• 9.379.158 stemmen

Met onder meer: Jamie Lee Curtis, Andi Matichak en Judy Greer

Releasedatum: 1 november 2018

Plot Halloween

"Face Your Fate."

Vier decennia geleden was Laurie Strode nipt ontsnapt aan de moordpartij tijdens Halloweennacht door Michael Myers. De gemaskerde figuur die haar achtervolgd heeft is weer teruggekeerd. Laurie maakt zich op voor een laatste confrontatie met hem.

Vanaf 1 november in de bioscoop

avatar van Valak

Valak

Het is bevestigd, nadat bekend werd dat John Carpenter executive producer en creative consultant werd voor deze Halloween, dat hij nu ook de muziek gaat verzorgen van de film!

Jason Blum Confirms That John Carpenter is Scoring ‘Halloween’! : Jason Blum Confirms That John Carpenter is Scoring 'Halloween'! - Bloody Disgusting - bloody-disgusting.com

avatar van mikey

mikey

Ik ben totaal niet positief over dit gebeuren. Tuurlijk wordt de film handiger dan die stroperige Zombie missers, maar mijn hemel waarom deze regisseur?????????????

• 11964 berichten

Ik zit ook totaal niet te wachten opnog een Halloween. Stop liever het origineel nog een keer in mijn speler. Leuk dat Carpenter involved is, maar die steekt zelf niet onder stoelen of banken dat hij dat enkel voor de paycheck doet.

Die soundtrack ben ik dan wel weer erg benieuwd naar.

avatar van The Oceanic Six

Ik ben hier behoorlijk benieuwd naar. Alles wijst erop dat er eindelijk weer eens een waardige Halloween film komt. Ken alleen de regisseur niet, nog geen film van gezien.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Nieuwe 'Halloween' zou behoorlijke mislukking zijn | Filmtotaal filmnieuws

De eerste testvertoningen zijn dus niet bepaald sterk ontvangen. Er is nog wel tijd voordat de film verschijnt, dus hopelijk maken ze de komende tijd er nog wat van.

Gang_Star schreef:

Nieuwe 'Halloween' zou behoorlijke mislukking zijn | Filmtotaal filmnieuws

Er klopt weinig van deze berichtgeving. John Carpenter zelf heeft bevestigd dat er helemaal nog geen testvertoning plaats heeft gevonden.

There's Been No Test Screenings For Halloween Yet, Says John Carpenter - wegotthiscovered.com

avatar van Gang_Star

Gang_Star

DiDa schreef:

Vreemd dit. Een bericht wat totaal onzin is of misschien toch waar en de negativiteit eromheen ontkennen? Ik ben nu wel heel benieuwd naar of Carpenter gelijk heeft of dat de andere bron klopt.

Gang_Star schreef:

Hier in ieder geval zijn facebookpost

Halloween hasn’t even been test screened yet, says Carpenter – Moviehole

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Aanstaande vrijdag verschijnt de trailer.

• 11964 berichten

Vraag me erg af of iemand hier op zit te wachten. Ben zelf fan van Carpenter en de eerste 4 delen, maar zo’n 40 jaar later zouden ze toch wel weer met iets nieuws op de proppen moeten komen. Verwacht er zelf weinig van.

avatar van Valak

Valak

Voor de trailer vrijdag verschijnt, alvast drie officiële stills van Laurie en Michael:

First Photos from ‘Halloween’ Reveal Badass Laurie Strode and Terrifying Michael Myers : http://bloody-disgusting.com/movie/3502538/first-photos-halloween-reveal-badass-laurie-strode-terrifying-michael-myers/

avatar van de grunt

de grunt

Met Jamie Lee!!

DiDa

Wat heb ik hier zin in!!

avatar van Vicksel82

Vicksel82

Naar deze film kijk ik al een jaar naaruit.

Vele zullen wel zeggen alweer een Halloween verfilming, maar voor mij is dit een feest.

De delen van Rob Zombie waren naar mijn mening ook niet slecht.

Voor mij is de Halloween reeks de beste slasherfilms allertijden.....Kan niet wachten tot de trailer uitkomt morgen (8-6-2018)

avatar van John Milton

John Milton

Ik heb alleen het origineel een keer of twee gezien, zit me nu af te vragen welke van die veelvoud aan films die erna gekomen zijn, de moeite waard zijn om mee te pakken alvorens we deze gaan kijken.

avatar van de grunt

de grunt

Alleen deel 2

John Milton schreef:

Tips?

Halloween 2 (1980). Gaat meteen door na deel 1. Eigenlijk zijn deel 1 en 2 samen 1 film.

Halloween 4

Vanaf 5 is het alleen maar bagger. Alleen 7 (getiteld Halloween H20 is nog wel de moeite waard, vanwege de terugkeer van Jamie Lee Curtis en omdat het de slechte delen negeert)

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Halloween - Official Trailer (HD) - YouTube

Mja... Ziet er uit als een Blumhouse productie Lage verwachtingen.

John Milton schreef:

2 & 4

avatar van IcU

IcU

Tonypulp schreef:

Halloween - Official Trailer (HD) - YouTube

Mja... Ziet er uit als een Blumhouse productie Lage verwachtingen.

Ik vind dat Blumhouse gewoon lekker bezig is. Ik kijk er naar uit!

avatar van clockwork72

clockwork72

Vind de trailer niet verkeerd eerlijk gezegd. We zullen zien.

avatar van krosnicky

krosnicky

Basto schreef:

2 & 4

Geen . hij negeerd ze allemaal dit is Halloween 2.

krosnicky schreef:

Geen . hij negeerd ze allemaal dit is Halloween 2.

Mwah, zo makkelijk kan je de geschiedenis niet herschrijven. Mask me sterk dat deze episode lang niet zo sterk wordt als 2 of 4.

avatar van Kondoro

Kondoro

De nieuwe trailer verteld nog niks indrukwekkendst, ik laat het op me af komen maar verwacht er niet al te veel van.

avatar van krosnicky

krosnicky

Basto schreef:

Beter da 2waarschijnlijk niet beter dan 4 meschien wel de trailer ziet er in iedergeval heel goed uit

avatar van clubsport

clubsport

trailer net gezien en hij viel me niet tegen , maar goed dat geeft natuurlijk geen garantie dat het ook een

goed vervolg is we zullen zien .

DiDa

Ik vind het een goede trailer. De sfeer van de originele film voel je meteen weer.

Het enige nadeel wat mij betreft is dat we dus weer een stukje achtergrond krijgen van hoe Michael weer terug komt in Haddonfield. We zien hem weer in de kliniek, hij ontsnapt enz enz......Hij zou dus aan het einde van deel 1 zijn opgepakt (na dus een aantal schoten te hebben geïncasseerd).

Zou het niet mysterieuzer en enger geweest zijn als Michael nooit gepakt of gevonden was? Aan het einde van het origineel is hij ook ineens verdwenen. En dat hij dan plots weer opduikt.....Dat Laurie Strode dus altijd die angst heeft gehad dat Michael terug zou keren, omdat niemand weet waar hij is. Lijkt me ook een betere motivatie voor Laurie Strode om zich voor te bereiden op zijn eventuele terugkeer. Je neemt deze voorbereidingen niet gauw wanneer je weet dat hij in een streng bewaakte kliniek zit...

Maar goed dat is mijn gevoel een beetje....