• 9.378.190 stemmen

Jackass Number Two (2006)

Komedie / Documentaire | 92 minuten

Genre: Komedie / Documentaire

Alternatieve titel: Jackass 2

Geregisseerd door: Jeff Tremaine

Met onder meer: Johnny Knoxville, Bam Margera en Steve-O

Releasedatum: 5 oktober 2006

Plot Jackass Number Two

"Guess who just made number two?"

In deze tweede speelfilm halen Jackass- leden als Chris Pontius, Johnny Knoxville, Steve-O, Bam Margera, Wee Man en Ryan Dunn weer opnieuw de meest bizarre en idiote stunts en grappen uit, die de kijker vooral niet zelf thuis moet uitproberen. Van stierenvechten met een blinddoek om tot het loslaten van bloedzuigers op je oogbol; niets is de heren van Jackass te gek.

avatar van Materny

Materny

Ach, hou je van ranzigheid ten top, en van het kijken naar mensen die zich vrijwillig laten martelen dan zal je wel goed zitten. En waarschijnlijk ook wel 5* sterren geven.

Persoonlijk zaten er wel leuke grappen in, en ik moet toegeven dat bij sommige pijnlijke scene's wel een glimlach verscheen.

Maar in z'n geheel, niet veel bijzonders.

avatar van hc2day

hc2day

number 2 is absoluut beter als "jackass the movie". ik denk dat velen daar zo over denken maar de meningen zijn verdeeld. ik kan niet wachten op deel drie!

avatar van bartjeroen

bartjeroen

ik heb me best vermaakt met deze film, de stunts waren beter uitgedacht en orgineler dan het vorige deel, maar ik vond sommige stunts echt heel erg ranzig: zoals die ene scene waarin steve o een bloedzuiger op zijn oog doet...
iets minder dan zijn voorganger dus:

avatar van joe black

joe black

grappige acts maar niets spectaculairs. Ik begin het wel een beetje zielig te vinden, 30-jarige mannen die zich gedragen als pubers die half zou oud zijn... lachen om kak en pis en ranzige dingen. Grappig maar daar ben ik net iets te oud voor geworden vrees ik.

maar al bij al toch vermakelijk!

avatar van Bami_dani

Bami_dani

Ik heb het idee dat Jackass number two juist iets tammer is dan zijn originele voorganger. Het begint wel een beetje meer van hetzelfde te worden.

Al met al betrap ik me er op dat ik toch vreselijk moet lachen (en in het minste geval grijnzen) om de belachelijke stunts die de mannen weer uitvoeren.

Ik vraag me alleen wel af of een derde deel wel aan zal slaan. Op een gegeven moment heb je wel alles gezien; alleen met die idioten weet je het nooit....

avatar van P8rb

P8rb

wederom een hoop originele pijnlijke lachwekkende stunts, ik heb me weer kapot gelachen. de originaliteit is er wel een beetje van af, maar tegen een 3e deel heb ik helemaal niks. ook hier 4 sterren voor

avatar van randysign

randysign

Lekker goedkope humor. Ik heb me helemaal kapot gelachen met deze film !

Robert-Jan

Fantastisch, alles wat je zelf nier durft maar wel zou willen durfen

avatar van Gioia221

Gioia221

5!!

Vond deze film echt geweldig.

Hoop dat er nog minstens 5 komen

avatar van Filmi Corleone™

Filmi Corleone™

haha inderdaad, heb me kapot gelachen om de film

avatar van cales77

cales77

volgens mij is de helft fake, als het niet neer is........

avatar van Stephan FR

Stephan FR

Dit is echt een grappige film, ik heb me helemaal kapot gelachen ! 5!

avatar van russell

russell

Als je de eerste film al goed vind dan is de tweede zeker een aanrader, toppertje gewoon!

Zeker die met die boksbal, heb de stukken uit mijn knieen gelachen, geweldig gewoon. Als ik triest ben en ik zet die film aan dan voel ik me al weer helemaal opfleuren door dat stuk tuig. gekkenhuis gewoon....

een vette 5!

avatar van TimD

TimD

cales77 schreef:

volgens mij is de helft fake, als het niet neer is........

Nee, niets is fake.

avatar van rapdorapper

rapdorapper

ik lach me kapot!! hahahahahaahhahaa

4.5

avatar van maddux

maddux

super.4****

avatar van Ravenstein

Ravenstein

Gisteren filmavondje gehad met Jeroen, Koen en Roel, een bak bier, 2 flessen Chateau de Bergerac, Evil Dead 2 en deze film hier.

Wat een leuk avondje!

Jackass 2 is zowat de perfecte film om samen met vrienden te bekijken. Debiliteit ten top gedreven, ik geef met veel plezier een 4!!

avatar van horrorjp

horrorjp

heb hier zo hard om gelachen he vooral toen ze met ze 4en op die schommel zaten met die stier

avatar van thedudesons

thedudesons

net zoasl deel 1 een topfilm.....

avatar van Liwwie

Liwwie

Leuk.... maar ook niet meer dan dat.............

2**

avatar van Shinobi

Shinobi

Duidelijk minder dan deel 1, al worden hier ook wel leuke dingen gedaan zoals Margera die een penis op z'n kont laat brandmerken, dat met stukje met het raket en de musical.
Verder een beetje van hetzelfde.

Ik geef 'm 2, 5 sterren.

avatar van Albertes

Albertes

Erg grappig vervolg. Beter dan 1 zelfs.

avatar van DragQueen

DragQueen

Iets minder dan de eerste. ik vond dat het spontane een beetje weg was. toch heb ik wederom gelachen om knoxville en consorten. leedvermaak van de bovenste plank. hilarisch gewoon. 3 sterren.

avatar van sambal

sambal

erg stoere film

dat stukje dat knoxville zich laat afvuren door een raket is heel goed bedacht

al met al een topfilm

en beter dan deel 1

avatar van AGE-411

AGE-411

Beter dan de eerste...

Toch stel ik de vraag: wat stelt het voor? Verhaallijn is zoek (is er niet).

Het is gewoon:

- "wat hebben we nog over van de afleveringen?".

- "Leuk, zoveel nog. Neem jij de nietmachine, met wat geluk kunnen we er een film van maken"

avatar van Joyy

Joyy

dit heeft helemaal niks met flm te maken, maar leuk om te zien is het wel

het wachten is op: wildboyz, the movie

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11917 berichten

Beter dan de eerste...nog meer lol, nog meer onzinnigheid, nog meer geniale stunts...daarom. Een verhaallijn wil ik niet hebben als ik naar Jackass kijk.

avatar van Mr Confused

Mr Confused

Ga nu de 3e film bekijken Jackass 2.5 ben benieuwd hoe die gaat zijn. Is te bekijken op youtube!

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

zeker en vast beter als deel 1 kapotlachen die film maar VEEL TE VEEL MANNELIJK BLOOT het enigste minpunt

avatar van Wassup !

Wassup !

Vandaag gekocht in de Media Markt.

Voor fans van metal cases kunnen deze titel voor maar € 8 aanschaffen, sowieso het overwegen waard!