• 9.382.103 stemmen

Geregisseerd door: Darren Lynn Bousman

Met onder meer: Tobin Bell, Lyriq Bent en Scott Patterson

Releasedatum: 3 januari 2008

Plot Saw IV

"You think it is over... but the games have just begun."

Nu Jigsaw en zijn kompaan Amanda dood zijn, lijkt het spel afgelopen. Maar als een nieuw videobandje van Jigsaw opduikt, blijkt het spel nog lang niet aan zijn eind te zijn. Twee FBI-profilers proberen de hele puzzel op te lossen en speuren door Jigsaws overgebleven spullen. Maar als een SWAT-lid ontvoerd wordt en onderdeel van het spel blijkt krijgt hij negentig minuten om, behalve zijn eigen leven, het leven van een oude vriend te redden.

avatar van diedier

diedier

Ik vind dit 1 van de beste saw films wat er is.De openings scéne in 1 woord 'WAAAAAUUUWW' geweldig,er kwam meer dan genoeg bloed aan te pas

Het verhaal is gewoon goed,zo ingewikeld maar naar het einde toe was het gewoon een simpel verhaal maar een zeer goed.Er waren een paar verschrik momenten die waren duidelijk zeer goed want iedereen in de bioscoop verschrok zich toch goed.Alleen vond ik ening min-puntje dat er niet meer zoveel foltertuigen waren zoals in de andere films,er waren er wel maar niet meer zo verbluffend als die van in saw 3.Maar ik geef de film toch een

avatar van johan166

johan166

Snap niet dat mensen de 1&2de zo veel mooier vonden... Er miste altijd iets in de saw films. En dat was een soort van motief.. Daarom met het samenvallen van dit deel.. vind ik dit toch het mooiste deel

avatar van Nickstbo

Nickstbo

Oee Oee Oee

Wat denken jullie er allemaal van als.....(hou je vast)

Ik Saw V ga maken !!!

Het zou in ieder geval origneler zijn en terug naar de basis gaan waar het allemaal begon.

Ik vind het spijtig dat de makers nog veel te veel opties hebben.

Oke , meneer is nu dood maar zoals we zien in Saw IV hebben we ...(zucht) het verleden nog waar ze nog tien films kunnen over maken.

In ieder geval ik begin eens aan "V". En als ls die af is krijgt iedereen gratis tickets en kunnen jullie zeggen "das die ene van moviemeter."

PS :Oja en Saw IV krijgt 3 sterren. Minder als 1& 2. Beter als 3.

avatar van Miss Sway

Miss Sway

INCTRL schreef:

je wilt je geld terug voor een gedownloade film?

Natuurlijk probeerde ik slechts een punt te maken...

avatar van Zymovie

Zymovie

johan166 schreef:

Je zegt dat je 4* geeft , maar je geeft er 1,5 : /

avatar van TimD

TimD

Miss Sway schreef:

Natuurlijk probeerde ik slechts een punt te maken...

Dat is niet gelukt

avatar van DamnSexC

DamnSexC

Ik vond hem echt geweldig...

avatar van DSonnema

DSonnema

Nickstbo schreef:

Oee Oee Oee

Wat denken jullie er allemaal van als.....(hou je vast)

Ik Saw V ga maken !!!

Ik vind het spijtig dat de makers nog veel te veel opties hebben.

PS :Oja en Saw IV krijgt 3 sterren. Minder als 1& 2. Beter als 3.

Mag ik een van de acteurs zijn wel degene die overblijft graag... wil geen rare dingen door mn hoofd

ik hoor het wel he

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

De fantasie slaat weer aardig op hol bij sommige users zie ik wel...

avatar van greekboy

greekboy

Hij is weer top!!

avatar van ekoc

ekoc

brrrrrrrrrrrrrrrr ik heb 1,2 en 3 deel gezien.. en 4 nu?? Toch niet??

avatar van gelderingen

gelderingen

In dit deel komen meerdere personage van de andere delen terug.

Vindt het een redelijk goede film alleen op het eind krijg ik wat verwarring.. maar ik zal niet vertellen waar dat overging want dan vertel ik misschien te veel....

Qua spanning vondt ik de eerste delen net iets beter.. maar het plot is hier ook weer redelijk goed.

Op de verwarring na wacht ik weer af op saw V

avatar van K@i

gatuso123

weer zoals de gewoonlijke saw films:D een 4*

avatar van Toennie

Toennie

mooi film...maar een ingewikkeld verhaal..

avatar van Nephilim

Nephilim

Na 10 jaar crap horror uit Hollywood begon mijn geloof in mainstream horror dankzij de Saw(met uitzondering van het veel te theatrale en gepolijsde deel 1) en Hostel reeks weer wat op te leven.

Vandaag Saw 4 dus maar gekeken en ik moet zeggen hij was weer lekker sadistisch. Waar Saw 2 wat teenybopper horror elementen had, waren deze bij deel 3 vervangen door heerlijk sadisme en in deel 4 is dit niet anders ware het dat de film de verhaal elementen uit deel 1 wat meer naar de voorgrond brengt. Met uitzondering dat waar deel 1 veel te theatraal en gepolijst was dit deel lekker rauw was.

Ja ik heb me zeker vermaakt.

R9

ik moet zeggen, dat ik het einde maar moeilijk snaptte. wie kan mij dit uitleggen, misschien moet ik hem nog maar een keer kijken, maar een uitleg zou handig zijn..

avatar van joe black

joe black

NOG een Saw-film??? Ik weet het niet hoor... :S

avatar van FilmFreakDimi

FilmFreakDimi

In een woord geweldig gewoon voor het eerst dat ik weer eens schrok en de spanning meer voelde wat me wel tegen viel was het echte horror dat ik niet terugkon vinden en het weinige bloed dat erin voorkwam. Verder vind ik de verhaallijn wel wat toevallig en nu is het maar hopen een de 5e editie die er denk ik wel komt.

avatar van Judiith^

Judiith^

Alleen heb ik nog een vraag over 1 ding. In Saw III op het tijd, zag je dat zijn dochtertje nog gevangen zat. Maar daar is in Saw IV niks over laten zien ofzo. Misschien komt dat nog in Saw VI...

Saw III vond ik echt het best.

avatar van timj

timj

Judiith^ schreef:

Saw III vond ik echt het best.

Er zijn geruchten dat dat in deel V komt. Wel zal Hoffman er wat mee te maken hebben, want die had de knuffelbeer van dat meisje.

Ik vind dit overigens een erg goede film, waar veel dingen op zijn plaats komen op het einde. De film blijft boeiend tot het eind en weet het niveau van deel 1 weer te halen vind ik. Een dikke 5*

uitleg over deel 4??

snap hem maar moeilijk?

in het begin zie je dat jigsaw uit elkaar word gehaald? maar op het eind ligt hij weer in dat kamertje waar ze ook in deel 3 lagen..?

avatar van Reverb

Reverb

R9 schreef:
uitleg over deel 4??

snap hem maar moeilijk?

De beginscene met de autopsie speelt zich na het einde van deel 4 pas af. Deel 4 vindt dus vlak plaats na deel3. Want die agent Hoffman schiet dan Jeff(man van de vermoorde dokter in deel 3) dood. En Hoffman ziet tevens de lichamen van Jigsaw, Amanda en Dokter Lynn.

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Persoonlijk vond ik dit de minste uit de serie die er momenteel is. Ik weet niet, ik kon niet echt binding krijgen met de personages in de film. Het kon me dus eigenlijk niet zoveel schelen of en hoe ze vermoord werden. Maar eerlijk gezegd: het is en blijft een verdomd goede horrorfilm. Want tussen horror zit nu eenmaal veel crap en zo kun je deze film toch niet benamen. Minste uit de serie, wacht met spanning op deel vijf: 3 *.

avatar van horned_reaper

horned_reaper

deze film was minder dan deel 1 maar beter dan 2 en 3 vondt ik

avatar van graafbas

graafbas

supergeweldige film. ik kijk er al op uit naar deel5. Maar dat zal wel weer een jaartje duren.

avatar van Raffael77

Raffael77

ze zijn al bezig met filmen .(Saw 5)

avatar van Raffael77

Raffael77

Het duurt hier zowiezo heel lang voordat er een film uitkomt.

Alleen sommige films worden wereld wijd released (b.v. Potter film)

Neem Crank. Die film was al in 2006 in amerika en hier pas afgelopen zomer 2007.

Reverb schreef:

ja zo ver was ik ook ongeveer, maar wat ik niet snap dan als die autopsie in het begin eigenlijk na saw 4 afspeelde..
waarom komt die opvolger dan binnen om dat bandje te beluisteren en tevens zijn opvolger te worden..

avatar van TimD

TimD