• 9.374.183 stemmen

The Hills Have Eyes II (2007)

Horror | 89 minuten

Genre: Horror

Alternatieve titel: The Hills Have Eyes 2

Geregisseerd door: Martin Weisz

Met onder meer: Michael McMillian, Jessica Stroup en Daniella Alonso

Gesproken taal: Engels, Spaans, Italiaans en Duits

Plot The Hills Have Eyes II

"Help isn't coming."

Een team van jonge en onervaren National Guard-soldaten krijgt de missie om apparatuur te brengen naar een onderzoekskamp in de woestijn. Maar hier aangekomen ontdekken de soldaten dat het kamp volledig verlaten is. Als ze dan vreemde geluiden horen op hun walkietalkies, besluiten ze op onderzoek uit te gaan. Ze vinden dan echter al snel een groep gruwelijk misvormde en tevens hongerige mutanten.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Deel 1 vond ik erg leuk, kijk hier zeker naar uit, al lijkt het verhaal me niks..

avatar van lowhusky

lowhusky

Lijkt me niet zo slim, een vervolg.

avatar van BlueSword

BlueSword

deel 1 vond ik geweldig, deze lijkt mij ook wel leuk ben benieuwd, verhaal klinkt is alleen erg saai.

avatar van FillumGek

FillumGek

Ben wel benieuwd. Dit is geen remake van het deel uit 1985?

Mooie poster trouwens.

avatar van Dead01

Dead01

• 1977 stemmen

Deel was zeer goed maar deel 2 is er wel heel rap vind ik.

Verhaal lijkt wel wat saai maar ja deel 1 zag er ook kalm uit tot als hij op dreef kwam.

avatar van Horrordude

Horrordude

Kan echt niet wachten...

avatar van ~Burner~

~Burner~

een tweede deel, jammer

avatar van Doom

Doom

Poster ziet er prachtig uit!

avatar van Halcyon

Halcyon

De originele poster is geloof ik niet door de keuring geraakt...

avatar van mar15ka

mar15ka

Deel 1 was zeker vet.. Hopen dat deze net zo wordt, al geloof ik het niet..

avatar van Mister DiablO

Mister DiablO

deel 1 was echt heel goed! maar aangezien dit 2e deel niet door alexandre aja is geregiseerd denk ik dat het minder word:( maarja ik wacht af....

avatar van Horrordude

Horrordude

Haha die nieuwe trailer slaat echt nergens op!

avatar van Macmanus

Macmanus

Erg leuke teaser, geeft een beetje hoop, hoewel zonder Aja dit nooit veel kan worden denk ik.

Dit lijkt mij ook een horrortopper te worden.

Ook al word dit vervolg (helaas) niet door Alexandre Aja geregisseerd.Ik kijk zeker naar de releasedatum uit.

avatar van Justice4All

Justice4All

Deze film is geen remake uit 1985 of vergis ik me nu....

avatar van M.ike

M.ike

volgens mij moet deze film het weer hebben van de gores net als het voorgaande deel ..

Trailer is er al hier heb je hem

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Poster ziet erg geweldig uit, en de trailer ook!

Zelfs in de trailer vond ik het sfeertje al lekker, en het gore is denk ik ook genoeg aanwezig.

Ben wel benieuwd naar The Hills Have Eyes 2.

avatar van Koenholio

Koenholio

De themesong (Insect Eyes van Devendra Banhart) is ook zo gaaf. Een wazig muziekje dat zorgt voor een eng sfeertje.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Daniella Alonso was in 'One Tree Hill' nogal overdreven dus voor een horrorsequel is ze wel geschikt. Maar 'The Hills Have Eyes 2' mist het idee om mee te leven met de hoofdpersonages een stel idiote soldaten die niet eens mensen kunnen afknallen als ze levensbedreigd worden?

avatar van Halcyon

Halcyon

Macmanus schreef:

Alsof Aja de enige goede regisseur op aarde is...

avatar van ralfsjam

ralfsjam

tja, 10 minuten zijn leuk en de andere 75 zijn uitzitten. je zit veel naar amerikaanse militairtjes te kijken die opzoek zijn. en nu heb ik al een hekel aan amerikaanse militairtjes, zeker als ze alleen maar fuck en asshole kunnen zeggen. deel 1 was goed en die 10 minuten uit deel 2. lang op gewacht, en teleurstellend. jammer.

2.5 voor de moeite.

avatar van Hananas

Hananas

Halcyon schreef:

Alsof Aja de enige goede regisseur op aarde is...

zoiets dacht ik dus ook want dit hoor je wel vaker terwijl er ook vaak heel onbekenden zo de grond uit schieten met topfilms

cijfer komt nog

maarja zoals al eerder vermeld veel sympaty voor een paar soldaten opbrengen is moeilijker dan een gezinnetje met kinderen dus moet wel even kijken wat het wordt

en nee het is geen remake van de 2e originele die gaat over een groep motorrijders, inclusief enkele overlevenden van de eerste film.

avatar van CrazYIndo

CrazYIndo

Lijkt me niet echt wat

avatar van orginaliteit

orginaliteit

ik ga op de stemmen afgaan want ik weet het echt nie

the hills have eyes 1 vond ik onverwacht super maar ik betwijfel als deze goed ga worden ik ga op de comentaren af

avatar van ssjindo

ssjindo

Deel 1 vette film, heb ook zo'n idee dat deel 2 ook mooi word!!

avatar van welleweirdo

welleweirdo

Uhm, tsja, what can I say. Dit is meer een komedie dan een horrorfilm. Ja, zo slecht is ie! Vermijd deze film, zonde van je tijd en geld!

avatar van BlueSword

BlueSword

ralfsjam schreef:

2.5 voor de moeite.

klinkt ook aardig saai ja.

avatar van Lenny_FR

Lenny_FR

Dramatisch.

Vlakke regie, lachwekkend acteerwerk en een inhoudloos verhaal. Deze film is zo gefixeerd op schokeren en gore dat alle andere elementen die een degelijke film nodig heeft worden vergeten.

Aja viel vast lachend van zijn stoel.

Zoals al eerder gezegd: VERMIJDEN.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Foutje met horrorfilm schokt Amerikaanse kinderen

(Novum/AP) - Een zaal vol kinderen heeft in een bioscoop in New York een bloederige verrassing gekregen. In plaats van een lieve kinderfilm kregen de jonge filmfans de beginscène van een horrorfilm voorgeschoteld.

Door een organisatorische fout zagen de bioscoopgangers donderdag niet 'The last mimzy', dat geschikt is bevonden voor alle leeftijden, maar de eerste paar minuten van 'The hills have eyes 2', waarin een vrouw bevalt van een mutant.

Niet alleen kregen de ouders te maken met geschokte en huilende kinderen, ook riep de gruwelijke scène moeilijk te beantwoorden vragen op. "Mijn vrouw is acht maanden zwanger", vertelde een man, die met zijn 3-jarige zoontje in de zaal zat. "Nu vraagt hij me of zijn moeder ook zo'n kind krijgt."