The Hills Have Eyes II (2007)
Genre: Horror
Alternatieve titel: The Hills Have Eyes 2
Geregisseerd door: Martin Weisz
Met onder meer: Michael McMillian, Jessica Stroup en Daniella Alonso
Gesproken taal: Engels, Spaans, Italiaans en Duits
Plot The Hills Have Eyes II
"Help isn't coming."
Een team van jonge en onervaren National Guard-soldaten krijgt de missie om apparatuur te brengen naar een onderzoekskamp in de woestijn. Maar hier aangekomen ontdekken de soldaten dat het kamp volledig verlaten is. Als ze dan vreemde geluiden horen op hun walkietalkies, besluiten ze op onderzoek uit te gaan. Ze vinden dan echter al snel een groep gruwelijk misvormde en tevens hongerige mutanten.
Napoleon
Han
Wilson
Redding
moviemike
Heeft weinig overeenkomsten en behaalt nergens het niveau van deel 1.
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
hij kon niet tippen aan deel één, maar vond hem zeker niet slecht. Nuja qua acteerprestaties is het niet echt de moeite, maar wat wil je het is het leger, daar hoort nu eenmaal "fuck" om de 5 minuten bij
qua gore vond ik het ook op zich wel meevallen, alleen één scene had veel goor.
Ik vond het gewoon een heerlijk wegkijkfilmpje, heb hem zonder problemen kunnen uitkijken
alhoewel deel 1 stukken beter is, vind ik deze hilzz have eyes II enorm ondergewaardeerd op moviemeter
Ricochan38
Deel 1 was best te pruimen maar dit is echt een waardeloze film met 3e rangs acteurs erin.
hub_011
slecht vervolg met de 2de deel was het al totaal uitgemolken.DEZE HAD ER NOOIT MOGEN MOMEN.geen enkel goed woordt over
deckard1001
Slecht vervolg,meer valt er niet over te zeggen. Wrong Turn2 vond ik stukken beter dan deze .
Roxyxxx
dit is een redelijke horror. misschien is het acteertalent niet echt te vinden in deze film. maar het blijft een vervolg en die zijn vaak minder dan de eerste. toch blijft het een redelijke film. Is alleen heel anders dan nummer 1 en bijna geen vervolg op... te noemen. Als nog voor een horror best aardig.
SBReinke7
slechte film er word veel te veel in het donker gefilmd ik denk dat er ook nog een 3de deel komt maar die zal ik nooit zien
The Last
Slecht vervolg op het redelijke 1e deel.
theone1984
Slechte horror, veel dingen klopten ook voor geen meter, gaat die vrouw rustig in haar eentje zitten poepen, terwijl ze net zo'n mutant hebben gedood vlakbij. Dan wordt ze natuurlijk ook gedood, veel te voorspelbaar..
Als de nood het hoogst is ....
Apster
Belabberd vervolg, dat nog wel een paar aardige gore momentjes heeft hier en daar. Wat me vooral irriteerde waren de stereotypen mariniers die 90 minuten lang woorden als ''Damn!'' en ''Shit!" riepen.
jorit35
ik heb deel 1 ook gezien en ik vind deze 10 keer beter. goeie verhaal lijn en zeer boeiend dikke 5 *
martinovitch
Dus eigenlijk is dit wel een aanrader voor te zien?
Deze is 10x slechter dan de remake van deel 1. Serieus, bespaar je de anderhalf uur irritatie.
Zeker wel. Zeer slappe en waardeloze horrorfilm die nergens eng is en je vooral irriteert door het domme verhaal en waardeloze acteren. Mijn 2* is eigenlijk nog te hoog.
Halcyon
Hangt er maar vanaf wat je zoekt in een film. The Hills Have Eyes II bevat genoeg bikkelharde actie en waanzinnige effecten.
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Dus eigenlijk is dit wel een aanrader voor te zien?
Ja ik vind dit toch een aanrader. Slecht is hij zeker niet. Laten we stellen dat de verhaallijn met de familie aangrijpender is en daarom interessanter om te volgen. Deel 2 is dus zeker niet slecht, maar anders....
MiranLovertje
Nou ik vond dit toch een heerlijke spannende film zeg. Ik schrok me af en toe lam. En tjah.. welke film is niet voorspelbaar??? Bij horror films vind ik dat niet meer dan normaal eigenlijk. Maar nogmaals... lekker filmpje dit. Heb me prima vermaakt!
SuperSideSwipe
Vrij redelijke film.
Wel een heel stuk minder dan deel 1, maar je krijgt niet te min precies wat je wil zien als je deze film huurt / koopt.
Standaard maar vermakelijk.
candymancandyman
leuk filmpje voor een dinsdagmorgen.vond deel 1 wel zieker en beter dan deze.is vaak zo met een deel 2.simpel verhaal en om de 4 minuten een brute moord.deel 3 hoeft niet meer.2.5 ster.
Ewing Oil
Weer een vervolg die vrij goed is gemaakt, maar deel was voor mij toch iets spannender, maar zeker geen mislukking. Hier en daar was het misschien wat voorspelbaar, maar er waren scens bij die je soms verstijfd van angst rechtop deed zitten.
Oordeel 4,0 * sterren
Reticulated
Had erg naar dit deel uitgekeken, helaas vond ik hem niet zo goed als deel 1 maar toch vond ik dit wel een goed vervolg.
film88888
Ik verhoog deze na een 2de kijkbeurt naar 3,5 sterren. Dankzij de uncut version, en toch wel op sommige scene's is de film soms smerig, en komt er wel wat gore aan de pas, maar beter dan de remake is deze niet hoor, maar deze is toch wel een geslaagd vervolg. Op naar het 3de deel.
Patat
Na het aardige origineel en de goede remake volgt een erg teleurstellende sequel. De film loopt zowat in elke val die de hedendaagse horrorfilms tegenwoordig maken: geen sfeeropbouw, geen spanning, veel luidruchtige valse scares en veel heen-en-weer geschud met de camera tijdens actiescènes.
Daar waar de eerste film de nadruk legde op een alledaags en herkenbaar gezin, volgen we hier een groep militairen tijdens een missie. Ik slaagde er niet in enige voeling met de personages te krijgen en het clichématige verloop van de film betekende de uiteindelijke doodsteek.
Enige pluspuntje is de soms aardige gore, maar als ervaren horrorkijker kon ik ook hier maar matig opkijken. Spijtig dat deze sequel zo ver onder het niveau zit in vergelijking met zijn voorganger.
Twiggertje
kaztor
Niet eng?
Dat klinkt dan weer als een tegenvaller na de schitterende remake.
Het origineel is juist 1000x slechter dan de remake, vind ik.
Wat een K-film!
syno
uhm...heb 2 punten over deze film:
1. Vond het eerste deel veel, veel beter dan het 2de. Ook had ik liever nog wat meer Flex Alexander zien spelen in de film. Eerste keer dat ik hem in een 'horror' film zag spelen, en had gehoopt dat hij nog tot het einde van de film zou meedraaien, niet dus.
2. Vanaf dat ze in de mijnen zitten, word de film heel donker. Dat was wat minder. Het verhaal vond ik ook minder. Maar ah, ik geef nog 2.5*

The Hills Have Eyes
2006

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

Haute Tension
Horror / Mystery, 2003