• 9.378.910 stemmen

Geregisseerd door: Darren Lynn Bousman

Met onder meer: Tobin Bell, Lyriq Bent en Scott Patterson

Releasedatum: 3 januari 2008

Plot Saw IV

"You think it is over... but the games have just begun."

Nu Jigsaw en zijn kompaan Amanda dood zijn, lijkt het spel afgelopen. Maar als een nieuw videobandje van Jigsaw opduikt, blijkt het spel nog lang niet aan zijn eind te zijn. Twee FBI-profilers proberen de hele puzzel op te lossen en speuren door Jigsaws overgebleven spullen. Maar als een SWAT-lid ontvoerd wordt en onderdeel van het spel blijkt krijgt hij negentig minuten om, behalve zijn eigen leven, het leven van een oude vriend te redden.

avatar van Kulicious

Kulicious

hellblazer93 schreef:

Ik ben heel benieuwd wie deze keer de moordenaar/ psychopaat is... Maar ik verwacht er maar niet te veel van. De saw factor was na deel 2 wel op.. Deel 3 was ook heel anders.. Wel ranziger, maar lang niet zo sterk. Ik ga dit deel toch kijken.

en de saw factor is weer terug.

weer een ranzig spelletje met 2 net als in 1.

ik heb al een teaser kunnen vinden.

1 van de zoveel smerig verwachte spelletjes van de jigsaw.

let trouwens niet op het geluid.

die klopt niet met de film, maar van een teaser hoef je ook niet al te beste kwaliteit verwachten

owja dit is voor de ongeduldige onder ons,, dit zegt wel ietsjes meer dan de trailer.

dit is gewoon 1 teaser uit de film.

ook leuk om te zien:P http://www.break.com/saw4/saw-iv-exclusive.html

avatar van hellblazer93

hellblazer93

Kulicious schreef:

en de saw factor is weer terug.

weer een ranzig spelletje met 2 net als in 1.

ik heb al een teaser kunnen vinden.

1 van de zoveel smerig verwachte spelletjes van de jigsaw.

let trouwens niet op het geluid.

dit is gewoon 1 teaser uit de film.

ook leuk om te zien:P http://www.break.com/saw4/saw-iv-exclusive.html

Ik heb gekeken en die teaser ziet er goed uit. Misschien komt Saw weer terug..

avatar van winkelblah

winkelblah

Zijn twee nieuwe clipjes beschikbaar, van de hair trap en de knife trap.

• 1960 berichten

Heb nou gewoon eens het geduld om te wachten totdat je deze film gewoon helemaal kunt kijken in goede kwaliteit op dvd. Tenzij het natuurlijk je hobby is om per se alles als eerste te willen, dus ook op deze film stemmen.

Ik heb daar altijd zo de schurft aan. Sta je met iemand over een nieuwe film te praten en dan zeg je dat je wel benieuwd bent. Zegt die ander dat ie 'm al gezien heeft via, via via internet met Poolse ondertitels of zo, maar dan ook niet kunnen laten om de vetste scenes te noemen en natuurlijk de ontknoping. Ik vind je dan niet opeens toffer worden hoor, of zo.

avatar van Erethana

Erethana

psycholamp schreef:

Helemaal mee eens, en ga dat hier dus ook niet doen aub.

Wanneer komt hij hier trouwens? Ik hoorde of 26 december of 3 januari, kan iemand bevestigen?

avatar van DVD-T

DVD-T

Hij staat op imdb voor 3 januari gepland,ik kijk hier weer erg naar uit.

avatar van KampF_

KampF_

Geef me 1 goede reden om deze film te kijken. Na saw 1 vond ik ze belachelijk, maar dan ook belachelijk slecht.

avatar van Doom

Doom

Dan heb je geen reden om dit vervolg te bekijken. Gelukkig vond ik de vervolgen juist verbazingwekkend goed, dus ik sta echt te springen om deze film!

avatar van Hando

Hando

Ik kijk hier ook erg naar uit. Moderne horror spreekt me sowiezo wel aan, alleen weet ik nog niet zo goed de weg te vinden naar goede films in dit genre. De saw films hebben me in ieder geval nog niet teleurgesteld, dus deze ga ik zeker kijken.

Hoe heeft Revor deze film trouwens al gezien???

avatar van Famous Person

Famous Person

Ik wil het vierde deel ook wel zien.Het zijn gewoon enge topfilms.

avatar van Erethana

Erethana

KampF_ schreef:

Geef dan eerst eens een reden waarom jij ze slecht vind, dan kunnen we daarop ingaan.

@Hando: Ik denk niet dat dit waar is, of hij heeft connecties met leden van de crew van Saw IV, wat ik betwijfel.

avatar van Nieke

Nieke

Dus; jaarlijks een Saw? (vorige was ook met 'halloween in de bios, Amerika althans...)

Deze lijkt ook weer gepland voor 27 oktober, al komen de films in België uit op 'n woensdag. Dikke pech, en moet ik dan verder gaan op 3 januari, zoals één van bovenstaande berichten?

Nu blijft m'n vraag; als 'The Da Vinci Code' en 'Pirates III' overal gelijktijdig kunnen uitkomen, waarom dan niet met andere films? Onze Benelux lijkt wel 't laatste deel waar ze aan denken...

avatar van Brianna

Brianna

psycholamp schreef:

FF een reactie hierop.

Ten eerste moet iedereen natuurlijk voor zichzelf weten wanneer degene een film kijkt. Ik persoonlijk kan niet wachten todat ik deze kan zien, dus ga niet wacten wanneer deze op dvd komt. Daarvoor ben ik te nieuwsgierig. Voor mij is het ook eigenlijk niet dat ik de eerste moet zijn om hem te zien, nee, ik kan gewoon niet wachten, en dat heb ik ook met andere films. Ben het zeker met je eens dat we het niet voor de mensen moeten verpesten die de film nog niet hebben gezien. Maar ik zal dan wel zeggen dat ie super is, of whatever, en ga m kijken. Of zoals je wilt, kijk hem zsm als ie uit is op dvd. Maar als er nou mensen zijn die films al wel eerder willen kijken, so be it, maakt toch niet uit.

avatar van arshad

arshad

http://www.imdb.com/title/tt0890870/synopsis hier staat iets over z'n ex-vrouw best wel jammer want ze moesten gewoon stoppen na saw III

avatar van Martijn085

Martijn085

best wel jammer want ze moesten gewoon stoppen na saw III

Missschien wel ja, maar Saw III heeft wat een open einde, ben erg benieuwd hoe dat laatste stukje afloopt!

Als ik de stukjes bekijk komt er dus nog wel een heel verhaal achteraan. Zo komt er volgensmij nooit een einde aan de Saw series.

Maar goed, altijd mooie films gevonden tot nu toe.

avatar van DVD-T

DVD-T

Zijn ex vrouw zie je trouwens ook heel kort in een flashback in saw 3.

Ikzelf ben eigenlijk wel benieuwd of zij ook een rol heeft gespeeld waarom jigsaw met zijn zieke spelletjes is begonnen.

avatar van TimD

TimD

IGN gaf de film 3 * en een goede recensie.

Brianna schreef:

FF een reactie hierop.

Mijn punt is niet dat er mensen zijn die deze film eerder willen kijken, mijn punt is dat er nog wel meer in het leven is dan de eerste te zijn die deze film ziet en kan stemmen. Een film kijken is geen sport of wedstrijd. En ik wacht idd. liever wat langer dan dat ik een film zie met silhouetten van bioscoopbezoekers of met magenta-groen tinten en een ondertiteling die niet synchroon loopt. En dat alleen maar om 'm eerder dan de anderen gezien te hebben. Dat is voor mij de sport niet. Dus ook met deze film wacht ik liever tot ie in de bioscoop draait of op dvd uitkomt. Tot die tijd zijn er genoeg leuke andere films om te kijken.

avatar van arshad

arshad

6.8 met 720 stemmen op imdb best goed

avatar van Slater

Slater (crew films & series)

Hm, ik heb alle forums al gelezen, blijkbaar is het toch de minste.

Er zitten gewoon een paar 'Saw' fans tussen.

avatar van saw_lover

saw_lover

Superfilm !

Echt iets voor de saw-fans !!

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

ik ga er woensdag heen , dan komt ie in utopolis uit met halloween ,toepasselijk vind ik .

lekker griezelen op de griezeligste dag met saw. huh.

ben benieuwd.

saw_lover schreef:

Superfilm !

Echt iets voor de saw-fans !!

Speelt zich zeker niet af in een donkere, gesloten ruimte, aangezien jij 'm 5 sterren geeft.

Downloadbericht verwijderd.

avatar van b00ster!

b00ster!

Ik geef hem 3 *

Als echte Saw fan vindt ik deze toch wel de minste van allemaal, het verhaal zit opzich wel leuk in elkaar maar daar blijft het dan ook bij. Saw IV kun je zien als een twist van zijn voorgangers... Niet Slecht, Maar verslaat zeker niet zijn voorgangers!

avatar van Fikret8

Fikret8

Tog nog een waardig vervolg.. waar het verrassingselement in deel 3 een beetje achterwege bleef, leunt deze film juist voornamelijk op het einde.

avatar van martinovitch

martinovitch

Ik verwacht super veel van deze prachtige Saw 4 !

Ik ga deze woensdag kijken naar de avant premiere met mijne goede maat Robin !

in Utopolis Lommel !

hopelijk is ie lekker griezelig !!!! en !!!

Dus da word de donderdag stemmen ! hopelijk mag ik der een vijf op zetten !

avatar van PersianKill

PersianKill

Ben benieuwdddd!! Als het goed is komt ie op mijn verjaardag uit!

avatar van thoentje

thoentje

Bij ons in belgië kan je saw 4 nu woensdag bekijken in de kinepolis bioscopen. De vertoningen zijn wel altijd maar rond half 11 maar ik denk dat ze dit nu al tonen omdat het dan halloween is !

avatar van hollywood

hollywood

Vanaf wanneer is deze in de bioscoop? (Nederland)