• 9.378.109 stemmen

The Hills Have Eyes II (2007)

Horror | 89 minuten

Genre: Horror

Alternatieve titel: The Hills Have Eyes 2

Geregisseerd door: Martin Weisz

Met onder meer: Michael McMillian, Jessica Stroup en Daniella Alonso

Gesproken taal: Engels, Spaans, Italiaans en Duits

Plot The Hills Have Eyes II

"Help isn't coming."

Een team van jonge en onervaren National Guard-soldaten krijgt de missie om apparatuur te brengen naar een onderzoekskamp in de woestijn. Maar hier aangekomen ontdekken de soldaten dat het kamp volledig verlaten is. Als ze dan vreemde geluiden horen op hun walkietalkies, besluiten ze op onderzoek uit te gaan. Ze vinden dan echter al snel een groep gruwelijk misvormde en tevens hongerige mutanten.

avatar van viciousElle

viciousElle

Op de acteerprestaties heb ik niet veel aan te merken, maar het verhaal, en vooral hoe het in beeld gebracht werd, was echt ondermaats. De film heeft me geen enkel moment in spanning gehouden, deels doordat alles tot in de details in beeld gebracht werd. De over the top en overduidelijk fake bloederige ledematen in de scène waar die ene mutant hen veilig naar buiten wil loodsen verpestten het helemaal voor mij.
Ik heb het met de hoop op een - altijd leuke - onverwachte plotwending weten uit te houden, maar ook daar: een teleurstelling. Het einde was heel voorspelbaar.
Jammer, want de eerste film wist me nochtans ergens wel te boeien.

avatar van bollepeer

bollepeer

ook een mooie film, maar net iets minder dan deel 1. een halfje minder, dat komt omdat het hier al een beetje voorspelbaar werd, en dus minder spannend, maar dat neemt niet weg dat het nog mooie actie is. het gore is ook meer aanwezig dan in het vorige maar dat is juist leuk. iets minder acteerwerk dan in het vorige maar al met al een 3.5 *

avatar van martinovitch

martinovitch

zeer goede en spannende horror film.

avatar van huVILEub

huVILEub

Goede horrorfilm. Er zat dezelfde spanning in als het eerste deel. En daar leek deze ook wel erg sterk op. Dat viel tegen omdat die daarom erg voorspelbaar werd. Maar als je het eerste deel niet hebt gezien is deze evengoed. Het camerawerk was in het eerste deel ook beter. Dat verpeste de spanning wel.

avatar van Jesse xD

Jesse xD

Ooh wat slecht. Ik houd van het horror genre, en al helemaal van het verhaal van the hills have eyes. Maar dit viel mij zo zwaar tegen.

Ik vond de vrouwelijke speelsters in deze film zó ontzettend zwak en dom neergezet. Ik ben totaal geen feminist maar dit sloeg alles. Er werd zó dom en onrealistisch gereageerd in de situaties dat ik vrijwel bij elke schrikactie de neiging had om de film uit te zetten. Wat slecht zeg. (Dan heb ik het over het feit dat het recruten zijn)

Naast dat word de film gewoon slecht obgebouwd qua spanning, en door de snelle (slechte) opbouw krijg je totaal geen medeleven met de slachtoffers.

Er is wel wat redelijke gore aanwezig, en dat ziet er goed uit ook. Maar voor de horrorfan is dat niets nieuws.

Kijk gewoon deel 1, en laat dit deel alsjeblieft gewoon langzaam verdwijnen uit de samenleving.

avatar van Wonderbra

Wonderbra

In elk opzicht slechter dan deel 1 waar ik meteen bij moet zeggen dat deel 1 ok wel echt top was en moeilijk te evenaren. Waar het 1ste deel misschien wat te traag was in zijn opbouw en 1 van de weinige minpunten was van de film is de opbouw in het 2de deel nog vele malen slechter waardoor je nauwelijks meeleeft met de 'acteurs'. Acteerwerk is belabberd en dan met name van Jessica Stroup en dat Rambo figuur. Geloofwaardigheid is gekelderd tot het 0 punt en neemt de spanning mee in z'n val. De gore is goed maar ziet er minder realistisch uit dan in deel 1. Ondanks dat alles keek ie nog aardig weg en was ie hier en daar nog best vermakelijk vooral dankzij de gore.

avatar van Zero_Sunshine

Zero_Sunshine

Niet zo goed als het eerste deel, maar er komen toch nog genoeg horrorelementen in voor die de film de moeite om te zien maken!

avatar van MC:T

MC:T

een van de slechtste horrors die ik zag. Ik verwachte bij zo'n naam een stevige huiver film...

Niet dus! Het zijn zowat de slechtste wezens die ik al in films zag passeren, ze deden me denken aan een slechte seventies horror.

De meest storende factor zijn de enorme fouten in het senario.

Als op een bepaalde plaats mensen verdwijnen, waarom stuur je dan slechts een 5-tal soldaten, die nog zo ervaren zijn dat ze eigenlijk thuis moesten blijven? Vanaf de eerste 10 minuten was het al té onlogisch om nog goed te zijn.

avatar van Nomak

Nomak

Geen al te beste horrorfilm en dat is vooral te danken aan de vele toevalligheden en het waardeloze acteerwerk van sommigen. Niet elke acteur doet het slecht, de meesten doen het gewoon behoorlijk. Maar het zijn vooral het blonde poppemieke en die kleine opgefokte Mexicaan met zijn grote bek waar ik me aan ging irriteren.
Met toevalligheden bedoel ik vooral domme dingen die de personages doen. Zo denk ik vooral aan dat vrouwtje dat zich even gaat afzonderen om haar behoefte te doen terwijl ze weet dat dat op dat moment het domste is wat ze kan doen.
Sowieso zijn bepaalde personages lachwekkend en de naam militair onwaardig. Ik begrijp dat ze nog in training zijn, maar met sommigen van hen wil je echt niet naar de oorlog. Vooral dat blondje is ongeschikt met dat gillen en schreeuwen als ze ook maar iets ziet of hoort. Het leek wel alsof ze diezelfde morgen van achter de schoolbanken was weggehaald, zo onervaren kwam ze over. En hoe cliché wil je het hebben? Zij overleeft het natuurlijk. Al is het aan het einde blijkbaar toch nog niet helemaal gedaan.
Er is echter één ding wel perfect aan deze film, en dat is de locatie. Echt geweldig zo een desolate omgeving zo ver van de bewoonde wereld. Daar kan je echt wat mee, helaas is het hier niet perfect uitgewerkt. Het eerste deel is in mijn herinnering een stuk beter, ik heb dan ook echt zin in een herziening van die film.

avatar van Cheapcaster

Cheapcaster

Volledig akkoord met de reactie hierboven, de acteurs irriteerden me eerlijk gezegd een beetje

avatar van Matthiasc88

Matthiasc88

eerste was beter, maar kon er door

avatar van xEllen

xEllen

erg bloederig xD

avatar van buffalotid

buffalotid

Vandaag gezien. Ik vind het eerste deel best meevallen maar daarna wordt het allemaal wat donker en mis ik eigenlijk echt de spanning.

Acteerwerk valt, zoals velen zeggen, inderdaad tegen maar het blijft wel mijn favoriete type horrorfilm.

avatar van Al DeNiro

Al DeNiro

Veel minder dan de vorige, dat echt een goede horrorfilm was.

De allereerste scene met de vastgebonden vrouw die bevalt is wel gruwelijk.

avatar van Blarown

Blarown

ik kon niet echt kiezen tussen deel 1 en 2, vond ze allebij wel goed.

alleen gebruikte de militaire hun geweren een beetje dom,..

maar vond het niet te ranzig, wel vraag ik me natuurlijk af waarom ze die verkraching er weer in doen... heeft er niks mee te maken, maarja zoals ik al zei in reactie van deel 1, daar ontkom je niet aan in de horrorfilms van nu,..

avatar van canciser

canciser

Leuk vervolg, wel een totaal andere sfeer en misschien ook ander genre. Er zit meer actie in maar se spanning is daardoor wel wat afgenomen. 3*

avatar van Mocca

Mocca

Een goede waardige opvolger van 1, meer actie en snelheid in deze gehele film en minder sarcastisch helaas...maar ik heb me prima vermaakt!

avatar van Jules15

Jules15

Geen waardige opvolger van deel 1, natuurlijk wel meer actie en moord maar het verhaal was net zo slect als bij wrong turn 2.

De setting op de heuvels en in de mijnen waren wel goed en ook het deuntje uit deel 1 kwam weer terug.

avatar van Minotaures

Minotaures

Ik heb altijd een zwak gehad voor vrouwen in uniform

En aan het einde te zien, kunnen we een 3de deel verwachten... of niet, een open einde is ook mooi.

Best wel een stoere krediet/sluitingsmuziek.

avatar van Elineloves

Elineloves

Is er al iets bekend over een vervolgdeel dan?

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Er is wel iets over te vinden. Maar het zijn nog maar geruchten.

avatar van berrydrum

berrydrum

vond wel leuk... wel dom dat ze die sergeant dood lieten gaan. dat deden ze alleen omdat hij te goed was en het anders niet veel aan zou zijn

avatar van Colombo

Colombo

Wat een slechte vervolg op deel 1, het lijkt bijna een totaal andere film. Alle slechte punten zijn al genoemd een 2,5

avatar van Jozz

Jozz

Op het randje van verveling... Ik kon deze film nog net afkijken, maar na het veel betere en spannendere deel 1 uit 2006 viel deze me wel enorm tegen. De cast is ook nog eens van een behoorlijk laag niveau .

avatar van bjerik76

bjerik76

redelijke film, maar idd lijkt het wel een hele andere film.

De soldaten waren trouwens vrij slungelig als ze al zover in hun opleiding zaten.

Leuk om een keertje gezien te hebben, maar verder niet echt een geweldige indruk gemaakt.

Had ook helemaal niks weg van deel1 op de muziek na.

Ik vond het op een gegeven moment meer op the descent lijken.

Ineens wonen de bewoners niet meer " OP de hills" maar "IN the hills" ?

ik had zelf bijna een zaklamp nodig !

avatar van snake shit

snake shit

Echt zulke goeie horror.

avatar van m1701

m1701

Vond dit deel ook een heerlijke film!

Lekker spannend en goor.

Had soms het idee dat ik naar The Descent aan het kijken was.

Vindt dit deel net zo goed als deel 1!

Zeker moeite waard om ook te kijken

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Na de remake uit 2006 schreef de maker van de originele Hills Have Eyes films, Wes Craven, samen met zijn zoon het script voor dit tweede deel. Leuk, zou je denken. Maar geen garantie voor een sterke film. Ook hier wordt de kijker weer overspoeld met een bad vol clichés, waarvan opvallend weinig werken. Af en toe een aardige scène, hier en daar een leuk momentje en visueel soms best interessant, maar uiteindelijk is het niet veel meer dan een groep bordkartonnen karaktertjes die één voor één de lul zijn. Vermakelijk is het soms, spannend is het zelden, verrassend is het nergens. De poster is overigens wel weer erg leuk.

2,5 sterren.

avatar van Beloki

Beloki

Deel 1 was prima, deel 2 erbarmerlijk. Vol met horror-cliches en matig acteerwerk. De zoveelste slechte follow-up in de filmwereld. Zonde.

B.

avatar van Kevin91

Kevin91

Helaas is deze film nog nog slechter dan het eerste deel. Onlogisch en ongeloofwaardig. Vijf onervaren soldaten stuur je niet naar een gebied waar mensen verdwijnen. Daarnaast missen de verrassende momenten die het eerste deel dan nog het kijken waard maakten. 1,5*