The Hills Have Eyes II (2007)
Genre: Horror
Alternatieve titel: The Hills Have Eyes 2
Geregisseerd door: Martin Weisz
Met onder meer: Michael McMillian, Jessica Stroup en Daniella Alonso
Gesproken taal: Engels, Spaans, Italiaans en Duits
Plot The Hills Have Eyes II
"Help isn't coming."
Een team van jonge en onervaren National Guard-soldaten krijgt de missie om apparatuur te brengen naar een onderzoekskamp in de woestijn. Maar hier aangekomen ontdekken de soldaten dat het kamp volledig verlaten is. Als ze dan vreemde geluiden horen op hun walkietalkies, besluiten ze op onderzoek uit te gaan. Ze vinden dan echter al snel een groep gruwelijk misvormde en tevens hongerige mutanten.
Napoleon
Missy
Han
Wilson
Redding
Waarom zet dan ook niemand die film stop. Klinkt behoorlijk vreemd zo...
Doom
Inderdaad erg pijnlijk. Onbegrijpelijk dat zoiets kan voorkomen ...
Flink wat beroerder dan het eerste deel. Zag weinig vernieuwing ten opzichte van dit deel, behalve de verandering van locatie. clichématig niemendalletje...
(Gooi die hoer in dat ravijn!!)
tovenaar
Baar een mutaaaaaaaaaaaaaant! (zucht wat heb ik weer genoten
Makz
Hebben sommige de film al gezien?!
Maar goed, deel 1 vond ik best leuk, maar om er nou een deel 2 van te maken? Echt weer zo'n hele erge cliché film. Ik download 'm wel, hier ga ik geen geld aan uitgeven denk ik.
ssjindo
gewoon wachten tot de film uitkomt lijkt me opzicht wel een vette film als er maar wel meer actie in zit dan deel 1 dat vond ik een beetje lang duren
martien76
denk dat deze film niet in de bios komt,
Zal hem morgen is kijken en dan weet ik het jullie precies te zeggen of het wat is te opzichte van deel 1.
Aylatje
Je kan de film al op internet bekijken geen goeie beeld maar het kan wel
Gewoon netjes in de bioscoop kijken jongens, net als de meeste mensen die hier gestemd hebben...
Dutchmeister
Fuck it. Downloaden. Betaal genoeg voor bioscoopkaartjes, dan wil ik thuis op de bank met een zak chips ook wel is een filmpje checken
Alhoewel ik een bioscoopbezoekje bij deze film weer afraad. 't Is de moeite niet om te gaan...
Aylatje
Oww ik wil hem heel graag zien. ik vond de eerste deel wel een mooie film, maar is de verhaal een beetje hetzelfde of valt dat mee
Net gezien en hij viel me tegen. Zeker omdat deel 1 van een jaartje of 2 terug echt vet was.
Clicheverhaal over een groep die stuk voor stuk afgeslacht worden..
Leuk voor een anderhalf uur snel vermaak, maar mensen die denken dat het een goede is om je geld aan uit te geven voor een avondje bios; niet doen.
Deel 1 is echt sterk, deel 2 haalt nimmer dat niveau.
sam007
Onervaren National Guard soldaten
ze waren waarschijnlijk gestuurd door een uitzendbureau ,heel triestig zeg!! in het 3de deel zouden ze beter koeienmelkers sturen. ik kijk er al naar uit

Dead01
- 1977 stemmen
Gisteren gezien en moet zeggen zeer slechte film.
Acteurs waren onervaren en verhaal was zo voorspelbaar.
Bij elke actie wist je opvoorhand wat er ging gebeuren.
Eerst vond ik zeer goed, deze kwam er totaal niet aan te pas.
2 sterren.
Halcyon
Horrorfilms met mutanten in de hoofdrol doen het goed tegenwoordig en The Hills Have Eyes 2 doet hier gewillig nog een schepje bovenop. De geoefende horrorfanaat zou ondertussen al moeten weten dat storytelling er bij dit soort films geen moer meer toe doet, zoniet heb je de afgelopen drie jaar op een andere planeet geleefd. Wie voor The Hills Have Eyes 2 naar de bioscoop gaat verwacht maar één ding: vetzakkerij. En ja, dit keer loopt het echt de spuigaten uit. Het non-stop gorefest uit The Hills doet spontaan terugdenken aan pakweg Braindead, Re-Animator of zelfs Fulci’s oeuvre. Somige scènes zijn zò goor dat een schaterlach hier en daar moeilijk te onderdrukken valt. Het expliciete, het grafische en het tergend langzaam in beeld brengen van het bloedvergieten is zonder twijfel de grootste troef van deze prent. Geen snelle cuts of blitse montage om slechte FX te camoufleren, want in deze vervolg-op-remake van de klassieker die ooit aan Craven’s brein is ontsproten, zijn de effecten van de bovenste plank.
Om het allemaal nog wat joliger te maken hebben de scenaristen hier gekozen voor een stelletje hersenloze macho-soldaten die één voor één op een gruwelijke wijze aan hun eind komen. En dan nog liefst na het uitbrengen van een salvo aan stoere en idiote oneliners, of wat dacht u. En toegegeven, het werkt. Waar je je normaalgesproken zou ergeren aan de vlakheid van het verhaal en de personages, is er hier de overdaad aan gore- en schrikmomenten die je alle onzin zonder tegenpruttelen doet vergeten.
Als The Hills Have Eyes 2 een voorbode is van wat nog komen moet in splatterland, dan mogen de liefhebbers hun hart al vasthouden want het zal er niet bepaald proper aan toe gaan dan…
Idiot
Uhhh. een jaartje of 2? Hebben jou dagen 12 uur?
Uhhh. een jaartje of 2? Hebben jou dagen 12 uur?
Ik bedoelde het remake deel van 1, 2 jaar geleden...
amibra
Kan niet geloven dat ze een prequel maken van deze film. Een voorbeeld he een citaat in deze film "k'zie Fadwa graag" dan ineens erna een bloedige scene nee niets voor mij
M.ike
dat mensen over horror film kunnen zeggen * het is een mooie film * Het is als je het logisch bekijkt ; pure afslagting en moord maar tog hou ik van horror
Spartaan1986
Net als deel 1 is dit niet meer dan een aardige Horrorfilm. De scenes in de 'grotten' waren te donker wat de spanning in dit geval niet ten goede kwam en de gebruikelijke cliche's zijn ook weer aanwezig.
Daar staat tegenover dat er best wel een paar aardige en spannende scenes in voorkwamen maar die waren opmerkelijk genoeg allemaal in het daglicht. Het acteerwerk is overigens ook in orde wat toch vrij zeldzaam is bij films van dit kaliber
Jefferson019
af en toe spannende momenten, leuke horror scenes , alleen heel erg langdradig, en voorspelbaar ,tis zeker wel leuk om deze deel mee te nemen. vond het alleen jammer dat acteur Flex Alexander en Jeff Kober te kort in de film waren .had zeker van Jeff Kober meer willen zien in de film .vind hem een goede acteur.
de film was een stuk intressanter geworden dan .denk ik.?
op naar deel III
2,5
film88888
Minder als het prachtige hills have eyes remake van 2006, en het acteerwerk was zo zo, maar wel weer mooie decors en uitzicht was heel mooi, en weer leuke moorden lekker bloederig. een dikke 3,0
johnrambo
Als je alle commentaren gelezen hebt ,gaat je zin wel over om deze film te gaan bekijken.
Dat vind ik niet helemaal terecht.
Wat verwacht je nu van deze film?
Als je de remake van 2006 hebt gezien kun je weten wat je kunt verwachten. Als je die niet gezien hebt kun je wel inschatten wat je kunt verwachten.
Ik vind deze film een waardig opvolger van de 2006 remake.
Er zitten geen grote acteurs in, maar het acteerwerk is goed.
De film is de volle speelduur spannend, en zakt geen moment in.
De mutanten zien er realistich uit, en hun acties zitten goed in elkaar.
De keuze voor de National Guard soldaten als tegenstander onderscheid de film van de 2006 remake.
Nee, dit zal geen film zijn die zal eindigen in de top 250, maar voor mij voldoet hij volledig aan de verwachtingen.
3,5 ster
Mjah.
Minder als het eerste deel, dat zeker. Vond hem alleen zo erg slecht nog niet.
Film neemt eerder een Alien perspectief aan. Groepje marines die verzeild geraken in een situatie waar ze de prooi zijn. Geen enge film, wel smerig, vuil en goor. Wat al die horror filmpjes betreft, een reeks die meer laat zien dan de rest vind ik. Camera zit er altijd mooi op als er wat te zien valt.
Acteerwerk ik niet wat je noemt ijzersterk, plot is uiterst mager maar voldoet. Gore is lekker en het vlot allemaal aardig. Fijne finale, daarmee ook een aardig avondje bioscoop.
Kleine 3*
dutchtuga
Redelijke film die uiteindelijk niet veel meer was dan een aangenaam tussendoortje. Het positieve komt vooral van het in eerste instantie leuke "Aliens" formule van een aantal soldaten die op een missie zijn en de gore. De film faalt wel in het creeren van een intense sfeer en de acteurs zijn bij lange na geen Weaver, Biehn of Paxton. Heb me toch wel vermaakt en de lengte was ideaal.

The Hills Have Eyes
2006