?

Josef von Sternberg

mijn gemiddelde
3,45
694 stemmen

Geboren:
29 mei 1894
Wenen (Oostenrijk-Hongarije)

Overleden:
22 december 1969 (75 jaar)
Los Angeles (Verenigde Staten)

Er staan 20 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 694 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,45 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,77

Filmografie

3,50 (7)
The Salvation Hunters (1925)
Exquisite Sinner (1926)
Alternatieve titel: The Exquisite Sinner
3,61 (23)
Underworld (1927)
3,48 (46)
The Docks of New York (1928)
3,78 (30)
The Last Command (1928)
2,88 (4)
Thunderbolt (1929)
3,61 (194)
Der Blaue Engel (1930)
Alternatieve titel: De Blauwe Engel
3,49 (45)
Morocco (1930)
4,00 (1)
An American Tragedy (1931)
3,41 (33)
Dishonored (1931)
3,33 (50)
Blonde Venus (1932)
3,38 (78)
Shanghai Express (1932)
3,72 (74)
The Scarlet Empress (1934)
2,67 (6)
Crime and Punishment (1935)
3,09 (34)
The Devil Is a Woman (1935)
3,03 (19)
The Shanghai Gesture (1941)
2,89 (22)
Macao (1952)
3,18 (11)
Anatahan (1953)
Alternatieve titel: The Saga of Anatahan
2,71 (17)
Jet Pilot (1957)