Met veel schaamte deze trieste Komedie film zonet bekeken (puur uit verveling) op de televisiezender Veronica en in plaats ervan opgewekt en vrolijk te worden door veel te lachen of te glimlachen, raak je juist gedeprimeerd door deze film want er valt gewoon niets te lachen (zelf niet te glimlachen) en het is ook nog eens allemaal bar slecht, tot het beschamende af (regelmatig met het schaamrood op de kaken zitten te kijken en soms heb ik zelfs Russische roulette erbij gedaan, ik won dus wel steeds

Normaal gesproken kijk ik geen films op de commerciële televisiezenders i.v.m. de vele irritante reclames en vooraankondigingen van vreselijke Nederlandse programma's ertussendoor, maar bij deze film is dat juist een godsgeschenk (eigenlijk ook nog grappiger dan de film zelf), zodat je weer even kan bijkomen van deze bar slechte zogenaamde komische film, die gewoon in alle facetten slecht is en dan doel ik op het flauwe en achterlijke verhaal zelf, de uitvoering van het verhaal, de humor en de cast (ook nog eens zonder hoofdrolspeler Steve Guttenberg, in de rol van Carey Mahoney, die tenminste nog een beetje kon acteren).
Het
eerste deel van Police Academy, welke ik destijds zelfs in de bioscoop heb gezien, was nog leuk (zeker als tiener van 13 jaar destijds), maar de delen erna zijn eigenlijk allemaal niet meer om aan te zien en ze worden ook met het deel slechter (mede ook door het afhaken van bepaalde leden van de cast). Na deze film werd ook nog eens het
laatste van de Police Academy reeks (inderdaad een echte melkkoe reeks zoals "
Vdk_Movie" dat boven mij omschrijft) uitgezonden, maar daar ben ik maar niet meer aan begonnen, want anders had ik het waarschijnlijk ook niet meer overleefd (dan was ik waarschijnlijk Russische roulette gaan spelen met meerdere kogels i.p.v. eentje).