• 9.378.870 stemmen

Met onder meer: Jamie Lee Curtis, Andi Matichak en Judy Greer

Releasedatum: 1 november 2018

Plot Halloween

"Face Your Fate."

Vier decennia geleden was Laurie Strode nipt ontsnapt aan de moordpartij tijdens Halloweennacht door Michael Myers. De gemaskerde figuur die haar achtervolgd heeft is weer teruggekeerd. Laurie maakt zich op voor een laatste confrontatie met hem.

avatar van ErickZonderK

ErickZonderK

In Film > Nieuws > Halloween (2018):

Bij Film > Nieuws > Halloween III:

Ik was zeer benieuwd naar Rob Zombie's H2 die in 2009 uitkwam en ik was heel erg teleurgesteld. Dus nu ik hoor dat Halloween III eraan komt en dat vind ik best wel vreemd, maar ik denk dat ik hem toch maar ga kijken. Het eerste wat je moet weten over Halloween 3 is: het is in 3D. Blijkbaar heeft iemand daar redens om Michael Myers in 3D te zien en ik ben het daar niet mee, maar oke. Aangezien het feit dat Halloween 2 heel slecht was, waarom gooien we dan niet 3D in de mix? Het nieuws is echter dat Tom Atkins, die speelde in Halloween III: season of the witch, mogelijk een rol gaat spelen. Dus ik lieg niet, best cool. Maar het boeit me gewoon niet. Ik was zo erg teleurgesteld met Halloween II, en hoewel Rob Zombie geen betrokkenheid heeft met Halloween 3D is het nog steeds dezelfde reeks die ze gaan maken. Trouwens nog een leuk weetje: Scout Taylor-Compton had een live chat waarin ze zei dat het dan weer wel wil doen en dan weer niet en als het script slecht is doet ze het niet. Het is best wel lollig. Laat me weten wat jij ervan vind, of je bent benieuwd naar de sequel of niet (ik zelf niet echt) en ja laat maar iets weten.

YouTube - Scout Taylor-Compton discussing Halloween 3

(link voor het Scout Taylor Compton chat)

avatar van puckb96

puckb96

Halloween III! Ik ben er benieuwd naar aangezien Rob Zombie's Halloween remake 1 + 2 geniaal warn!

avatar van brujeria

brujeria

nu Zombie er niets meer mee te maken heeft, is mijn interesse meteen 90% gedaald.

het wordt nu vast een totaal karakterloos formule werkje.

maar wie weet....

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Klinkt interessant. Heeft dus niks te maken met de Rob Zombie delen, de originele reeks vond ik altijd beter dan de remakes. Dit lijkt mij wel wat.

John Carpenter terug voor nieuwe 'Halloween'! - FilmTotaal filmnieuws

Met John Carpenther, de man van het origineel, als uitvoerend producent!

Kijk, dan wordt het plots erg interessant. En ook zonder die afschuwelijke idioot Rob Zombie als regisseur, dus het wordt sowieso al tig keer beter dan de vorige delen.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Carpenter geeft dus aan dat hij de engste film van allemaal wilt maken. De engste + Carpenter zijn toch wel twee redenen om deze film in de gaten te houden. Plus ook nog in het vorige artikel de plotdetails die ook wel leuk klinken. Goed nieuws!

Tonypulp

Gerucht gaat dat er gesprekken zijn met Mike Flanagan. Zou een prima keuze zijn en momenteel vooral een zeer veilige (hij is populair, upcoming). Zal weer compleet anders worden dan de Halloweens van Zombie (die zijn uiteraard geniaal. Rob is sowieso in een league of his own), meer back to basic.

Dit is in ieder geval HET horrornieuws van de afgelopen 10 jaar. Gruwelijk!

avatar van Clapboy

Clapboy

Kan een gave film worden. Hoop dat het weer zo eng wordt als de eerste delen. Heb alle films gezien, laat maar komen.

avatar van Valak

Valak

Kwam dit bericht ook net op Facebook tegen, haha! Heb het op de film-pagina van de originele Halloween geplaatst, en wilde net ook hier een topic openen.

Verheug me hier enorm op! Dit wordt echt spannend nu wat ze met haar karakter gaan doen dan.

Halloween: Resurrection is dan blijkbaar uit de verhaallijn verwijderd (maar goed ook ).

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Lol binnenkort enkel nog remakes/reboots/sequels met grootmoeder en grootvader figuren

We hadden al opa Ash vs the Evil Dead and "getting to old for this" Indiana Jones. Nu dus granny Jamie Lee. Nu kunnen ze ook slachtoffers reviven.

Ach het brengt altijd geld in het laatje zullen ze in Hollywood denken

Hebben ze queen of remakes Chloe Grace Moretz nog niet gevraagd?

tattoobob

Genoeg fans of het nou wel of niet uitgekauwd is,sommige remakes zijn zeer sterk en kunnen zich zeker meten met het origineel.

En Curtis terug in Halloween is epic!!!

En Ash vs Evil dead.....was Fu**ing goed

avatar van The Oceanic Six

Die afschuwelijke Rob Zombie (staat ongeveer op plek 1 minst favoriete regisseurs bij me) heeft de Halloween franchise bijna vermoord met zijn baggerfilms, maar gelukkig waagt iemand anders zich er nu aan en toegeven, de terugkeer van Jamie Lee Curtis is wel fucking cool. Dan heeft de film sowieso al een plusje voor. Ik sta altijd open voor een nieuwe Halloween film, want ik vind Michael Myers 1 van de bruutste horroriconen die er is. Daar is altijd ruimte voor.

Tonypulp

Dat je het niet leuk vindt; oké. Maar de reeks vermoord? Je reinste onzin. Het was een nieuwe, eigen adaptatie, dus schaadt de originele reeks in geen enkel opzicht. Zelfde geldt voor deel 3.

Als één film killing was, dan was het Resurrection.

Tonypulp schreef:

Dat je het niet leuk vindt; oké. Maar de reeks vermoord? Je reinste onzin.

Als één film killing was, dan was het Resurrection.

De stijl van die kerel stond zover af van alle waar Halloween voor staat. Maar misschien staat mijn afkeer jegens Zombie mijn objectiviteit hier een tikje in de weg.

Maar ok, er waren meer hele slechte films uit de reeks. Resurrection was inderdaad afschuwelijk, met die rare rapper in de woning van Myers.

Wat dat betreft goed dat deze nieuwe film alle delen na Halloween II gaat negeren. Meende dat te hebben gelezen?

The Oceanic Six schreef:

Wil Resurrection wel weer een keer een kans geven eigenlijk, misschien is het inmiddels cult Zelfs de mindere delen waren altijd de moeite waard dankzij Myers, wat een icoon!

En klopt! JLC ging dood aan het einde van de ''originele reeks'', dus pakken ze het na deel 2 weer op.

avatar van The Oceanic Six

Heb de hele reeks een kleine 10 jaar terug nog gezien. Ik ga wel zeker Halloween I en II nog eens opnieuw opzetten als deze nieuwe film gaat verschijnen. Als ze er een beetje budget in stoppen zit er misschien wel een bioscooprelease in? Zou vet zijn.

tattoobob

Ik vind de originele reeks wel cool maar ik ben ook zeker fan van wat Rob Zombie ervan gemaakt heeft.......en inderdaad het blijft een horror icon.

avatar van Kondoro

Kondoro

Rob Zombie heeft gewoon twee degelijke remakes gemaakt in zijn eigen style, de regisseur ligt je of niet dan waardeer je zijn werk ook wel maar de reeks is daar echt niet dood door gegaan, onzin.

Kondoro schreef:

Helemaal mee eens.

avatar van Valak

Valak

The Oceanic Six schreef:

Zover ik weet staat het al vast dat deze Halloween een wereldwijde bioscoop-release krijgt.

Kondoro schreef:

Daar sluit ik me ook bij aan.

De meningen bij horror-fans zijn erg verdeeld over de Rob Zombie Halloween-remakes, lees ik meer dan vaak genoeg discussie-posts op alle horror-pagina's op Facebook over.

Het is inderdaad de regisseur's eigen visie op de Halloween-legende en ik vind het heel sterk en passend in het Halloween-'universe'.

Zelf ben ik ook een groot fan van RZ's twee Halloween's. Ze zijn hard, gemeen, duister realistisch, met geweldige kills en gore, goed geacteerd, en met veel psychologische diepgang en achtergrond over Michael's jeugd en Laurie's psychische toestand na alle gebeurtenissen.

Bij Halloween:

Vanaf 1 november in de bioscoop (Universal)

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11918 berichten

kappeuter schreef:

Vanaf 1 november in de bioscoop (Universal)

Na Halloween dus?

BlueJudaskiss schreef: