• 9.379.342 stemmen

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017)

Sciencefiction / Fantasy | 150 minuten

Genre: Sciencefiction / Fantasy

Alternatieve titels: Star Wars: The Last Jedi / Star Wars: Episode VIII

Geregisseerd door: Rian Johnson

Met onder meer: Daisy Ridley, John Boyega en Mark Hamill

Releasedatum: 13 december 2017

Plot Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi

"Let the Past Die"

Terwijl ze haar eerste stappen heeft gezet in een grote wereld, gaat Rey verder op haar epische reis met Finn, Poe en Luke Skywalker in het volgende hoofdstuk van de saga. Rey gaat in de leer bij Luke Skywalker op Ahch-To. Luke moet ondertussen afrekenen met een geloofscrisis. Ondertussen bereidt het verzet zich voor op de komende strijd met The First Order en brengt ze naar nieuwe plaatsen in het sterrenstelsel, waaronder een casinostad waar de bovenklasse zich bevindt.

avatar van Kondoro

Kondoro

Toffe nieuwe teaser/trailer. Ik heb der weer zin in .

avatar van horizons

horizons

Trailer was inderdaad goed. Zin in.

avatar van kleintje 2

kleintje 2

Ben nu erg enthousiast hierover. Ik ben sowieso star wars fan en zal ook van deze waarschijnlijk erg genieten.

avatar van AC1

AC1

Waarom is dit een goeie trailer? Wat zien jullie wat ik niet zie?

avatar van horizons

horizons

AC1 schreef:

Waarom is dit een goeie trailer? Wat zien jullie wat ik niet zie?

Dat wat ik wil zien.

mjk87 (moderator films)

En die orkestrale bombastische versie van Binary Sunset klinkt ook gewoonweg geweldig.

avatar van The Oceanic Six

Beetje nietszeggend, maar wel sfeervol. Had wel de SW-theme verwacht in de slotseconden.

Daisly Ridley

avatar van IH88

IH88

De nieuwe poster vind ik eigenlijk nog gaver dan de trailer.

avatar van SouthParkFan

SouthParkFan

IH88 schreef:

De nieuwe poster vind ik eigenlijk nog gaver dan de trailer.

Dit inderdaad.

Verder heb ik genoeg gezien, dit komt wel goed. Ga voor deze film proberen de rest van het promotiemateriaal te mijden. Dat zal niet meevallen dunkt me. Destijds bij de premiere van TFA al te veel scene's uit de trailers herkent. Bij Rogue One maakte dat niet echt uit, om andere redenen...

mjk87 (moderator films)

In die poster herken ik ook wel het design van de iPhone. Geen idee of die geruchten dat Apple Disney wil overnemen waar zijn, maar ik vind de gelijkenis opvallend.

Arri

^ Het design van de iPhone???

mjk87 (moderator films)

Ja, met die halfronde hoekjes zo. Maar misschien ben ik wel de enige die zo'n vergelijking maakt.

Arri

Haha, ik zie het er in elk geval niet in. Dan kan het van alles zijn. En als het dan een telefoon moet zijn kan het een iPhone zijn maar ook honderden anderen.

avatar van clubsport

clubsport

Na het (voor mij dan ) zeer teleurstellende the force awakens is er geen haar op mijn hoofd die er nog over nadenkt om dit vervolg te gaan kijken , in ieder geval iet in de bios .

De personages wisten me zodanig te irriteren dat ik er niet over peins om nog meer scenes van ze te willen zien .

Star Wars The Last Jedi Trailer in LEGO - YouTube

Geweldig dit, mensen die tijd te veel hebben. Ook een heel resem aan trailers van andere SW-films in de stijl van de teaser van The Last Jedi, of Rogue One in de stijl van Guardians of the Galaxy

avatar van artoffiilm

artoffiilm

clubsport schreef:

eveneens mijn mening

avatar van ThaMovieVoter

ThaMovieVoter

Klopt het dat deze film nog niet op Moviemeter staat? Ik kan het niet vinden.

Arri

Nee nog niet. Ik weet niet of kappeuter een bepaalde regel heeft wanneer een film een eigen pagina krijgt?

Arri schreef:

Er is helaas nog onvoldoende plot bekend van de film (synopsis).

Daarom staat de film nog niet op MM, omdat een degelijke plotomschrijving een van de vereisten is voor toevoeging.

mjk87 (moderator films)

Gewoon de plot van Empire kopiëren toch, alleen wat namen vervangen dan.

mjk87 schreef:

Gewoon de plot van Empire kopiëren toch, alleen wat namen vervangen dan.

Be my guest.

Je bent vrij de toevoeging aangevuld opnieuw in te sturen.

avatar van Nicholas

Nicholas

Sjofel type. Ik had meer een zakenman verwacht.

avatar van IH88

IH88

Het verlies van Carrie Fisher doet nog steeds pijn, zeker na het lezen van het Vanity stuk. Ik ben benieuwd hoe ze in deel 9 met haar dood omgaan. Zo te lezen zou ze een erg grote rol krijgen. En als ik het zo lees gaan ze in The Last Jedi niets veranderen om Leia uit de franchise te schrijven. Het verhaal blijft hetzelfde.

Dat betekent dat er veel druk op deel 9 komt te liggen om Leia een mooi einde te geven (zonder dat ze er fysiek in voorkomt, want CGI-Leia sluiten ze uit). Ben benieuwd.

avatar van artoffiilm

artoffiilm

ik ben een fan van de enige echte originele trilogy en daar blijft het bij...

de disney remake van episode 4 ook wel de farce awakens genoemd

heb ik gelukkig op het internet gezien met als gevolg dat ik ook totaal geen interesse meer heb in star wars of om dit ceo product zelfs op het internet te gaan zien

Vanaf 13 december in de bioscoop (Walt Disney)

mjk87 (moderator films)

Is de plot bekend ja? Dacht dat er nog niets officieel naar buiten was gebracht.

En de uiteindelijke titel lijkt me met dat Episode VIII, niet zoals nu.

mjk87 schreef:

Dying Rose kwam met links naar Engelstalige plots. Neem aan dat er geen mensen zijn die zomaar wat uit de duim zuigen. Wat er hier staat is voor ons nu voldoende.

En de uiteindelijke titel lijkt me met dat Episode VIII, niet zoals nu.

Vooralsnog lijkt mij dit de officiële primaire titel. Zie IMDb, poster en teaser trailer.

Maar wellicht dat op definitieve promotiemateriaal andere titel staat, dan passen we dat uiteraard aan.

bunkerspace battlefailuredefeatvervolggoed tegen kwaadimaxruimte-operastormtroopermilitary operation walt disneydisneystarwarsstar wars absurdbitterbold