• 9.379.105 stemmen

Horror | 94 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: Eli Roth

Met onder meer: Jay Hernandez, Derek Richardson en Eythor Gudjonsson

Gesproken taal: Spaans, Engels, Tsjechisch, Japans, IJslands, Nederlands, Russisch, Slowaaks en Duits

Releasedatum: 2 maart 2006

Plot Hostel

"Welcome to your worst nightmare."

Drie jongens, twee Amerikanen en een IJslander, trekken door Europa. Tijdens hun reis wordt hen verteld over de hemel op aarde voor de Amerikaanse backpackers: Een "Hostel" in Slowakije waar het krioelt van de gewillige Oost-Europese dames. Wanneer ze op de plaats van hun bestemming aangekomen zijn, maken de jongens binnen de kortste keren kennis met aantrekkelijke dames uit Slowakije. Dus het feest kan losbarsten. Langzaam maar zeker komen de jongens erachter dat er méér aan de hand is dan zij denken.

avatar van Exploitation

Exploitation

Leuk voor de gore wat er in zit, maar verder niet geheel super.

avatar van Onomkeerbaar

Onomkeerbaar

Tot mijn verbazing hier nog geen stem uitgebracht (en daarbij ook nog geen korte reactie).

Kort idd: wat een bagger is dit zeg. Absoluut schandalig dat zoiets in de bioscoop kan geraken. Gaat helemaal nergens over en is echt zo een film die puur wil shockeren (lukt niet) om geld te maken. QT vangt ook een centje en iedereen is blij. M.u.v. de kijkers!

avatar van _48_MX_

_48_MX_

Ongeacht de negatieve reacties, vind ik dit een relaxte film. Je moet er wel tegen kunnen, dat mensen hard gemarteld worden

Het goede aan deze film is de opbouw van het plot.
Je moet er een beetje langzaam en vanzelf achterkomen dat er mensen betalen om anderen te martelen.

Ik kan alleen geen nadelen indeze film vinden. De film is spannend, shoquerend en er zijn genoeg schrik effecten.
Téveel schrik effecten zijn er gelukkig niet. En er zijn ook leuke stukjes, zoals de heerlijke zoete wraak op de moordenaars en de zenuwslopende scenes of het nou wel of niet goed komt, heerlijk ...

Ik geef deze film een 5.0 - want ik heb er geen nadelen in gevonden, en het acteren was gewoon goed. En heb niets te klagen.

avatar van joeri15

joeri15

hele aparte film, maar verveeld zeker geen moment.. 3.5*

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Vond Roth's Cabin Fever al weinig bijzonders, maar die film had nog enigszins zijn vermakelijke momenten hier en daar. Met zijn nieuwste horrorwerk bewijst Roth opnieuw echt fatsoenlijke horror neer te kunnen zetten. Wat een saai en vermoeiend filmpje was dit.

Het eerste deel van de film, of zeg maar gerust het eerste uur(!), lijkt vooral op één of andere goedkope, mislukte tienerkomedie. Een clubje irritante, eendimensionale flutpersonages die je het liefst in de eerste minuut dood ziet vallen, moeten ons vermaken. Het hele eerste deel van de film is dan ook bijna niet door te komen, zo futloos. Er gebeurt werkelijk níets, de humor is nergens ook maar wat grappig (een gevalletje Cabin Fever) en dan ook nog doen alsof dat taaltje Nederlands is? Ga iemand anders lastig vallen, Eli Roth.

Maar goed, dan komt het tweede deel van de film (oftewel het laatste halfuurtje) en dan beginnen de grote martelscènes. Je zou verwachten dat dit alles goedmaakt, maar ook dat is alles behalve waar. Sure, de scènes weten beter te vermaken dan die in het eerste uur, maar verder is het toch alles behalve bijzonder. Oké, een gereformeerde huisvrouw uit de Veluwe zal misschien even haar hoofd omdraaien bij bepaalde scènes, maar heb je een paar fatsoenlijke horrorfilms gezien, dan kun je niet anders dan veronderstellen dat dit gewoon matig is. Niet schokkend, niet ranzig en totaal niet boeiend. Tel daar het belabberde acteerwerk en het totale gebrek aan sfeer bij op en je krijgt een waardeloos project als Hostel.

1,5 hele krappe sterren.

avatar van ultra lord

ultra lord

vind er niet veel aan beetje te veel van het goeie

ik hou wel van goeie horror maar dit is gewoon stom slachten zonder goed verhaal

1,5

avatar van Shampoo

Shampoo

Wat een domme film zeg. Het gegeven van mensen tegen betaling dodenis al eens eerder en beter uitgewerkt, p.s. wie helpt me even aan de titel van die film waarbij een zwerver ergens in de bergen wordt losgelaten en er een man of tien achteraan gaan

Anyway, het begint als een soort van Eurotrip en dit niveau wordt later nauwelijks ontstegen. 2 hele krappe sterren.

Shampoo schreef:

Een film met Stallone? Of bedoel je Avenging Force?

avatar van beast

beast

crap film, had beter verwacht

avatar van Livinovic

Livinovic

Valt mee, 2.5 *

avatar van Chavez

Chavez

Wat een film zeg! Ik heb echt genoten van deze film, het verhaal is niet al te goed. Maar die gore beelden waren gewoon heerlijk om te zien, ik vond het verhaal wel beter als de meeste hier. Ik vond het verder heel goed geacteerd en het is gewoon 95 minuten op en top vermaak.

Ik zit te twijfelen tussen 4* en 4,5* maar omdat het verhaal te kort komt maak ik er 4* van.

Edit: Wie weet er film die vergelijkbaar zijn met deze maar dan met een beter uitgewerkt verhaal?

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Chavez schreef:

Ik heb deze (Hostel) niet gezien, maar misschien dat Saw een vergelijkbare film is met een beter uitgewerkt verhaal.

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

ik heb eens een vraagje :

wat moet dat op die poster voorstellen ?

want dat wil ik weten want de film lijkt best goed.

en ik wil hem wel zien

avatar van Chavez

Chavez

jack-sparrow schreef:

ik heb eens een vraagje :

wat moet dat op die poster voorstellen ?

want dat wil ik weten want de film lijkt best goed.

en ik wil hem wel zien

Volgens mij is dat op die poster gewoon een marteltuig. Zoals er zoveel in deze film zitten

TheRisingSun schreef:

Oke, alleen Saw heb ik al gezien (1 van de beste film die ik heb gezien...)

avatar van GroovyDrummer

GroovyDrummer

Kan iemand mij overtuigen om deze film tóch te gaan kijken, of juist niet ? Ik hoor zoveel verschillende berichten.....

Iets in mij zegt om deze film gewoon niet te kijken, terwijl ik een grote liefhebber ben van HORROR !!

avatar van Pellie

Pellie

Ik zeg: Kijken!

Hoewel de film zeer langzaam op gang komt, (hoewel het vrouwelijk schoon niet verkeerd is) begint halverwege de film de echte actie pas. Dit is zeker de moeite waard om naar te kijken. Ziekelijke scenes die je gezien moet hebben als horror-liefhebber.

avatar van Yphygenia

Yphygenia

Ik vond deze film slecht & over de top goor.

Het eerste deel vond ik voornamelijk uit sex bestaan, wat op mij al geen goede indruk maakte, en het tweede deel kon ik er een bakje bij pakken. 'k Vond het verhaal wat er in zat (als

je zoiets al 'n verhaal mag & kan noemen) vervelend. Het boeide niet, en ging nérgens over. Het enige pluspunt vond ik de effecten, die waren redelijk goed. Zeker vergeleken bij de rest van de film. 'k Kan het verder écht geen aanrader noemen, tenzij je echt iets goors zoekt en 'n zeer sterke maag hebt.

1,0

avatar van everto

everto

heb deze film niet in de verte iets weg van die ene disk till dawn (zoiets) waar ook quinten met george clooney inspeelt?

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Nee deze film heeft níks weg van de komische sfeer in From Dusk Till Dawn.

avatar van frank the tank

frank the tank

ik vond deze film echt tegenvallen, had iets van Saw achtig iets verwacht, maar dit was gewoon, hoe maak je een film zo ranzig mogelijk

avatar van chicow

chicow

Spannende film, vooral de laatste 30 minuten! Het eerste uur was niet echt boeiend, maar de laatste 30 minuten zat ik op het puntje van mijn stoel Zeker een mooie einde. Ik vind hem eerlijk gezegd erg ondergewaardeerd! Voor mij een 8! dus 4*

avatar van Menyes

Menyes

kut film, ranzig en niet geschikt voor de bios.

Eng is geen probleem maar deze film is gewoon te goor en ziek om me te kunnen amuseren!

als ik dit had geweten had ik nooit gekeken.

avatar van MovieJhonny

MovieJhonny

Als mensen in Amsterdam Duits praten dan hoeft het voor mij al niet meer. Had de trailer gezien en had er meer van verwacht. Wel een paar lekkere gore scenes !!!!

avatar van De GeuS

De GeuS

Slechte film; had het idee dat ik naar een cliche tienercomedie zat te kijken met stoere hippe jongeren en alleen maar mooie jonge gewillige meisjes. Het plot is zelfs voor een horrorfilm slecht te noemen; kleine 2*

avatar van Wassup !

Wassup !

Deze film wil ik zooooo graag kijken !!!!!

avatar van Charles Manson

Charles Manson

euhm.... kijk hem dan gewoon?

Halcyon

Hier een teaser van Hostel: Part II. 'k Vind het echt een vette teaser, lekker rauw en veelbelovend. Ik kijk al enorm uit naar deze film!

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Hij is kort maar ziet er idd erg cool uit. Ook ik kijk hier enorm naar uit. Gister trouwens stukje Scream Awards bekeken en de oog scene uit deel 1 won de prijs voor beste mutilation scene .

avatar van markie1978

markie1978

Gister klein stukje van deze film gezien tijdens de uitzending van de Srecam Award.

Na het zien van dat stukje film, is voor mij al genoeg om te beslissen om deze film nooit gezien, wat een geweldadige film is dit zeg.

Halcyon

Mja, dat gebeurt wel meer met horrorfilms...