menu

Hier kun je zien welke berichten stinissen als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

A-i-Deul... (2011)

Alternatieve titel: Children...

3,0
stinissen (crew)
Ondanks de lange speelduur wist de film me wel te boeien , echt groots werd het nergens maar toch vermakelijk genoeg voor een dikke voldoende.

A-Team, The (2010)

Alternatieve titel: The A Team

1,0
stinissen (crew)
Echt niet mijn ding de film is speels flauw over the top, humor , al met al is dit ook niet mijn genre phf wat een draak van een film...

Acceptable Risks (1986)

3,0
stinissen (crew)
Brian Dennehy is weer goed zoals zo vaak in deze verder vrij aardige tv- film.

Achtste-groepers Huilen Niet (2012)

Alternatieve titel: Cool Kids Don't Cry

4,5
stinissen (crew)
Werkelijk een prachtige mooie en zeer gevoelige film met schitterende rollen van Hanna Obbeek (Ze is de dochter van actrice Johanna ter Steege, die in 'Achtste-groepers huilen niet' ook haar filmmoeder speelt.) en Nils Verkooijen als Joep die ik persoonlijk geniaal vond wat een uitstekende jonge acteur is dat toch ook de rest van de cast (de ouderen) waren allemaal goed en speelden in dienst van de kinderen en dat allemaal en zonder uitzonderingen.
Gewoon in van de mooiste Nederlandse films van de laatste jaren

Across the Line: The Exodus of Charlie Wright (2010)

2,5
stinissen (crew)
Redelijk misdaad drama met een goede cast en natuurlijk de prachtige Gina Gershon. En verder ook nog een rolletje van Luke Goss.

Adjustment Bureau, The (2011)

3,5
stinissen (crew)
Uitstekende romantische-SF met zoals zo vaak een prima Matt Damon en zelfs Emily Blunt was te pruimen verder nog kleine rol van Terence Stamp.

Admission (2013)

2,0
stinissen (crew)
Vreselijke trage en maar niet op gang komende film het lijkt voor het gevoel ook maar geen einde aan te komen. Deze tragedie komedie mist alles namelijk humor en drama wel was het leuk om Lily Tomlin weer eens aan het werk te zien en natuurlijk Gloria Reuben ( ER ) die er alles aan lijkt te doen om een film carrière op te bouwen. Tina Fey was totaal misscast en de enige waar de film nog enigszins de moeite waard was was Paul Rudd .

Adventures of a Teenage Dragonslayer (2010)

Alternatieve titel: I Was a 7th Grade DragonSlayer

1,5
stinissen (crew)
Matige familiefilm waar de kinderen denk ik ook niet voor warm lopen laat staan de iets ouderen onder ons.

Africa United (2010)

1,5
stinissen (crew)
Kinderfilm voor de wat jongeren onder ons en niet echt geschikt voor de hele familie daar is het net allemaal te zoet voor.

After the Waterfall (2010)

3,0
stinissen (crew)
Aardig drama met enkele min punten vooral de scene met de waarzegger had niet in de film mogen zitten en was overbodig , er wordt verteld dat het meisje nog zou leven en verder werd er niks mee gedaan door de makers van deze film

After.Life (2009)

Alternatieve titel: After Life

3,5
stinissen (crew)
Lugubere thriller die de aandacht goed weet vast te houden , het lichaam van Christina Ricci blijft mooi maar wat heeft ze toch een vervelend voorhoofd.
Liam Neeson speelt goed en ingetogen en gaat echt op in zijn ziekelijke rol.
Long heeft een klein rolletje maar doet dat verder wel aardig.

Tip: Ga deze prent alleen in een donlere kamer kijken en je voelt de spanning van Ricci.

Age of Adaline, The (2015)

3,0
stinissen (crew)
Best aardig liefdes drama waar inderdaad meer in had gezeten naast boven genoemde cast ook nog een rol van Ellen Burstyn. Wat Michiel Huisman aangaat die heeft zijn zaken nu goed op orde en die breekt wel door in de VS. De echte mega ster was weer eens Harisson Ford die beter en beter wordt na mate hij ouder word. Tv ster ( Gossip Girl ) Blake Lively oogt goed en is op momenten zeker te pruimen. De aankleding van de film was ook zeer mooi om te zien je kunt ook zien dat daar geen kosten zijn bespaard.

Agora (2009)

3,5
stinissen (crew)
Rachel Weisz als Hypatia is een schot in de roos en ja deze film is een geweldige geschiedenis les maar dan een die echt leuk om te kijken .

Agua Fria de Mar (2010)

Alternatieve titel: Cold Water of the Sea

1,5
stinissen (crew)
Film gaat nergens naar toe en kabbelt maar voort , het gaat totaal nergens over...

Ajami (2009)

Alternatieve titel: עג'מי

3,0
stinissen (crew)
Ajami is een mozaïekfilm die zeer sterk begint om langzaam maar zeker toch kracht lijkt in te boeten.
Verder een redelijke film maar niet die topper wat ik in gedachten had.

Ajeossi (2010)

Alternatieve titel: The Man from Nowhere

2,5
stinissen (crew)
Aktiefilm zoals vele anderen de film onderscheidt zich nergens en is nooit bijzonder.

Akadimia Platonos (2009)

Alternatieve titel: Plato's Academy

2,5
stinissen (crew)
Redelijke film die ook weer laat zien dat die Grieken de Albanezen niet echt kunnen luchten. Ook het beeld van mannen die vaak op de zelfde plaats bij elkaar komen vind ik echt iets van de meer zuidelijke landen en ja ben hier wel een voorstander van.

Alabama Moon (2009)

2,5
stinissen (crew)
Redelijke jeugdfilm voor een jong publiek , ik ben ietsje ouder en ik moet zeggen hij was best te doen.

Albert Schweitzer (2009)

3,0
stinissen (crew)
Prima cast met een Jeroen Krabbé die echt prima als de beroemde dokter en Professor is gecast. Ik had liever dat het verhaal zich meer in Afrika had afgespeeld en in mindere mate in de VS maar ja het is maar welk gedeelte je behandeld uit het leven van Albert Schweitzer.

Albert's Memorial (2009)

3,5
stinissen (crew)
Aardige Drama / Komedie met twee Britse top acteurs vooral David Jason (A Touch of Frost) in uitstekend wat me ook opviel dat hij hier erg mager is geworden , ziekte....?

All Good Things (2010)

2,0
stinissen (crew)
Super cast kon mijn verwachtingen niet waar maken personage van Gosling was niet echt iemand waar je warm voor loopt, wel weer een uitstekende rol van Kirsten Dunst als Katie Marks .

All Is Lost (2013)

4,0
stinissen (crew)
Zeer sterke survival film die laat zien dat Robert Redford aardig op leeftijd is (bijna 80!!) maar nog lang niet is versleten. De opnames zijn uitmuntend te noemen zo ook het camerawerk , wat ik ook erg goed aan de film vond is dat het belangrijk is om altijd goed voorbereid op reis te gaan en ook de nodige skills bezit. Een ander had al snel het loodje gelegd of opgegeven. Wat het einde aangaat die vond ik juist perfect ik moet ook zeggen dat ik ook wel van zulk soort eindes hou.

All Things Fall Apart (2011)

3,5
stinissen (crew)
Meer dan uitstekende film en een prima cast vooral Mario Van Peebles die ook nog eens de regie deed. Curtis "50 Cent" Jackson was ook meer dan goed en ik vraag me af of het lichaam voor en na het zelfde zijn...... Ray Liotta had een kleine ingetogen rol en was weer als van ouds in deze gevoelige prent.

Alle Tijd (2011)

3,5
stinissen (crew)
Alle Tijd is een film met een glimlach en een traan met meer dan uitstekende acteer prestaties, Paul de leeuw is zelfs geloofwaardig als Maarten maar de echte ster is toch zoals zo vaak de parel van de Nederlandse film Karina Smulders.

Almanya - Willkommen in Deutschland (2011)

3,5
stinissen (crew)
Zeer aardige losse kijk op de Turkse migranten die in de jaren '70 naar Duitsland gingen met hoop op een beter bestaan de opa in deze film is een rol model al denk ik niet dat het altijd zo zal gaan.

Alone in the Wild (2009)

4,0
stinissen (crew)
Cameraman Ed Wardle bijna drie maanden te volgen was een prachtig schouwspel en op momenten zeer emotioneel ook vele prachtige opnames van de mooie en onaangetaste natuur.

Along Came Polly (2004)

3,5
stinissen (crew)
Kleine simpele komedie die je maar eenmaal moet zien, een dikke voldoende dus een 7. dus 3.5* Wel leuk om Bryan Brown in zo een rol te zien verder zien we ook Alec Baldwin als de baas van Ben Stiller.

Along the Great Divide (1951)

3,5
stinissen (crew)
Virginia Mayo als 'tomboy" is geweldig sexy in een prima western met als echte ster Walter Brennan . Kirk Douglas is ook prima bezig als de Marshal.


Let op het zak horloge heel erg belangrijk.

Alpha and Omega (2010)

2,5
stinissen (crew)
Uitstekende kinderfilm ze zullen genieten van de avonturen van onze twee vrienden.

Alpha Caper, The (1973)

Alternatieve titel: Inside Job

3,5
stinissen (crew)
Prima voor de tv gemaakte Misdaad / Thriller met een werkelijk geniale cast Henry Fonda een legende , Larry Hagman( JR uit dallas) en Leonard Nimoy( Mr Spock uit Star Trek). De film komt regelmatig langs bij onze oosterburen.