• 9.377.956 stemmen

The Hills Have Eyes II (2007)

Horror | 89 minuten

Genre: Horror

Alternatieve titel: The Hills Have Eyes 2

Geregisseerd door: Martin Weisz

Met onder meer: Michael McMillian, Jessica Stroup en Daniella Alonso

Gesproken taal: Engels, Spaans, Italiaans en Duits

Plot The Hills Have Eyes II

"Help isn't coming."

Een team van jonge en onervaren National Guard-soldaten krijgt de missie om apparatuur te brengen naar een onderzoekskamp in de woestijn. Maar hier aangekomen ontdekken de soldaten dat het kamp volledig verlaten is. Als ze dan vreemde geluiden horen op hun walkietalkies, besluiten ze op onderzoek uit te gaan. Ze vinden dan echter al snel een groep gruwelijk misvormde en tevens hongerige mutanten.

avatar van killerfreak

killerfreak

Na het uitstekende deel 1 (dat in mijn ogen zeker een verbetering was tov het origineel), is dit toch een kleine tegenvaller. Het ene cliche volgt na het andere, en het is dan ook op geen enkel moment spannend. Goor? Dat wel ja, maar daar zijn andere films dan weer net iets extremer in. Overigens vind ik het einde nu ook niet echt een hoogvlieger, maar goed. Dat past binnen het karakter van de rest van de film.

avatar van Film Pegasus

Vervolg dat eigenlijk gewoon dezelfde setting gebruikt en vermeld dat er ooit iets gebeurd is. Verder een nieuwe groep kanonnenvlees en zelfde van dat. De kracht en de charme van het gezin dat terugslaat uit deel 1 is verdwenen en hier krijg je gewoon een typische afvalkoers waarbij je al quasi weet wie er gaat overleven aan de hand van de karakters. Leuk om een keer te zien dus, maar een pak minder dan z'n voorganger.

avatar van Ravenstein

Ravenstein

Ni slecht, ni goed... Niks dat we al niet gezien hebben.

Redelijk overbodige film, met andere woorden.

avatar van AnthonyG.

AnthonyG.

Afschuwelijk slecht.

Tot zover mijn inhoudelijke bijdrage.

avatar van melvddonk

melvddonk

Wat een tegenvaller was dit zeg! Van deel 1 had ik ontzettend genoten, dus ik keek er naar uit om deel 2 te gaan kijken, maar dat is echt ontzettend tegen gevallen. De karakters waren saai en ik kon me totaal niet inleven in de hoofdpersonen. Dit kwam ook mede door het acteertalent, wat bij sommige acteurs en actrices ver te zoeken was.

Doordat ik me niet kon inleven was ook de spanning een stuk minder als in deel 1 en dat was erg jammer. Wel een pluspuntje was de gore, want die zat er weer genoeg in. Verder was de film prima te kijken, maar daar heb ik dan ook alles mee gezegd.

avatar van superhero

superhero

Iedereen slechte comments ?

maar toch meer stemmen dan deel 1 ? o.O

avatar van gizmo_o

gizmo_o

Een stuk minder dan deel 1, omdat

- de spanningsopbouw in deel 1 een stuk beter is en er meer schrikmomenten inzitten
- niks vernieuwends is (zelfde soort mutanten, zelfde omgeving, 1 goede mutant die helpt etc.)
- de acteurs gemiddeld genomen een stuk minder acteren (helemaal die irritante Vargas)

avatar van bobbydigital01

bobbydigital01

deze was toch veel minder dan zijn broertje.

maar zeker niet erg om naar te kijken.

ik vind het beide films die je als horror fan gezien moet hebben.

avatar van bobbydigital01

bobbydigital01

ik hoop stiekem toch wel een keer op een derde deel..

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

Wederom een mislukte poging om een succesvol sequel te maken.

Ook al was het eerste deel niet bijzonder origineel, wat het zeker heeft is sfeer. En dat is precies wat schort aan dit 2e deel van de THHE remake. Het begint oogt nog hoopvol met een poging tot mysterie, maar al snel slaat dit om in een simpele hakfestijn waarbij de personages met de regelmaat van de klok in aanraking komen met het kwaad uit de heuvels.

De effecten en gore zijn nog wel aardig maar echt luguber wordt het niet. Omdat de personages zowel individueel als groep niet interessant zijn deed het me niet veel wanneer er met één van ze iets gebeurde. Dat maakte het vorige deel ook veel sterker omdat je daar wel een soort van band kreeg met ze.

Maar goed, geen beste film die maar net staat om een zeer regenachtige dag op te vullen.

avatar van puckb96

puckb96

Redelijke sequel, maar toch wel een redelijke tegenvaller als ik hem vergelijk met het eerste deel van alexandre aja. Die vond ik namelijk echt heel goed, deze was dan toch echt iets minder. Griezelig is deze film wel, een hoop bloed en gore, een beetje irritant acteerwerk (ik gaf niks om de personages wat ik in deel 1 wel deed). Tja wat zal ik zeggen? Op zich een goeie horrorfilm, maar niks vergeleken met deel 1.

avatar van tcdaizz

tcdaizz

Vermakelijke film die je niet te serieus moet nemen.

Het is een dertien in een dozijn film.

Prachtige film!

Persoonlijk vind ik hem veel beter als deel 1.

Komt waarschijnlijk door het beklemmende gevoel dat je krijgt, en dat heb je niet bij deel 1.

Weet er iemand mischien waar deze film precies gefilmd is ?

Op IMDB staat ouarzazate, Marokko..maar ik zou graag de exacte locatie willen weten ( die grote open plaats, waar die tentjes stonden ).

Ik weet ook niet als het in Atlas film Studios is, of gewoon buiten de stad.

Ik ben van plan om deze locatie eens te bezoeken ( als het mogelijk en bereikbaar is natuurlijk) daarom dat ik het hier vraag.

Ik hoop dat iemand me een antwoord kan geven!

avatar van Perry Meer

Perry Meer

best wel leuke film, geen hoogstaand verhaal ofzo,gewoon niet lullen maar schieten

hop hee daar vliegt weer een lichaamsdeel door de lucht!

2,5 onderarm

avatar van puckb96

puckb96

ik heb deze film weer eens herzien na een paar maandjes.

Ik verlaag mijn score toch.

Een echte teleurstelling na deel 1.

Oninteressante karakters.

Maar als het dan weer neerkomt op brute scènes is ie toch wel super.

Want dit deel is zelfs nog bruter dan deel 1.

En dat is natuurlijk echt geweldig, maar voor de rest kon het me totaal niet boeien.

Nee, helaas een teleurstelling.

avatar van Bxian32

Bxian32

Ik was zo enthousiast toen ik erachter kwam dat er een deel II was. Dat was snel voorbij toen ik hem ging kijken. Wat een teleurstelling. Slechte film, slechte acteurs en alle spanning uit deel I was echt nergens te bekennen. Gemiste kans.

avatar van sabsabsab

sabsabsab

In het eerste deel is het een onschuldige famillie die zomaar overvallen word door deze griezels, bij dit deel zijn het soldaten die zelf naar het gevaar toe lopen, en dat maakt de film gewoon minder leuk.

avatar van 103529

wat een lekker wijf

avatar van Seifer

Seifer

Tja deel 1 was gewoon beter, overigens snap ik die poster niet. Dat komt namelijk heel niet voor in de film.

avatar van tattoobob

tattoobob

Leuke film ....helehaas niet zo goed als de eerste(de remake)...

Desondanks zeker het kijken waard!

avatar van rowanb8

rowanb8

zonde dat k m gekocht heb voor blu-ray slap afstreksel van het eerste deel

avatar van s_hirleeey

s_hirleeey

Net voor de 2de keer gekeken. Toch wel een leuk filmpje om op een vrijdag avondje te kijken. Ik vond die misvormde man die de soldaten wilde helpen gek genoeg best schattig. Ik had op het einde wel willen zien dat je Missy ziet bevallen van ook zo'n misvormde baby, dat zou het af maken.

avatar van Insignificance

Insignificance

Bedroevend vervolg met een aantal soldaten die in het Sprookjesbos nog in grote problemen zouden komen. Score, script en cast variëren van matig tot abominabel. Het wrede van het eerste deel is grotendeels afwezig en het duurt nogal even voordat het eens echt vies wordt. De grote in het slot maakt het nog enigszins verteerbaar, maar zelfs dat wordt nog een tikje onnozel.

avatar van Angelo2

Angelo2

Matig vervolg op het vermakelijke eerste deel. De film was bij vlagen saai en het acteerwerk niet al te best. De domme keuzes van de personages waren ook vrij storend. Gelukkig zaten er genoeg leuke kills tussen om mij te vermaken. Leuk tussendoortje bij het wachten naar nieuwe hopelijk goede horrorfilms. Heb er zoveel gezien en kom nauwelijks meer goede tegen. Een krappe 5

avatar van Daan258

Daan258

Stukke minder als deel 1.

Dit deel was totaal niet spannend, geen sfeer, veel minder gore, en af en toe echt slecht acteerwerk.

Deel 1 was vele malen beter.

avatar van Dinno

Dinno

Voor horror, goed te kijken en leuk na deel 1. Er gebeurt tenminste veel met humor. Ik keek deze na THE bay. Een verademing na zo'n but film.

avatar van RuudC

RuudC

Kevin1305 schreef:

Weet er iemand mischien waar deze film precies gefilmd is ?

Bwahaha! Ik ben er geweest. Who wants to touch me?

Erg leuk om er eens rond te lopen, al oogt het nogal vervallen. Ik heb me rot gelachen om de achtergebleven decors.

Verder, The Hills Have Eyes II. Een sequel die eigenlijk al gedoemd was om te floppen. Een clubje incompetente militairen, net onder moeders rokken vandaan, maken weinig kans tegen de niet veel intelligentere kannibalen uit het eerste deel. Kannibalen zeg ik? The Toxic Avenger heeft zonder onze medeweten gewoon een gezinnetje gesticht in de heuvels en doet niets liever dan ongewenste bezoekers lynchen. Iedereen dient als kanonnenvoer. Dat alles misgaat (wapens kwijtraken, dingen die kapot gaan, valpartijen etc) is niet de wet van Murphy, maar eerder de wet der logica (of gewoon Gods toorn). Slechte film. Slechts op momenten vermakelijk, maar eigenlijk vooral pijnlijk om te zien. Het had me niet verbaasd als de film van Troma was.

avatar van Erick1985

Erick1985

Behoorlijk teleurgesteld. Wat een neppe kermis zeg; dat groepje soldaten met die arrogante sergeant. Ene belachelijke situatie na de andere... en vanaf het moment dat de overgebleven groep eenmaal in de grotten terecht zijn gekomen is de geloofwaardigheid helemaal verdwenen. Het acteerwerk wordt ook steeds slechter naarmate de film vordert. Jammer, deel 1 was heel erg goed, maar dit tweede deel (zoals bij zoveel filmseries) vind ik erg tegenvallen. 1,5 ster voor de special effects.

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

Heb me vermaakt met dit deel maar is toch minder dan deel 1.

avatar van Alexander1900

Alexander1900

Redelijk vermakelijke film, maar nergens hoogstaand. Het acteerwerk was oké, maar de commandant kwam nergens overtuigend over. Hij kwam meer over als een jonge en onervaren doetje. Ze hebben duidelijk de verkeerde man neergezet.

Al met al best een redelijke film, maar zou het niet snel nog een keer willen zien. Daar gaat weer een paar jaar overheen.