• 9.384.291 stemmen

Saw III (2006)

Horror | 108 minuten / 113 minuten (unrated version) / 121 minuten (director's cut)

Genre: Horror

Speelduur: 108 minuten / 113 minuten (unrated version) / 121 minuten (director's cut)

Alternatieve titel: Saw 3

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Darren Lynn Bousman

Met onder meer: Tobin Bell, Shawnee Smith en Angus Macfadyen

Releasedatum: 4 januari 2007

Plot Saw III

"Suffering? You haven't seen anything yet..."

De gestoorde seriemoordenaar Jigsaw besluit zijn zieke spelletjes door te zetten. Deze keer heeft hij het gemunt op Lynn en Jeff. Lynn is een getrouwde moeder van in de dertig, die wordt gekidnapt door Jigsaw. Lynn heeft namelijk een paar donkere geheimen voor haar familie verborgen gehouden. En dan is er ook Jeff, een vader die nooit volledig hersteld is nadat zijn zoon stierf bij een ongeval. Beide worden slachtoffer van de zieke spelletjes van Jigsaw.

John Kramer / Jigsaw

Judge Halden

avatar van De Puritein

De Puritein

dirkh schreef:

Je kijkt deel 1, je haat hem, daarna kijk je deel 2, je haat hem. waarom download je dan deel 3 in slechte kwaliteit? terwijl je hem niet eens bekijkt(want je spoelt hem door) en dan verwijder je hem?? ik vind dat we jou mening niet echt serieus moeten nemen.

tenzij je nou deel 3 in fatsoenlijke kwaliteit hebt bekeken en met goede argumenten aankomt.....

He je moet natuurlijk wel weten wat je haat he. Duhuhu

avatar van TimD

TimD

De Puritein schreef:

stront vervelende domme film. Ik haat Saw. Alle delen ja.

Goeie argumenten.

avatar van DrexlR.M.

DrexlR.M.

goeie film lekkere plot twists lekker gorey en dirty

gisteren gezien tijdens de saw marathon in pathe hier en ik zat met me smoel vol tanden wow

Goeie film,

Niet de beste van de 3 saws films die zijn uitgebracht.

ik geef deze film een 4.

avatar van Evil Empire

Evil Empire

Nou, ik vond dit een Saw-film te veel. **

avatar van zjandannybob

zjandannybob

ben et met hendrikstra eens.

het is niet de beste van alle delen maar als je saw 1 en 2 gezien hebt en deze goed vond dan kijk je deze automatisch lijkt mij. nu kijken of deel 4 weer een topper word.

avatar van dray

dray

zjandannybob schreef:

... nu kijken of deel 4 weer een topper word.

Over horror gesproken..

avatar van disismi

disismi

ik vond dit deel minder goed dan de vorige delen. Deel 2 is mijn favoriet (maar misschien ook omdat ik die als eerst gezien heb).
Dit deeltje is wel wat goorder, heb een paar keer mijn hoofd af moeten wenden, de operatie duurde mij véél te lang
Maar goed, ik heb wel weer genoten en hoop op een deel 4.

avatar van Sam_Bracke

Sam_Bracke

dit vond ik het beste deel. Deze was echt zieker dan de eerste 2.

avatar van gideonvdb

gideonvdb

tegenvaller vergeleken met de eerste twee delen, zit wel lekkere gore scenes in maar kom niet verder dan 3*

avatar van MJ_DA_MAN

MJ_DA_MAN

Eindelijk een Saw film die me wel echt boeit. Malen beter dan zijn voorganger en iets beter dan het eerste deel. 3,5*.

avatar van Cheeky88

Cheeky88

Zeer goede film met een sterk verhaal net als z'n voorgangers

avatar van Xander

Xander

Inderdaad een tegenvaller als je hem vergelijkt met deel 1 en 2. Hier ligt het accent net ietsje te hard (en let op mijn understatement...) op het gore deel en te weinig op het verhaal. De operatie duurde bijvoorbeeld veel te lang en leek mij gewoon wat tijdvulling te zijn.

Desondanks dit alles wel een goeie film. Ik geef hem 3*. Saw 1 blijf wel nog altijd mijn favoriet.

avatar van Suspiria

Suspiria

Zitten jullie nu al in 2007?

avatar van Horrordude

Horrordude

Ik denk dat dese film al bijna een maand op internet staat

avatar van ultra lord

ultra lord

wanner komt deze film op dvd ?

avatar van John Gotti

John Gotti

ik vond saw 3 een goede film leuk om te zien en aangezien er weer een open einde in zit hoop ik op een saw 4 gna gna..

avatar van John Gotti

John Gotti

ultra lord, hij is nog niet een in de bioscoop ; laat staan de dvd. ik heb hem illegaal gedownload wat wel de meeste mensen zullen doen.

avatar van Horrordude

Horrordude

Hij vraagt ''Wanneer'' Je geeft nou een reactie die geen antwoord geeft op de vraag van ultra lord.

avatar van De Puritein

De Puritein

wauw het niveau is echt erg gedaald. In de muziek in de film industrie en de televisie. walgelijk domme films die saw films. dat deden dario en Fulci toch stukken beter.

Gister deze toch niet al te verkeerde film gekeken, had er niet veel van verwacht omdat een derde deel meestal niet al te interessant is maar deze kan er toch zeker weer mee door, Jigsaw is nog even ziek als tevoren en vanaf minuut 1 weet hij je toch wel weer mee te trekken in zijn perverse spelletjes, het is niet de best opgezette film die er is maar zit toch redelijk goed genoeg in elkaar om je een dikke anderhalf uur te vermaken, 3 sterren..

p.s. Hopend dat dit het einde is van de Saw trilogie, je moet immers stoppen als de benzine op is (oud chinees gezegde)

avatar van Riel

Riel

Zucht.

wellicht omdat ik niet direct een fan ben van dit soort films, maar vond m ronduit Waar-de-loos.

Een hoop gelul in de verte van die 'jigsaw' over hoe het vorkje in de steel zit wat echt kop noch staart kent irriteerde me nog het meest.

Verder een hoop zieke gorigheid die voor de fans wellicht heerlijk is, maar zou er een saw IV in de sneak te zien zijn, sta ik voor het eerst in mijn leven op.

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Alpha Centauri schreef:

Dan hadden ze na deel 1 al mogen stoppen

avatar van Movie_fan#

Movie_fan#

Vond hem net zo gruwelijk als het vorige deel maar het 1e deel halen ze nooit meer in Deze is ook weer heel intelligent aangepakt met zijn slimme details van jiqsaw...

Gewoon even eng en gruwelijk en vermakelijk als het vorige deel, goede film dus

avatar van Wassup !

Wassup !

thomzi50 schreef:

Dan hadden ze na deel 1 al mogen stoppen

Voor mij in ieder geval niet zunne .

avatar van filmfriek

filmfriek

mij lijkt het deel beter dan 2.

zou hem egt wel wille zien

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

1 was redelijk, 2 was niet te pruimen. eens kijken wat deze ervan gaat maken.

avatar van Satisfy

Satisfy

1 was de beste tot nu toe.

2 was slechter

3 is nog slechter.. [ranziger]

Daarom ook jammer dat Saw 4 al in de maak is..

avatar van Satisfy

Satisfy

Suspiria schreef:

Zitten jullie nu al in 2007?

Boeiend, Saw is sowieso 1 van de meest besproken horrorfilm, van 2006.

Daar kan 2007 ook wel bij, als Saw 4 dan uitkomt.

avatar van TJAZIT22

TJAZIT22