Darren Aronofsky

mijn gemiddelde
3,73
18027 stemmen

Geboren:
12 februari 1969 (48 jaar)
New York (Verenigde Staten)

Er staan 7 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 18027 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,73 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,93

Filmografie

3,67 (1939)
Pi (1998)
Alternatieve titel: π
4,03 (6009)
Requiem for a Dream (2000)
3,49 (1950)
The Fountain (2006)
3,65 (2666)
The Wrestler (2008)
3,80 (4123)
Black Swan (2010)
2,74 (1340)
Noah (2014)
Mother! (2017)