• 9.378.471 stemmen

The Hills Have Eyes II (2007)

Horror | 89 minuten

Genre: Horror

Alternatieve titel: The Hills Have Eyes 2

Geregisseerd door: Martin Weisz

Met onder meer: Michael McMillian, Jessica Stroup en Daniella Alonso

Gesproken taal: Engels, Spaans, Italiaans en Duits

Plot The Hills Have Eyes II

"Help isn't coming."

Een team van jonge en onervaren National Guard-soldaten krijgt de missie om apparatuur te brengen naar een onderzoekskamp in de woestijn. Maar hier aangekomen ontdekken de soldaten dat het kamp volledig verlaten is. Als ze dan vreemde geluiden horen op hun walkietalkies, besluiten ze op onderzoek uit te gaan. Ze vinden dan echter al snel een groep gruwelijk misvormde en tevens hongerige mutanten.

avatar van NightWolf

NightWolf

Erg zwak vervolg op een degelijke remake. Spanning in de film heb ik niet gevonden en in tegenstelling tot mijn gevoel bij de eerste film, maakte het me geen kl*ten uit wie er zou overleven. M.a.w. de voeling met de acteurs was er helemaal niet wat toch een beetje jammer is ...

De (meer gore) moorden waren niet slecht maar veel brengen ze niet bij aan de score van:

avatar van glimmerman2000

glimmerman2000

Ik vond dit wel een goede horrorfilm, maar ik mis de band met de hoofdrolspelers wel wat.In deze film zie je ze puur als het volgende slachtoffer.Het einde vond ik ook wat raar.

Maar goed, wel oke..ik geef hem een 3.0

avatar van brymj

brymj

leuk

avatar van Bart Tönjann

Bart Tönjann

Ik vond het wel een redelijke film. Ik vond die mutanten er niet echt overtuigend uitzien maar het sfeertje was wel goed neergezet. De band tussen de soldaten voelde ik wel (vooral tussen Napoleon en Amber) maar deze had wel wat sterker geweest kunnen zijn, want ik voelde helemaal niets als er weer eens iemand dood ging. Dus wel redelijk maar niet iets heel spectaculairs. Zoals de user boven me al zegt: 'Leuk'. Dat is eigenlijk het enige wat ik er over kan zeggen.

ps: Die Amber (Jessica Stroup) was wél meer dan leuk om naar te kijken trouwens

avatar van JanVR

JanVR

Deze vond ik echt de moeite niet...

avatar van Christa22

Christa22

deel 1 vond ik super

Dit deel is iets minder als deel 1.

Maar toch een paar gruwlijke momenten

vooral de verkracht scene vond ik erg je zou maar zo iemand aan je voelen bah kreeg er echt kippenvel van.

Hoe de film begon sprak me ook wel aan.

avatar van newG

newG

zwakke film
zwak acteren
zwak verhaal (sorry welk verhaal...)

je hebt helemaal geen medelijden met de 'slachtoffers"
zelfs al die koosnaampjes zoals spitter enz konden me geen fuck schelen

De slechterikken waren van een zwak niveau
vooral dan omdat ze bijna de ganse film in het donker rondlopen
Bij de 1ste remake werden ze nog knap geportreteerd, een schaduw van zo een freak met een bolhoed enz...

Hier was het een stukske oor achter een rots hier, of een stukske hemd in het zand daar, ofwel in het donker. En dat is dan iets wat ik verschrikkelijk irritant vind, veel kills gebeuren dan ook in het donker, zien er waarschijnlijk ongelooflijk uit, maar ja... tis donker he, DAN ZIE JE DAAR GEEN KLOOT VAN!

puur door:
die verkrachting,die was wel goed in beeld gebracht en wnr die gast zijn arm afgehakt wordt en die mutant wuift dan zo met dan hand met nen onozele smile op zijn gezicht, enigste 2 keren dat ik een voorzichtig wow-gevoel kreeg

avatar van Karentje77

Karentje77

Opnieuw een goede gore en spannende horrorfilm, soms wel jammer van de slechte acteerprestaties!

avatar van Karentje77

Karentje77

Redelijk veel comment. op deze film, hier en daar wel begrijpelijk maar niet overdrijven , je moet 'ervoor zijn' ook, sommigen zien graag gore horrors zonder enig verhaal en anderen niet he... Oké slecht geacteerd en ja ik vond het eerste deel ook beter en nee mij maakte het ook geen kl*ten uit wie er stierf en wie niet in het tweede deel maar vond het toch weer goed gedaan en ja welk verhaal? Je kende het verhaal al he, dus het kon bijna niet anders dat ze er nu zo'n militair team op gingen afsturen natuurlijk! Ben wel benieuwd naar het derde deel, nog wel eventjes wachten maar ik ga hem zeker zien!

avatar van newG

newG

ja er is gewoon geen verhaal, ze sturen die militairen niet, ze moetten er toevallig even passeren om wat spullen te brengen, het konden even goed fed-ex mensen zijn ipv militairen

en dan blijven ze daar plakken omdat iemand dringend hulp nodig heeft, en wnr ze dan eindelijk daar aan komen ligt ie daar voor 3/4de dood te creperen, en 2 sec later staat ie daar te springen en knalt ie zich door zijn kop... wrm laat em dan die gastte heel da stuk lopen... en

wrm knalt ie zich gewoon niet meteen door de kop...
het ''verhaal'' bevat gewoon veel te veel toevalligheden die nergens op slaan...

en mijn definitie van gore horrorfilm is heel wat anders dan wat in het donker iemand kletsen geven, en dat alles met een schuddende camera filmen...

avatar van 606

hele goede film dit is echt horror

lang niet zo leuk als deel 1

avatar van ninoboy1

ninoboy1

Leuke film, haha

ma ik vond de vorige meer hebben....

lang niet zo goed als die 1e deel

avatar van moviefanatic

moviefanatic

Een lachertje. Afrader voor de echte horrorfan. Indien je ´m per ongeluk toch hebt gezien: ogen spoelen en snel vergeten!!!

1 ster voor de moeite

avatar van Shermine

Shermine

Ik had meer van de film verwacht, volgens een goeie vriendin zou het de beste horror zijn, maar ze bedoelde waarschijnlijk de 1. Vind het wel nog altijd een goede film, maar zoals gewoonlijk, slechter dan 1e film....

avatar van playah26

playah26

troep vergeleken bij deel 1! voorspelbaar en slecht geacteerd nee deel 2 kon me niet bekoren

avatar van rose

rose

Heb deel 1 nooit gezien. Vond deze wel lekker ( smerig) wegkijken.

avatar van killerbee

killerbee

Wat een ranzige film.

avatar van Keane1983

Keane1983

op een of andere manier kon ik me niet zo goed inleven met de personages van dit deel.

Deel 1 daarin tegen was veel menselijker en echter (ongelofelijk maar waar).

Deel 2 was voor mij meer een kleuterliedje....8 kleine soldaatjes in de woestijn, eentje werd vermoord toen waren het nog maar 7......en zo verder en zo verder. Iets te voorspelbaar.

The gore was wel erg leuk en de film is opzich wel aardig als je het goed los kunt zien van deel 1.

Van mij krijgt de film 3.0 ster....puur voor de gore

avatar van 2(86)

2(86)

Deel 2 is beter dan 1 =)

avatar van M_M

M_M

Gatver de Gatver ik heb er even naar gegeken maar daarna gelijk uitgezet, VRESELIJK, dit vind ik geen normale film meer hoor, en ookal ben ik een horror fan, dit ging mij zelfs te ver.

sabsabsab

hoe viezer hoe leuker ik neem dit soort films niet zo serieus. dan moetje de 1e deel kijken die is nog eel erger

avatar van rose

rose

Keane1983 schreef:

Deel 1 daarin tegen was veel menselijker en echter (ongelofelijk maar waar).

Van mij krijgt de film 3.0 ster....puur voor de gore

Dan ga ik zeker deel 1 maar eens bekijken dan!

avatar van bennyboy

bennyboy

was wel een goeie film. vond het alleen niet echt een horror

avatar van ielss

ielss

1e was idd beter,

toch vond ik deel 2 ook niet onaardig.

avatar van jefferdb

jefferdb

Van mij krijgt de film 3sterren, ik had wel geen empthie met de soldaten maar vond het wel een geslaagde slasher movie mischien als ik deel 1 zou zien dat ik van mening zou veranderen en mijn score wijzig

avatar van Zinema

Dit vervolg op de aardige remake begint sterk, om al snel te veranderen in middelmatigheid. Bij vlagen redelijk. Matig

sabsabsab

het is ook gewoon zo. bij die 1e deel is het een onschuldige famillie enz. en de varessing zit er dan nog in natuurlijk. bij deel 2 zijn het gewoon soldaten die dat soort werk horen te doen. die weten het al. en lopen eigelijk al zelf naar het gevaar toe.

avatar van Horrordude

Horrordude

M_M schreef:

klopt niet helemaal wat je zegt, je zegt dat je geen horrorfan bent, en zelfs jou ging het te ver?