• 9.375.027 stemmen

Terminator 3: Rise of the Machines (2003)

Actie / Sciencefiction | 109 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland / Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Jonathan Mostow

Met onder meer: Arnold Schwarzenegger, Nick Stahl en Kristanna Loken

Releasedatum: 24 juli 2003

Plot Terminator 3: Rise of the Machines

"The Machines Will Rise."

Ruim tien jaar nadat John Connor erin geslaagd is om de gevreesde Judgment Day te voorkomen, leeft hij helemaal afgesloten van de maatschappij en probeert hij zo weinig mogelijk gebruik te maken van eender welke machine. Ondanks dat hij niet verwacht dat het ooit nog tot een oorlog zal komen, is John nog steeds erg ongerust. En terecht. Op een dag arriveren er namelijk opnieuw twee Terminator's: een T-101 die John moet beschermen, en een nieuw prototype om hem te vernietigen: de T-X, een beeldschone en technisch perfecte vrouwelijke robot. De T-101 vertelt hem dat de dag des oordeels niet voorkomen kan worden, en dat John de Apocalyps gewoon een paar jaar heeft uitgesteld. Het is aan John om in een race tegen de klok te voorkomen dat Skynet alsnog een eind maakt aan de mensheid en diens beschaving.

John Connor

Kate Brewster

Dr. Peter Silberman

Robert Brewster

Cop - Westside Street

Scott Petersen

Jordy

Ik weet nog wel dat er destijds in 91 sprake van was dat in 97/98 t3 zou komen. Ik keek daar ongelofelijk naar uit (oooh nog 5 jaar, ooh wat ben ik dan oud). Gelukkig wist ik toen nog niet dat het 2003 zou worden

kan niet echt zeggen dat ik er super naar uit kijk, maar ben wel benieuwd.

Ik moet deel 1 en 2 nog steeds zien..

*kwijl*

Heb ineens gigantische zin in de release van T3!!

<font size=-1>[Dit Bericht is bewerkt door: NERD op 28-02-2002 17:07]</font>

Obiwannes

Deel 1 heb ik ook nog niet kunnen bemachtigen.

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

Ik vind trouwens dat Orlando Bloom in T3 de rol van John Connor moet spelen

oeeee

plaatje

avatar van IamBernie

IamBernie

Het plot lijkt erg op die van Terminator 2. Ik denk dat dit gewoon excuus is om een film te maken met top notch special effects.

avatar van BS

BS

LAAT MAAR KOMEN!!!!

ik bedoel nr 1 was een klassieker,nr 2 was een van de weinige films die erg veel beter waren dan de origineel en na zo'n lange tijd ben ik wel weer benieuwd.

Maar eerst 2 mei maar eens afwachten hoe de nieuwe van arnie is.

NERD

Dit is vast niet de originele filmposter

Terminator 1 was een klassieker,Terminator 2 was een van de weinige films die erg veel beter waren dan de origineel.....en Terminator 3 is veel te veel van het goede, kan haast niet anders dan een teleurstelling zijn,naar mijn mening.

avatar van StarWarsFreak

StarWarsFreak

Ik ben benieuwd!

ik was vroeger een echte terminator fan.

Wel een mooie vrouw als tegen speler

avatar van tom

tom

las dat shaquille o'neal een rol gaat krijgen

avatar van Jos2

Jos2

Wait & see

avatar van Macmanus

Macmanus

nou trailer meer teaser ik heb hem net gezien en je ziet nix eigenlijk.

Best wel nep hij komt ook pas over een jaar uit 2 july 2003 pfffffff

NERD

ja, op darkhorizons.com staat ie ook.....wel mooie effects, maar zegt niks

avatar van BS

BS

jaaaaa, eindelijk.Het 1ste warm makertje

oh wat klinkt dat lekker,je ziet geen ruk van de film,maar deze is vast binnen

Obiwannes

Begin dat wel belachelijk te vinden. Die stomme teasers om een film even in de spotlight te zetten. Deze is al even erg als die van X2. Zielig!!!

Jordy

misschien moet je het woord "to tease" even opzoeken in je woordenboek

Obiwannes

Ja, ik ken dat wel. Maar je hebt toch wel iets betere teasers. Zoals die van de Hulk, als ik die zie kan ik al niet meer wachten tot die uitkomt. En bij X2 zeiden ze nog iets. Dit is gewoon een dom filmpje om de film wat aandacht te geven.

avatar van Phooze

Phooze

Nee, dit is gewoon dom bandbreedte verkrachting. Een beetje het logo in kwik laten vloeien over het beeld.... kan me kleine broertje ook nog wel in 3d max (uiteraard bij wijze van spreke, opzich best mooi gedaan, maar daar gaat het niet om !). Ik vind het niks die nieuwe trend in "Teaser Wereld".

Jordy

dat er de laatste tijd zoveel teasers zijn die al beelden laten zien neemt niet weg dat de teasers van X-Men en T3 doen wat ze moeten doen: plagen. "Shit!! een nieuwe (...) film komt er aan!! AARGH ik wil nu beelden zien er van!!!"

idd... perfecte teasers dus. Teasers horen je alleen te vertellen dat een bepaalde film er aan zit te komen.

Obiwannes

Ja, dat bedoel ik ook. De film wil gewoon even laten weten dat ze er aankomen met even een effectje dat wel meerdere mensen kunnen maken. Even een spectaculair shot uit de film zou de teaser (misschien) beter maken.

En me plagen doen ze idd. maar de bedoeling is nog altijd. Waw, wat een film, wanneer komt die uit, wie speelt er in mee,... dan moet ik toch zeggen, gefaald.

Die van T3 heeft me helemaal niet benieuwd gemaakt. In tegenstelling. Als je niet vergeet dat de film nog een jaar weg is. Als de films mij al zouden intresseren zou het zijn omdat ik de vorige goed vond. Niet door de teaser. Er zijn andere films waar ik naar uitkijk TTT, The matrix reloaded, (ja toch ook) X2, The Hulk, signs,...

avatar van Phooze

Phooze

Nog niet helemaal met je eens hoor Jordy. Het gaat dan wel om te teasen, maar dat doen ze in dit geval niet met het filmpje, alleen met de naam van de link ("Klik hier van de allernieuwste trailer van Terminator 3" om maar wat te noemen). Het filmpje op zich zelf slaat totaal nergens op. Niet eens een voice over die effe duidelijk maakt waar het over gaat. Dit is nog slechter dan een maandverband reclame, wees eerlijk. Laat ze wat orgineels verzinnen, want dit is echt al honderd keer uitgescheten. Nogmaals, totale bandbreedte verspilling.

avatar van Doron

Doron

Wanneer komt ie precies uit of is dat tot nu toe nog niet bekend?

2 juli 2003.

Groot risico om te floppen. Daarom hebben Ridley Scott en James Cameron voor de eer bedankt. Edward Furlong en Linda Hamilton hebben ook geen zin en Michael Biehn wilt geen cameo doen.

Claire Danes doet mee en dat is maar goed ook, want een zekere Nick Stahl speelt John Connor. Kruising tussen Robbie Williams en William H. Macy. Als die de wereld moet redden...

Maar goed...dat wilt nog niet zeggen dat het geen goeie film wordt. Arnold Schwarzenegger was erg enthousiast over het script. Misschien moeten we ons nu pas echt zorgen gaan maken.

Ben erg benieuwd wat het wordt. Ik hoop wel op een sensatie.

NERD

Dit is toch niet de echte poster he?

Redlop

Ziet er wel echter uit dan de vorige poging. Toch?

avatar van EmDee

EmDee

NERD

Ziet er wel echter uit dan de vorige poging. Toch?

Maar is dit nou de officiële poster? beetje lullig als dat zo is, vond ik de teaser poster mooier.

Redlop

Dit is ook niet het officiele affiche. Naam van acteurs en regisseur ontbreken bijvoorbeeld. Maar dat andere was niet als affiche herkenbaar. Wel mooi geprintscreend en bewerkt. Complimenten.

Laten we een "Help T3 aan een mooie filmposter" contest houden