• 9.376.345 stemmen

Geregisseerd door: Darren Lynn Bousman

Met onder meer: Tobin Bell, Lyriq Bent en Scott Patterson

Releasedatum: 3 januari 2008

Plot Saw IV

"You think it is over... but the games have just begun."

Nu Jigsaw en zijn kompaan Amanda dood zijn, lijkt het spel afgelopen. Maar als een nieuw videobandje van Jigsaw opduikt, blijkt het spel nog lang niet aan zijn eind te zijn. Twee FBI-profilers proberen de hele puzzel op te lossen en speuren door Jigsaws overgebleven spullen. Maar als een SWAT-lid ontvoerd wordt en onderdeel van het spel blijkt krijgt hij negentig minuten om, behalve zijn eigen leven, het leven van een oude vriend te redden.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Hando schreef:

Ik blijf dit toch ongelofelijk vinden. Vreselijk maar toch kijken

Ja dat is gewoon puur nieuwsgierigheid, hetzelfde had ik bijvoorbeeld ook bij Irreversible, Calvaire of Dolls. Ik weet van te voren dat er weinig kans is dat het wat voor mij is, maar toch ben je dan nieuwsgierig door alle ophef en de reviews etc...

avatar van Respekked

Respekked

Ach deel 3 was de beste uit de reeks. Dus wat mij betreft kom maar op met deze.

avatar van Hesticus

Hesticus

Ja lijkt me leuk. Alleen zou raar zijn als er weer een open einde in kwam.

avatar van Modar

Modar

ben benieuwd of deze nog kan boeien om eerlijk te zijn. 3 van deze films lijkt me meer dan voldoende, maar goed laten we kijken hoe het uit zal pakken.

avatar van asheva7

asheva7

Het lijkt me echt goed,jigsaw komt erin voor,maar op een video heel tof idee we zullen zien

avatar van Nienke1981

Nienke1981

Ben benieuwd of deze net zo goed is als deel 1 t/m 3. Ik kijk er in ieders geval naar uit om deze te gaan bekijken!

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

MOET deze gewoon ook zien, hoe slecht ie misschien is. Is 'n soort verslaving geloof ik..

avatar van orginaliteit

orginaliteit

ik moet deze gwn zien

ik hoop op veel gore en goed einde en spannend

ik denk als ik de trailer maar niet ga kijken dat zou een goed idee zijn

ik kijk er naar uit

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Komt Saw 5 in 2008 uit en Saw 6 in 2009 en Saw 7 in 2010 en Saw 8 in 2011 en ga zo maar door?

avatar van Horrordude

Horrordude

Goed het plot lezen sinterklaas : 'Het blijkt dat Jigsaw nog een laatste spel in gedachten heeft gehad...'

avatar van martinstegenga

martinstegenga

Goed het plot lezen... Tja, vandaag de dag word je nog amper wijzer van met deze films.

sinterklaas schreef:

Dat zit er dik in, ze zullen wel zoiets als de zoon van Jigsaw tot deel 23 laten opdraven (jahaah dat kunnen ze zomaar doen als ze denken dat de koe nog melk heeft) en daarna de zoon van de zoon tot deel 47....pfff na deel 2 had ik er al genoeg van.

Jigsaw is no fun anymore !!!!

avatar van Minority_Check

Minority_Check

zo erg is het toch niet

er zullen altijd horror films bestaan dus wat maakt het uit als er eentje is die maar door gaat

maar het zal niet zo ver gaan denk ik

Minority_Check schreef:

zo erg is het toch niet

maar het zal niet zo ver gaan denk ik

Nee tuurlijk niet.

I was just trying to make a point, namelijk, dat ik strontziek word van al die vervolgen op commerciele succesjes.

Ik heb liever dat ze een nieuwe horrorfilm maken met een nieuw verhaal dan dat ze hun tijd in vervolgen gaan steken.

Maar ik zal echt niet raar opkijken als over een paar maanden blijkt dat ze bezig zijn om saw 5 te verfilmen en dat ze dan de zoon van Jigsaw laten opdraven, als dat zo is dan kan de serie makkelijk tot deel 8 doorgaan.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Horrordude schreef:

Lees dat bericht van Nightbreed es 19 juli 2007, 20:47 uur

Voor je het weet heb je nog de film: Jigsaw in space. Een ingevroren Jigsaw 2000 jaar later.

avatar van martinstegenga

martinstegenga

Jiggie Jiggie Jinglebells, kerstversie van de Saw-Films. Die krijg je dan natuurlijk ook nog

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

martinstegenga schreef:

haha , goed gevonden .

"hello Adam ,

You don't know me , but i know Santa Claus,

I want to play a little christmas game:

You have 30 minutes to decorate this christmas tree or you die !!!

Electric Lights or Candles , Make your choise "

leuk ideetje maar toch minder eng denk ik.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

-jack_sparrow- schreef:

haha , goed gevonden .

"hello Adam ,

You don't know me , but i know Santa Claus,

I want to play a little christmas game:

You have 30 minutes to decorate this christmas tree or you die !!!

Electric Lights or Candles , Make your choise "

leuk ideetje maar toch minder eng denk ik.

Whaha lol

Horrordude schreef:

Sinds wanneer wordt een plot zo nauw genomen. Het is toegevoegd door een gebruiker die het wellicht van IMDB of iets dergelijks heeft afgekeken, wie weet hoe het plot écht in mekaar zit.

Elkeweg, het blijkt maar weer hoe erg ik achterloop...moet deel 2 nog zien.

Ik kreeg trouwens geen geluid bij de Youtube trailer, maar wel vet dat Michael Emerson meespeelt.

nightbreed

Wat zeggen jullie van 'Jigsaw jr. vs. Hannibal' ?

avatar van Minority_Check

Minority_Check

hannibal wint met gemak

en de nieuwe poster ziet er VET uit

jigsaw gaat hier toch ECHT dood

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

waaaauw , mooie poster , echt mooi . deze is nog griezeligger dan de vorige drie. Is dat het hoofd van Tbin bell ????? amai

creepy.

ik kijk hier wel naar uit

avatar van gekkuh_joey

gekkuh_joey

??

avatar van TimD

TimD

Deze poster is juist niet eng.

avatar van metaledje

metaledje

Nog een????? Dit word een friday the 13th of nightmare on elmstreet serie joh... maarja niemand kan tegenspreken dat dit de beste filmserie is geweest als het zich ooit tot deeltje 12 heeft bereikt.. toch?

avatar van b00ster!

b00ster!

Heb de eerste scene gezien via een filmpje van Comic Con...

Veel bloed, Zieke spelletjes, en de sfeer uit de eerste Saw!

Ziet er veel belovend uit... Weet zeker dat dit weer een topper wordt!

avatar van nightfly1982

nightfly1982

Een deel 4 ik zei het al de meeste zeiden nee joh dat doen ze niet....Nee nee wel dus en er komt zelfs een deel 5 Waar zijnz e toch allemaal mee bezig. Das net zoiets als een deel 3 en 5 mken van de Pirates of the Caribbean, wat ze waarschijnlijk ook gaan doen.

1 was redelijk 2 was beter en 3 was goed....4 wordt niks en 5 al helemaal niet denk ik. Maar ja ik weet zeker dat als ze idd uit komen ik het toch niet kan laten ze te gaan kijken..

avatar van nightfly1982

nightfly1982

Minority_Check schreef:
en de nieuwe poster ziet er VET uit
jigsaw gaat hier toch ECHT dood

Als je deel drie goed hebt gezien zie je dat jigsaw al dood is....Zijn strot is doorgezaagd....dus tjah weet niet

avatar van L. luchtloper

L. luchtloper

Na de gebeurtenissen uit deel 3 vinden we Jeff terug, opgesloten in het gebouw, op zoek hoe hij er uit moet komen. Hij zal snel zijn dochtertje moeten vinden en het gebouw moeten verlaten voordat ze beide sterven. Terwijl hij op zoek is vindt hij een video opgenomen door Jigsaw. Het blijkt dat Jigsaw nog een laatste spel in gedachten heeft gehad...

Laat me niet lachen...

avatar van HoRRoR-Freak23

HoRRoR-Freak23

kom op mensen , als je niet op saw zit te wachten ga ze dan ook niet kijken maar ga niet zeuren over een deel 4 en een evt. deel 5

avatar van HoRRoR-Freak23

HoRRoR-Freak23

Kom op mensen ga nou niet lopen zeuren over deel IV en evt. deel V. JE HOUD ER VAN OF JE HOUD ER NIET VAN en als je er niet van houd of niet op dit deel zit te wachten dan kijk je toch niet

Ik kan niet wachten iig , Kom maar op met de volgende delen I LOVE SAW