenver van te voren ziet aankomen, maar de hoofdrol door Pegg wordt leuk gespeeld. Ik vond wel dat zijn rise bij het magazine een beetje afgeraffeld werd om de speelduur niet te lang te maken. Het einde kwam dan ook allemaal heel snel.
Ik heb me niet verveeld, maar dit is zeker geen hoogvlieger. Leuk om Kirsten Dunst weer eens in een aardige film te zien. Ze blijft inderdaad cute
kniteforce
Aardige komedie met Simon Pegg en Jeff Bridges die toch wel het grappigst zijn in deze film. Kirsten Dunst vond ik minder in deze film. Leuk om Gillian Anderson in deze rol te zien. En Megan Fox doet waar ze goed in is (mooi wezen).
PollyPeachum
Best aardig, maar ook niet meer dan dat. Niet de moeite waard om naar toe te gaan, maar wel de moeite waard, als je het toch hebt gedaan, hem af te zien.
chillout
hij is echt wel goed beter dan ik had verwacht, kijkt echt lekker weg en verveeld geen moment.
Goed acteerwerk van die kerel past echt perfect in deze film.
zeker een aanrader om eens lekker relax op een winteravondje te kijken!

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

Horrorfilm 'Bring Her Back' komt zeer binnenkort naar Netflix: 'Geld zeker waard'

Reign over Me

Harry Brown
Drama / Thriller, 2009

The Boat That Rocked
Komedie / Muziek, 2009
new york cityjournalistfailuremagazinegebaseerd op memoires of autobiografiestarletbritish mancult of celebrityawards showred carpetcelebrity worship workplace romancecelebrity interviewawards ceremonyin crowd