Police Academy: Mission to Moscow (1994)
Genre: Komedie
Alternatieve titel: Police Academy 7: Mission to Moscow
Geregisseerd door: Alan Metter
Met onder meer: George Gaynes, Michael Winslow en David Graf
Releasedatum: 30 juni 1994
Plot Police Academy: Mission to Moscow
"Just when we thought the Cold War was over, leave it to these guys to heat it up again."
Moskou is helemaal in de ban van de peetvader van de Russische maffia. Door middel van een nieuw videospelletje wil de snoodaard in alle informaticabronnen ter wereld infiltreren. Zo hoopt hij de machtigste man op aarde te worden. Gelukkig zijn er nog de onvermeende klungelaars van de Police Academy. Ze worden naar Moskou gezonden voor een speciale missie om een einde te maken aan de alleenheerschappij van de maffioso.
Eric Lassard
Commandant Rakov
Katrina
Little Russian Boy with Bike
vic
deze is duidelijk de slechste van alle delen. Ik vind hem nog slechter dan deel 2 en die vond ik jaren het slechtste deel.De rest is matig tot slecht maar deel 2 en dit deel zijn bedroevend slecht
Wer-Al Zwowe
Deze film is ontzettend slecht.
De makers konden beter even wat leren over computers. Want het gaat niet om een virus maar een trojan horse. Het heeft geen invloed op bv een gameboy of een dergelijke zakspelcomputer. Want deze dingen zijn nooit met een netwerk verbonden.
Als ICTer erger je je toch aan zulke dingen.
Deze film was geloof ik ook niet zo serieus bedoeld.
Queto Yurlunyur
In Police Academy 6 zat een scene waarin ze een passwordcontrole vermijden door een klap tegen de monitor aan te geven. Dat vind ik nog veel stommer...
twinmaster
Police Academy rulezzzzzz!!!!1
Daar is gewoon nix tegen te doen, dit was wel de minste uit de serie maar ook deze verdient 4 sterren
Heb deze al weer een tijdje geleden gezien, maar ik weet nog wel dat ik deze film ongeloofelijk slecht vond. 1* voo de moeite.
Stoffeltje
Er zitten soms wel grappige dingen in als je hem 25 keer met een half oog meekijkt (mijn broertjes) dus toch nog 1,5 ster
dje-em
ehm sorry mensen ik heb deze film nu naar een lagere plaats of hogere? in de flop top 100 gezet. Ik ben bezig met beoordelen van de films die ik gezien heb. Omdat ik niet meer precies weet welke film nu slechter is dan de anderen, heb ik alles 2,5 gegeven en deze 2,0. Kan dus veranderen als ik ze weer zie.
Droopy
Na na 7 delen als film kwam er ook nog een TV serie..... arrrgggghhh
homerjay
Heb deze zelfs nog in de bios gezien. oei wat was dat een lange zit. Ed Wood opgepast, want deze film brengt zijn slechtste regisseurschap aller tijden in gevaar.
Egbertbos
0.5 is de koe die police academy heet nu eindelijk uit gemolken de tv serie heb ik godzijdank nooit gekeken.
de andere delen gingen tot een zekere hoogte nog maar dit, dit is niet leuk meer, alles is voorspelbaar
hoewel als je alle 7 delen 8ter elkaar kijkt dan weet je zeker dt je na het zien van deze film spontaan inslapp bent gevallen
bad motherfucker
Ik heb gehoord dat ze een achtste gaan maken. Boehoehoe indeed
De GeuS
Dit was echte het ultieme dieptepunt in de Serie; 1 ster voor... tja, weet eigenlijk niet waarvoor....
kevke1990
Voor degenen die deze film en de andere te gek vond: goed nieuws, voor degene die deze film en de andere dom vond: slecht nieuws. Er zijn onderhandelingen bezig over een achste deel dat in 2005 zou moeten uitkomen.
Bron:www.movies.com
davidov
nee man laat die film nou komen, laat het nou een gigantische flop worden, overal in de wereld op de #1 van slechtste films ooit, laten ze er miljoenen in pompen....laat het ze eens duidelijk maken eens op te houden met al die eindeloze remakes van de afgelopen 2 jaar....
De GeuS
Ik denk dat er net zoals mij velen jaren geleden, er nu ook weer argeloze ouders met hun kinderen intrappen onder het motto van "he, als ze er 7 delen van maken dan moet het wel leuk zijn...."
davidov
Meh, die kinderen vinden het toch geweldig....de ouders verdienen een lesje als ze erheen gaan....en wij zijn slim genoeg om het zelf te bepalen
ik ben het met jullie eens dat het moet stoppen, maar een genadeloze flop zou wel leuk zijn.
De GeuS
Las net op "rotte tomaatjes" dat de film maar zo'n $130.000 heeft opgebracht in de amerikaanse bioscoop....
davidov
haha damn dat is weinig..... dat zal pijn gedaan hebben in de portefuille....nog een klap erbij en ze leren het voorgoed af
wavanbuuren
Gisteren maar eens gekeken, puur uit nieuwsgierigheid omdat ie zo hoog staat in de flop 100. Ik kan er maar een ding over zeggen: Wat is dit slecht zeg. 0.5*
alexis
inderdaad een slechte film.... alle leuke Police Academy dingen kwamen niet uit de verf
mikoz
o mijn goed je geeft hem evenveel sterren als de green mile ?!
dus je vond ze even goed ...

Police Academy 6: City under Siege

Police Academy 2: Their First Assignment
1985

Police Academy
1984

Cultfilms van 'Police Academy'-reeks worden massaal gestreamd op HBO Max: 'ZO fout, maar ZO leuk'

Boy
Komedie / Drama, 2010