• 9.373.625 stemmen

Police Academy: Mission to Moscow (1994)

Komedie | 83 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titel: Police Academy 7: Mission to Moscow

Geregisseerd door: Alan Metter

Met onder meer: George Gaynes, Michael Winslow en David Graf

Releasedatum: 30 juni 1994

Plot Police Academy: Mission to Moscow

"Just when we thought the Cold War was over, leave it to these guys to heat it up again."

Moskou is helemaal in de ban van de peetvader van de Russische maffia. Door middel van een nieuw videospelletje wil de snoodaard in alle informaticabronnen ter wereld infiltreren. Zo hoopt hij de machtigste man op aarde te worden. Gelukkig zijn er nog de onvermeende klungelaars van de Police Academy. Ze worden naar Moskou gezonden voor een speciale missie om een einde te maken aan de alleenheerschappij van de maffioso.

Eric Lassard

Commandant Rakov

Little Russian Boy with Bike

avatar van DownBusiness

DownBusiness

Ik vond deze film, toen ik nog klein was, best vermakelijk! Ik heb dit toch vaak samen met mijn vader, die dankzij zijn snor ook op een politieagent lijkt, zitten kijken!

avatar van finalman

finalman

stomme film!

een 1*

avatar van DragQueen

DragQueen

Waar de andere vervolgen nog wel te pruimen waren, laat deze echt te wensen over. de flauwe uitgemolken grappen zijn alles behalve vermakelijk. verder is het verhaaltje erg slapjes. de formule is wat mij betreft, hier gewoon op. een paar bekende gezichten uit de voorgaande delen maken dan nog wel het een en ander goed. maar erg leuk was ie totaal niet. een pijniging om te kijken. 1 ster.

avatar van kaydegreef

kaydegreef

Echt een keistomme film! Zeker de saaiste van de hele reeks..

slecht verhaal,stomme grappen,...

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

stomvervelendirritant , en niks anders

het is saai, en valt uit bij de andere delen

hier snap ik de plaats in de flop 100

1.0***

avatar van saw_lover

saw_lover

Wow, ik zou een hele epistel kunnen schrijven over hoe k*t deze film is, maar ja.

SLECHT !!!!!!

kaydegreef

jodenkoek schreef:

deze film is lache 5,0

5,0* voor deze film?

Dan heb je zeker de andere delen van Police Academy nog niet bekeken...Dit was het slechtste deel van allemaal!

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

kaydegreef schreef:

5,0* voor deze film?

klopt hij geeft zomaar 5***

avatar van madanny

madanny

De lol was er echt wel af met deze police academy. Overduidelijk het zwakste deel

avatar van too-sweet

too-sweet

Iets wat leuk of lollig is moet je ook zo laten. Al vanaf deel 2 van PA ging het bergafwaards.

Waarom laten de makers het toch zo ver komen dat iets wat grappig moet zijn nu alleen nog irritatie opwekt

avatar van Diana...

Diana...

geweldig xD Ik kan er niks aan doen maar toch blijft hij grappig

4 *

avatar van maerk

maerk

Slechtste van alle Police Academy films. De eerste was nog wel leuk...de rest is rotzooi.

1 ster.

avatar van hellblazer93

hellblazer93

Zeer matige vervolg waar de lol er echt af is. Niet vaak gelachen vanwege de herbruikte grappen en nog slechte ook.

1.5

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik vind nou echt dat de regiseurs van Films echt moeten nadenken voordat ze een Film maken, Dit kan toch nooit Goed gaan : Een 7e Film voor een Komedie bij Deel 4 ging het al fout en ze zijn nog tot hier doorgegaan, Het kijken eigenlijk niet waard want de Humor is er helemaal vanaf.

avatar van The Oceanic Six

Deze mag van mij wel in de flop 10 komen...

Wat een inhoudsloze kutfilm. Echt, wat hebben ze deze reeks weten te verkrachten totdat iedereen het haatte....

Het verhaal is om te janken zo slecht en ik denk niet dat ik 1x heb gelachen. Mijn god, bespaar me verdere delen mocht iemand er ooit aan denken. Wel zonde, de 1e was leuk en deel 2 en 3 waren ook nog de moeite.

0,5* omdat lager niet kan en ik deze toch wil beoordelen

avatar van Val.Broman

Val.Broman

Ik vond hem best wel vermakelijk, en het is naar mijn mening nog niet eens de slechste uit de reeks

avatar van TorresNL

TorresNL

Stomme, humor, 1!

Vroeger, oke, maar nu?

Niks vergeleken met bijv: Rat race

avatar van Sportingerke

Sportingerke

Voor ik de film bekeek dacht: "die mensen van Moviemeter weten niet wat ze doen, Police Academy kan en mag niet in de flop-100 staan, zelfs als is het de zevende in de reeks."

Na het kijken moet ik echter toegeven dat de eerdere stemmers gelijk hadden. Ofwel ben ik de humor van Police Academy ontgroeit, ofwel is het niveau van de grappen sterk gedaald sinds de eerste films die ik nog wel degelijk vond.

Nu was het echt erg: er is slapstick, dan iets "erger" is er het genre "The Naked gun" en helemaal onderaan de lijst komen de contact/val/undercover (zelfs met een zwaailicht op hun hoofd waren ze minder opvallend geweest)/sla/beuk deur in- grappen in Police Academy 7.

Als dan ook nog eens Hightower niet meedoet, kan je wel geloven dat ik erg ontgoocheld was.

Ik zal dan ook het gemiddelde nog een beetje omlaag helpen

avatar van aerts007

aerts007

amaai,.......

avatar van movie fan

movie fan

dit is echt wel de slechtste van ze allemaal , had er niet veel van verwacht , en zo was hij ook , het acteerwerk was echt laag , de grappeen waren deze keer echt wel flouw , en het verhaal over DE GAME , asjeblieft zeg , hadden ze nu echt met niks beter kunnen afkomen . heb de film gezien , maar vondt hem een beetje tegenvallen . hopelijk komt er GEEN deel 8 !!!!

avatar van film88888

film88888

Geen woorden voor dit deel, zo slecht !!!

2,0

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Niet vermakelijk, niet grappig, slecht acteerwerk. Tja ...

avatar van bild

bild

Echt totaal niet grappig gewoon.

avatar van Movie Jim

Movie Jim

Dit Deel vind ik veel beter dan Deel 6. En er is tenminste afwisseling ze gaan naar Rusland.

avatar van jordandejong

jordandejong

natuurlijk zijn ze allemaal van slechte kwaliteit, maar toch blijft deel 1 het leukste. Deze vond ik stukken minder.

avatar van Clubber Lang

Clubber Lang

Ik heb de afgelopen 2 weken alle Police Academy ('P.A.') delen gekeken. Vooraf vond ik het wat overdreven dat er 2 á 3 films in de flop100 staan. Hier ben ik het nog steeds niet helemaal mee eens, op 1 deel na. DEZE!

Wat een drama. Alles wat de vorige P.A.'s leuk maakte mist deze.

En dan nog niet gesproken over die irritante geluidjes/special-effects, en ik mis te veel verrouwde gezichten.

Deze kan de prullenbak in, de vorige 6 vond ik zo slecht nog niet (i.i.g. geen flop 100 waard)

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Volgens mij vond ik dit vroeger al niet leuk.

Bij dit soort films mag je toch wel iets grappigs verwachten, maar helaas was er niks grappig. Het begint in een studio en daar zat ik al naar te kijken of dit humor was. Deze film kon bij mij niet eens een glimlach op mijn gezicht toveren. 0,5 voor niet leuke, zogenaamd grappige film. 0,5.

avatar van mrron

mrron

mindere police academy film. 3 is nog steeds de beste

avatar van stalinorgel

stalinorgel

Het is ze gelukt. Nog slechter dan delen 5+6!

'grote'namen als Christopher Lee en Ron Perlman veranderen daar niets aan. En ook superbabe Claire Forlani kan dit niet redden.

Na de stilte van 5 jaar die tussen dit deel en deel 6 zaten, was op zijn minst de terugkeer van de hele oude cast inc Guttenberg, Bobcat Goldthwait en Tim Kazurinsky op zijn plaats geweest.

Gewoon lekker met z'n allen deel 1 t/m 4 kijken

toen het nog ècht leuk was