Terminator 3: Rise of the Machines (2003)
Genre: Actie / Sciencefiction
Verenigde Staten / Duitsland / Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Jonathan Mostow
Met onder meer: Arnold Schwarzenegger, Nick Stahl en Kristanna Loken
Releasedatum: 24 juli 2003
Plot Terminator 3: Rise of the Machines
"The Machines Will Rise."
Ruim tien jaar nadat John Connor erin geslaagd is om de gevreesde Judgment Day te voorkomen, leeft hij helemaal afgesloten van de maatschappij en probeert hij zo weinig mogelijk gebruik te maken van eender welke machine. Ondanks dat hij niet verwacht dat het ooit nog tot een oorlog zal komen, is John nog steeds erg ongerust. En terecht. Op een dag arriveren er namelijk opnieuw twee Terminator's: een T-101 die John moet beschermen, en een nieuw prototype om hem te vernietigen: de T-X, een beeldschone en technisch perfecte vrouwelijke robot. De T-101 vertelt hem dat de dag des oordeels niet voorkomen kan worden, en dat John de Apocalyps gewoon een paar jaar heeft uitgesteld. Het is aan John om in een race tegen de klok te voorkomen dat Skynet alsnog een eind maakt aan de mensheid en diens beschaving.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- Terminator 3: Rise of the Machines (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
Rich Woman
Cop - Westside Street
Scott Petersen
Betsy
wie zouden ze anders nemen, moest Arnold passen voor de rol???
Ehm, nou ik vind dat alleen Arnold er recht op heeft.
Anders zou ik graag Bruce Willis zien. Die is na Arnie mijn favoriete actie film acteur. Geweldige coole uitstraling heeft die man. Misschien dat het wennen is, een kale Terminator, maar het zou kunnen...
Mescalino
Deel een was een geweldige film. Deel 2 een heel goed vervolg. deel 3 was een super afsluiter.
Hij haalt het misschien niet bij deel 1 en 2 maar hij was zeker goed. Het einde van de film is iets wat mij heel erg aanstond.
sherena
Vind persoonlijk deel 2 de beste vanwege de specs. Deel drie vond ik de mindere. Een jaar of 5 geleden speculeerde ze al in het SF magazine over deel drie en vier.
Deel drie zou en is een vervolg geworden.
Deel 4 zou een prequel worden. Kunnen ze de terminator toch CGI maken??? Want die hoeft nog niet terug door die poort (waarvoor er menselijk weefsel om het metaal van de robot moest zitten) naar de aarde. Daar het om de oorlog tegen skynet draait. Probleem van Arnie = opgelost!!! (mag Arnie wel hoor, heb veel films van hem)
Driver_hhg
Deel 1 was dope, deel 2 brak deel 1, deel 3 kookt gaar, klote film, deel 4 zit ik niet op te wachten, toch zal ie komen. Ergens in 2008...
Kevin13
goede film, maar hij is wel veel minder tof dan de andere 2
Lola3
Talk to the hand
megaman
met opa schwarzenegger. laatst zag ik wat foto's van hem op internet. links een foto van vroeger waarop al zijn spieren nog te zien zijn en rechts een foto van nu met een hangbuik, dunnere armen en benen. bij de linker foto stond "I'll be back" en op de rechter stond "oh my back!".
moet dat nog een Terminator worden? kunnen ze misschien beter The Rock vragen. deze krachtpatser is ook niet super in zijn films (Scorpion King, Doom), maar hij is wel een stuk jonger en overtuigender dan Arnie. ik denk dat mister Schwarzenegger z'n beste tijd heeft gehad.
en dan de vraag: is een Terminator film zonder Arnie nog steeds een Terminator film. ja ik vind van wel. James Bond bv werd dan wel in het begin vertolkt door Sean Connery maar Roger Moore, Timothy Dalton en Pierce Brosnan deden het evengoed. een andere speler betekent niet altijd het einde van een serie.
movie*freak
man wat ben ik teleurgesteld na al die jaren wachten, t2 wat voor mij beste actie film ooit ik had veel meer verwacht de acties waren opzich best mooi maar visucal effect waren niet echt top voor deze tijd maar terminator blijft altijd een vette karakter
3 en half sterren
LEIDENAAR
thanx maar nog nie veel plannen dus...Als ze nog moeten beginnen met schieten ken het jaren duren door uitstel en shit..ma ja,merk t wel...
Hij blijft erg cool deze deel 3 ik kijk uit naar 4 ondanks arnold die er niet is.
5 sterren blijft
tukkerstein
Een hele goede film. Lekker veel actie, interessant verhaal en het einde is heel boeiend. 3,5*
Wassup !
Vette film had hem gezien in de bios. Vette film harde actie die we trouwens in de voorgangers te zien kregen. Mooi gemaakt,bruut geweld wat we gewoon zijn dus (niets vernieuwend),maar dat kan de pret gewoonweg niet bederven!!!!! Goed kijkvoer 4****
matthijs_013
Ik vond het niet een al te best deel. Het eerste half uur was erg leuk, Terminator-stijl zoals we kennen. Maar die stijl verdween daarna en verandere in een film die niet eens leek op de andere delen. Originaliteit was er vanaf, maar om vervolgens ook nog heel het idee en de stijl te verpesten was toch ook niet nodig. Maar dat krijg je met andere regisseurs.
Tha Clown
Aardige film met leuke special effects en actie, maar qua verhaal een slechte kopie van T2. Beetje overbodig vervolg als je het mij vraagt.
Vanwege de leuke actie en vanwege Kristanna Loken krijgt 'ie 3,0*
Bomber
Leuke actiefilm, leuk om schwarzenegger weer terug te zien in de rol van de terminator, maar is wel de slechtste van de 3, de 1e was geweldig, 2e werd al wat minder, vind het jammer dat arnie de goodguy werd, had gewoon de slechterik moeten blijven, was veel leuker geweest, maar ja, hij moest zijn goodguy imago ineens opkrikken. Maar zoals ik al zei, erg leuk.
Zottepe S
Een shike film maar et einde vond ik wel moeilijk om te versteen kmoes et 5keer erzien voor da ik et snapte!...
Respekked
Blijft toch mijn anti-held die Ahnold. Weer extreem vermakelijke film, geweldige achtervolgings-scène(s) en wat mij betreft een zeer gepast einde.
Sugakiss
Ik vind de Terminator-reeks altijd de moeite waard om thuis te blijven. Want speelde Kristanna Loken toch fantastisch. Echt zo'n onmenselijke koele uitstraling met geen enkele emotie en hoe ze haar hoofd schuin houdt....Arnold speelde weer eens geweldig: Talk to the hand
. De achtervolgings scenes waren ook briljant gemaakt.
LittleBox
Vermakelijker dan ik had verwacht met een uitermate geslaagde achtervolgingsscène met die kraanwagen. Vergezocht, dat wel, maar zeer spectaculair. En de beste grap is natuurlijk 'talk to the hand'
mjk87 (moderator films)
Zeer vermakelijke film. De kraanwagen was goed, maar wel meer lomp gedrag. Het overrijden met auto's en het binnenstromen met heli's. Gewoon leuk. Daarnaast was het einde imho zeer sterk. Deed me denken aan 12 monkeys. Alleen het plot is niet bijster bijzonder, en net iets te kort.
RubenMeintema
Hij was afgelopen weekend op televee dus ik heb hem nog maar weer eens even een keer gekeken.
Hele leuke actiefilm, de beste naar mijn mening. Vooral die vroege achtervolgingsscene, let er op hoe alles ontploft waar de kraan doorheen gaat, zelfs lantaarnpalen en ruiten exploderen alsof het kruitvaten zijn
Het einde is ook geweldig, het plot is geweldig, je denkt op een aantal momenten zelfs: "hmm nou dit zou inderdaad ooit echt eens kunnen gebeuren"
Het gevoel van nergens veilig zijn voor de oppermachtige Terminator, dat de eerste film zo goed maakte, en dat ook in de tweede en derde film is doorgezet, wordt ook erg gewaardeerd hier.
jannemann
Lekker ambachtelijk gemaakt een een feest van herkinning als je de eerste 2 hebt gezien. Ook nog eens heerlijk droog
erwku
haha
zou zeggen begin aan David Lynch, heb je komende jaren wat te doen!

Terminator: Dark Fate

Terminator 2: Judgment Day
1991

The Terminator
1984

Netflix-documentaire 'Jeffrey Epstein: Filthy Rich' wordt na zes jaar weer goed bekeken

'The Investigation of Lucy Letby' goed bekeken op Netflix: Top 10 van dit moment

Netflix onthult eerste beelden van 'The Adventures of Cliff Booth' met Brad Pitt

Misdaadserie 'The Lincoln Lawyer' haalt 'Bridgerton' in op Netflix

The Matrix