Terminator 3: Rise of the Machines (2003)
Genre: Actie / Sciencefiction
Verenigde Staten / Duitsland / Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Jonathan Mostow
Met onder meer: Arnold Schwarzenegger, Nick Stahl en Kristanna Loken
Releasedatum: 24 juli 2003
Plot Terminator 3: Rise of the Machines
"The Machines Will Rise."
Ruim tien jaar nadat John Connor erin geslaagd is om de gevreesde Judgment Day te voorkomen, leeft hij helemaal afgesloten van de maatschappij en probeert hij zo weinig mogelijk gebruik te maken van eender welke machine. Ondanks dat hij niet verwacht dat het ooit nog tot een oorlog zal komen, is John nog steeds erg ongerust. En terecht. Op een dag arriveren er namelijk opnieuw twee Terminator's: een T-101 die John moet beschermen, en een nieuw prototype om hem te vernietigen: de T-X, een beeldschone en technisch perfecte vrouwelijke robot. De T-101 vertelt hem dat de dag des oordeels niet voorkomen kan worden, en dat John de Apocalyps gewoon een paar jaar heeft uitgesteld. Het is aan John om in een race tegen de klok te voorkomen dat Skynet alsnog een eind maakt aan de mensheid en diens beschaving.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- Terminator 3: Rise of the Machines (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
Cop - Westside Street
Scott Petersen
Betsy
Jordy
Ik weet nog wel dat er destijds in 91 sprake van was dat in 97/98 t3 zou komen. Ik keek daar ongelofelijk naar uit (oooh nog 5 jaar, ooh wat ben ik dan oud). Gelukkig wist ik toen nog niet dat het 2003 zou worden
kan niet echt zeggen dat ik er super naar uit kijk, maar ben wel benieuwd.
*kwijl*
Heb ineens gigantische zin in de release van T3!!
<font size=-1>[Dit Bericht is bewerkt door: NERD op 28-02-2002 17:07]</font>
geronimo
- 1955 berichten
Ik vind trouwens dat Orlando Bloom in T3 de rol van John Connor moet spelen
IamBernie
Het plot lijkt erg op die van Terminator 2. Ik denk dat dit gewoon excuus is om een film te maken met top notch special effects.
BS
LAAT MAAR KOMEN!!!!
ik bedoel nr 1 was een klassieker,nr 2 was een van de weinige films die erg veel beter waren dan de origineel en na zo'n lange tijd ben ik wel weer benieuwd.
Maar eerst 2 mei maar eens afwachten hoe de nieuwe van arnie is.
NERD
Dit is vast niet de originele filmposter
Terminator 1 was een klassieker,Terminator 2 was een van de weinige films die erg veel beter waren dan de origineel.....en Terminator 3 is veel te veel van het goede, kan haast niet anders dan een teleurstelling zijn,naar mijn mening.
StarWarsFreak
Ik ben benieuwd!
ik was vroeger een echte terminator fan.
Wel een mooie vrouw als tegen speler
Macmanus
nou trailer meer teaser ik heb hem net gezien en je ziet nix eigenlijk.
Best wel nep hij komt ook pas over een jaar uit 2 july 2003 pfffffff
NERD
ja, op darkhorizons.com staat ie ook.....wel mooie effects, maar zegt niks
BS
jaaaaa, eindelijk.Het 1ste warm makertje
oh wat klinkt dat lekker,je ziet geen ruk van de film,maar deze is vast binnen
Obiwannes
Begin dat wel belachelijk te vinden. Die stomme teasers om een film even in de spotlight te zetten. Deze is al even erg als die van X2. Zielig!!!
Jordy
misschien moet je het woord "to tease" even opzoeken in je woordenboek
Obiwannes
Ja, ik ken dat wel. Maar je hebt toch wel iets betere teasers. Zoals die van de Hulk, als ik die zie kan ik al niet meer wachten tot die uitkomt. En bij X2 zeiden ze nog iets. Dit is gewoon een dom filmpje om de film wat aandacht te geven.
Phooze
Nee, dit is gewoon dom bandbreedte verkrachting. Een beetje het logo in kwik laten vloeien over het beeld.... kan me kleine broertje ook nog wel in 3d max (uiteraard bij wijze van spreke, opzich best mooi gedaan, maar daar gaat het niet om !). Ik vind het niks die nieuwe trend in "Teaser Wereld".
Jordy
dat er de laatste tijd zoveel teasers zijn die al beelden laten zien neemt niet weg dat de teasers van X-Men en T3 doen wat ze moeten doen: plagen. "Shit!! een nieuwe (...) film komt er aan!! AARGH ik wil nu beelden zien er van!!!"
idd... perfecte teasers dus. Teasers horen je alleen te vertellen dat een bepaalde film er aan zit te komen.
Obiwannes
Ja, dat bedoel ik ook. De film wil gewoon even laten weten dat ze er aankomen met even een effectje dat wel meerdere mensen kunnen maken. Even een spectaculair shot uit de film zou de teaser (misschien) beter maken.
En me plagen doen ze idd. maar de bedoeling is nog altijd. Waw, wat een film, wanneer komt die uit, wie speelt er in mee,... dan moet ik toch zeggen, gefaald.
Die van T3 heeft me helemaal niet benieuwd gemaakt. In tegenstelling. Als je niet vergeet dat de film nog een jaar weg is. Als de films mij al zouden intresseren zou het zijn omdat ik de vorige goed vond. Niet door de teaser. Er zijn andere films waar ik naar uitkijk TTT, The matrix reloaded, (ja toch ook) X2, The Hulk, signs,...
Phooze
Nog niet helemaal met je eens hoor Jordy. Het gaat dan wel om te teasen, maar dat doen ze in dit geval niet met het filmpje, alleen met de naam van de link ("Klik hier van de allernieuwste trailer van Terminator 3" om maar wat te noemen). Het filmpje op zich zelf slaat totaal nergens op. Niet eens een voice over die effe duidelijk maakt waar het over gaat. Dit is nog slechter dan een maandverband reclame, wees eerlijk. Laat ze wat orgineels verzinnen, want dit is echt al honderd keer uitgescheten. Nogmaals, totale bandbreedte verspilling.
2 juli 2003.
Groot risico om te floppen. Daarom hebben Ridley Scott en James Cameron voor de eer bedankt. Edward Furlong en Linda Hamilton hebben ook geen zin en Michael Biehn wilt geen cameo doen.
Claire Danes doet mee en dat is maar goed ook, want een zekere Nick Stahl speelt John Connor. Kruising tussen Robbie Williams en William H. Macy. Als die de wereld moet redden...
Maar goed...dat wilt nog niet zeggen dat het geen goeie film wordt. Arnold Schwarzenegger was erg enthousiast over het script. Misschien moeten we ons nu pas echt zorgen gaan maken.
Ben erg benieuwd wat het wordt. Ik hoop wel op een sensatie.
Redlop
Ziet er wel echter uit dan de vorige poging. Toch?
EmDee
NERD
Maar is dit nou de officiële poster? beetje lullig als dat zo is, vond ik de teaser poster mooier.
Redlop
Dit is ook niet het officiele affiche. Naam van acteurs en regisseur ontbreken bijvoorbeeld. Maar dat andere was niet als affiche herkenbaar. Wel mooi geprintscreend en bewerkt. Complimenten.

Terminator: Dark Fate

Terminator 2: Judgment Day
1991

The Terminator
1984

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

The Matrix
Sciencefiction / Actie, 1999