• 9.377.055 stemmen

Geregisseerd door: Darren Lynn Bousman

Met onder meer: Tobin Bell, Lyriq Bent en Scott Patterson

Releasedatum: 3 januari 2008

Plot Saw IV

"You think it is over... but the games have just begun."

Nu Jigsaw en zijn kompaan Amanda dood zijn, lijkt het spel afgelopen. Maar als een nieuw videobandje van Jigsaw opduikt, blijkt het spel nog lang niet aan zijn eind te zijn. Twee FBI-profilers proberen de hele puzzel op te lossen en speuren door Jigsaws overgebleven spullen. Maar als een SWAT-lid ontvoerd wordt en onderdeel van het spel blijkt krijgt hij negentig minuten om, behalve zijn eigen leven, het leven van een oude vriend te redden.

avatar van nightbreed

nightbreed

Wie heeft er bij voorbaat al gestemd op deze film die nog niet eens te downloaden is?

avatar van starbright boy

Stem verwijderd.

Brianna

Sorry, fout gemaakt, je kan een nieuwe trailer zien van saw4 op www.horror-movies.ca

Brianna

Het is alleen jammer dat ik de trailer die ik gezien heb er nu niet meer op staat, je kan nu alleen de taeser trailer zien, die je op meerder sites kan vinden. Moet zeggen, dat die bij mij niet helder overkomt, en de eerste die ik gezien heb, een veel duidelijker beeld schetst. Kan er o.a over vertellen, dat ie omgeveer 3 min duurt. Je ziet twee mannen vastgekentend met kabels om hun nek, en van hen heeft een sleutel om een kabel los te maken. Hey probleem is alleen, dat de 1 niet kan praten, zn mond is dicht genaait, de ander kan niets zien, zijn ogen zijn dicht genaait. Kabels zitten vast aan een machine die die kabels oprold, en hun hoofd uiteindelijk zal verpletteren. Zal niet verder vertellen hoe deze mannen gaan oplossen, dat blijft dan voor jullie nog een verrasing. Ik weet het al, maar ga daar nu niet meer over vertellen. Heb deze trailer gezien op www.horror-movies.ca. Helaas kan ik deze trailer er niet meer vinden.

Brianna

O ja, heb misschien een stomme vraag aan jullie, heb mn pc ook nog niet zo lang, net 3 maanden, dus moet nog van alles leren. Maar ik heb hier een recensie gezet over Saw4, en lees mijn recentie nu dus ook op google. Mijn vraag is nu dus, hoe komt het dat mijn tekst is geplaatst op google.

b00ster!

Bij de zin "it must be saw" zie je Dr. Gordon kruipen door de badkamer!

avatar van TK1991

TK1991

Ik von de eerste filmposter leuker.. met jigsaw zijn hoofd..

Meer nieuws over Saw:

Get more Saw 5 (Saw V) news

Yes I'm still blind, but the news gets even better this evening. Your #1 source for all things horror, Bloody-Disgusting, has just confirmed through multiple sources that David Hackl, the production designer on Saw II, Saw III and Saw IV and second unit director on Saw II and Saw IV has OFFICIALLY been attached to helm both Lionsgate's Saw V and Saw VI, assuming a hole doesn't form in the Earth and suck the franchise in with it. Will Jigsaw return? I'm sure he will. But this news comes so early don't expect much more until we see how well Saw IV does, which Hackl was once in the running to direct.

avatar van ISSY

avatar van JC.

JC.

Helaas is die nep .

Erethana

Zojuist is er clip online gepost, die al heel wat over de gebeurtenissen in Saw IV zegt. Hier is de link:

Erethana schreef:

En nu is het echt duidelijk dat deze film te ziek wordt, niet normaal! kan niet meer wachten!

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

Hmm jammer hoor. Waarschijnlijk ga ik m nie eens kijken. Saw 1 heb ik in de kast staan en vind ik ook leuk en origineel, 2 vond ik al veel minder en 3 tsjah toen had ik t wel gehad met SAW. Waarom melken ze t altijd zo uit. Voor het geld van al die sequals, kun je 3 andere films met een nieuw veraalmaken, die waarschijnlijk nog veel beter zijn ook.

Erethana

Uitmelken hoeft niet altijd gelijk te staan aan mindere kwaliteit lijkt me. En trouwens, voor iedereen die erover blijft doorgaan dat er zoveel delen komen, aan het begin van de serie waren ze er al over eens dat het tot deel 6 zou gaan. Dus waarom dat gezeur nou? Bij de Harry Potter films wordt er toch ook niet gezegd 'Deel 6 alweer? wanneer stoppen ze nou met uitmelken?' Ik krijg er pas genoeg van als ze verder gaan als het oorspronkelijke plan, als ze verder gaan dan Saw 6.

Trouwens, ik heb uitgevonden hoe de trap van de man met de messen werkt, het staat hier in spoilers:Voor de vastgebonden man staat een paaltje met een knop erop. Het probleem alleen is, dat als hij het wil indrukken om (waarschijnlijk) vrij te komen, moet hij zijn hoofd eerst snijden. Tussen de man en de knop staan 8 messen, die horizontaal naar hem toe staan. Hij moet zijn gezicht er tegen aan duwen om de knop aan te raken, alleen dan snijden de messen langs zijn huid.

Redelijk slim bedacht al zeg ik het zelf.

b00ster!

Btw, de plot info klopt ook niet meer...

Kun je corrigeren.

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

Prachtige nieuwe poster.

ziet er erg leguber uit.

ik kijk hier echt naar uit !

Erethana

Plot info geweizigd, wacht op goedkeuring.

De oude link van de autopsie is trouwens verwijderd, maar er staat er nog eentje op youtube:

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

1 goed, 2 goed, 3 zeker nog steeds goed. dan maar uitgemolken was bloederig zat kijk zeker uit naar deel 4

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

quote: Maar dan wordt SWAT commandant Rigg ontvoerd en in het allerlaatste spel van Jigsaw gezet

is dit het laatste deel dan of iemand weet?

dacht dat er ook nog een 5 en 6 zouden komen

Erethana

Er komt zeker een deel 5, 6 is nog niet heel veel over bekend.

avatar van Mr Confused

Mr Confused

Banned Trailer

Trailer

avatar van maxB

maxB

ik snap dat mensen het een beetje te veel van het goeie vinden vinden dat het steeds verder gaat, maar ik wil nu ook weten hoe het afloopt::)

Brianna

Snap niet helemaal waarom deze trailer verboden is. We zijn wel wat gewend met Saw, dus vraag me echt af waarom deze trailer verboden is.

avatar van Mug

Mug

pr-stunt, wat anders.

avatar van maxB

maxB

ik ga hem binnen een week zien als het goed iss

avatar van hellblazer93

hellblazer93

Ik ben heel benieuwd wie deze keer de moordenaar/ psychopaat is... Maar ik verwacht er maar niet te veel van. De saw factor was na deel 2 wel op.. Deel 3 was ook heel anders.. Wel ranziger, maar lang niet zo sterk. Ik ga dit deel toch kijken.

avatar van finalman

finalman

wat een lelijke poster trouwens