Antoine Fuqua

Geboren:
19 januari 1966 (51 jaar)
Pittsburgh (Verenigde Staten)

Er staan 12 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 18140 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,40 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,77

Filmografie

2,66 (313)
The Replacement Killers (1998)
2,71 (378)
Bait (2000)
3,66 (3111)
Training Day (2001)
3,41 (1827)
Tears of the Sun (2003)
3,00 (1)
Lightning in a Bottle (2004)
3,20 (2432)
King Arthur (2004)
3,63 (3516)
Shooter (2007)
3,19 (1280)
Brooklyn's Finest (2009)
3,13 (1875)
Olympus Has Fallen (2013)
3,49 (1805)
The Equalizer (2014)
3,40 (867)
Southpaw (2015)
3,30 (735)
The Magnificent Seven (2016)