• 9.372.151 stemmen

Godzilla: King of the Monsters (2019)

Actie / Avontuur | 131 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Alternatieve titel: Godzilla II: King of the Monsters

Oorsprong: Verenigde Staten / Japan / Mexico / China / Verenigd Koninkrijk / Canada / Zuid-Korea / Nieuw-Zeeland

Geregisseerd door: Michael Dougherty

Met onder meer: Vera Farmiga, Millie Bobby Brown en Kyle Chandler

Gesproken taal: Mandarijn, Engels en Japans

Releasedatum: 30 mei 2019

Plot Godzilla: King of the Monsters

"Long live the king."

'Godzilla: King of Monsters' volgt de heldhaftige pogingen van het crypto-zoölogische agentschap, Monarch genaamd, dat het opneemt tegen een reeks reusachtige monsters. Onder hen bevinden zich de machtige Godzilla, Mothra, Rodan en de aartsvijand, de driekoppige King Ghidorah. Terwijl de wezens allemaal strijden voor suprematie, hangt het voortbestaan van de mensheid aan een zijden draadje.

Mark Russell

avatar van Basto

Basto

• 11931 berichten

The Oceanic Six schreef:

Jammer alleen dat deze monsterfilms zelden menselijke slachtoffers laten zien. Lekker hele steden evacueren enzo...

Ik zag er toch best een paar in een mond verdwijnen. Maar goed, meer zou beter zijn. Wat dat betreft doet King Kong 1933 het beter.

avatar van Tapa

Tapa

Lange zit en veel overbodig drama, had een stuk korter gekund

avatar van teigertje

teigertje

• 2076 stemmen

Een spectaculaire popcorn blockbuster.

Prachtig gemaakt, met mooie special effecten en een prima spelende cast.

Ook deze film is weer heel goed in dit genre.

Weer van genoten.

avatar van MosquitoSmasher

MosquitoSmasher

Nog eens gekeken, omdat ik alles gezien wilde hebben voordat ik naar de nieuwe ga.

Beter dan de eerste omdat deze beduidend meer monster fights heeft en die zijn tof! Het verhaal van de mensen blijft echter tergend saai, soms zakte ik gewoon even weg. Terwijl dit in de serie Monarch echt interessanter is. Ze krijgen het voor de films maar niet voor elkaar helaas.

Oh ja, echt veel te lang ook deze film. Had wat van die overdreven drama eruit gehaald ook please. Je wist allang op het eind dat die vrouw het echt wel ging redden. Het blijft een Hollywood film.

Met het acteerwerk was niets mis en sowieso is Charles Dance altijd een toffe verschijning.

avatar van Scheurleer

Scheurleer

Grafisch goed. Verhaal erg mager. Maar wat een verschrikkelijke dialogen.

avatar van ILDIB

ILDIB

Kyle chandler heeft geen hoofd geschikt voor tv. Beetje zoals paul rudd. Gewoon energieloos.

Zo vermoeiend mensjes ook met een klapperpistool tegen monsters. Nul nut en toch staan ze er altijd.

Film had beter godzilla en de 1001 cliches geheten..