ad
 • 139.659 films
 • 6.612 series
 • 20.011 seizoenen
 • 431.978 acteurs
 • 280.249 gebruikers
 • 8.086.512 stemmen
Avatar
 
banner banner

Silent Witness - Seizoen 12 (2008)

3,61 9 stemmen

Show titel: Silent Witness

IMDb beoordeling: 7,8 (6.090)

Seizoenen: 23 seizoenen

Afleveringen: 12

Datum van release: woensdag 1 oktober 2008

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Silent Witness

Afleveringen Seizoen 12 (2008)

 1. 1. Safe Part 1

  Leo wordt met te veel drank op aangehouden na een lunch en krijgt daarvoor een taakstraf van 40 uur. Hij moet de sociaal werker AJ helpen met zijn werk. Tijdens het werk wordt Errol, een jongen neergestoken en redt Leo zijn leven. Dit levert hem respect op bij de andere jongens. Nikki onderzoekt een tienermeisje uit dezelfde buurt, die bij de kermis uit een van de toestellen is gevallen. Ze ontdekt dat het meisje al een steekwond had voor ze in het toestel was gestapt. De volgende dag wordt er een lichaam ingeteerd en met veren gevonden.

 2. 2. Safe Part 2

  De post-mortem op het laatste lichaam wijst uit dat het Errol Harris is. De frustratie groeit bij Harry en Nikki, doordat er maar geen bruikbaar bewijs kan worden gevonden, om de politie verder te kunnen helpen. Niemand wil praten en er zijn geen aanwijzingen. Leo maakt zich zorgen over Levi, die steeds verder in wereld van bendes en geweld dreigt weg te zinken.

 3. 3. Death's Door Part 1

  Harry begeleidt de jonge medische studente Holly Farr, die nieuwsgierig en leergierig is. Hij is gecharmeerd door haar en betrekt haar bij het onderzoek als er een jonge vrouw vermoord gevonden wordt in de berm langs een snelweg. Het is niet mogelijk haar te identificeren omdat haar gezicht door de moordenaar totaal verwijderd is. Nikki probeert het gezicht te reconstrueren. Holly ziet dan onmiddellijk dat het slachtoffer de succesvolle presentatrice en journaliste Fran Price moet zijn.

 4. 4. Death's Door Part 2

  Iedereen is aangedaan door de moord op Holly Farr. Tijdens de post-mortem ontdekken ze dat ze was gefolterd en dat haar keel is doorgesneden. De politie verdenkt de Russische crimineel Leonid Polyak van de moord. Hij is in het verleden mede door haar programma gearresteerd en veroordeeld. De drie patholoog-anatomen krijgen bewaking voor hun veiligheid. En Polyak wordt vermoordt als hij naar een andere gevangenis wordt gebracht. Harry zet dan zijn baan op het spel om gerechtigheid te laten zegevieren.

 5. 5. Terror Part 1

  Het team wordt erbij gehaald om de gewapende overval op een van terrorisme verdachte cel te onderzoeken. Twee terroristen en een onbekende vrouw zijn gedood. Nikki ontdekt dat het waarschijnlijk een verprutste politie-inval is geweest. En terwijl Nikki een manier probeert te vinden om bloot te leggen wat er mis is gegaan bij het arrestatieteam. Is het aan Harry de taak om de onbekende vrouw te identificeren.

 6. 6. Terror Part 2

  Nikki bezoekt de enige getuige van de inval, het tiener-zusje Isra van een der verdachten, die ervan overtuigd is dat haar broer onschuldig is. En Harry en Helen Okoroafor ontdekken dat de onbekende vrouw een undercover-agente is. Ze besluiten dat een reconstructie van de schietpartij kan uitwijzen wat er echt is gebeurd en wie de politieagente heeft neergeschoten.

 7. 7. Judgement Part 1

  Als het in verre staat van ontbinding verkerende lichaam van een joodse man op braakliggend terrein wordt gevonden, wijst alles op antisemitische motieven. Maar Harry, die de zaak onderzoekt, gaat hier steeds meer aan twijfelen. Leo onderzoekt de dood van een Australische rugzak-toeriste bij een houseparty, waarbij drugs de doodsoorzaak lijkt te zijn. Maar markeringen op haar lichaam wekken de suggestie dat het om een seksueel gemotiveerd misdrijf gaat.

 8. 8. Judgement Part 2

  De dood van een tweede Joodse man overtuigd Harry dat ze opzoek zijn naar Joodse moordenaar. Maar zonder concrete aanwijzingen is de politie terughoudend om de toch al moeilijke relatie met de Joodse gemeenschap niet nog meer te ontwrichten. Ondertussen probeert Leo te bewijzen dat de Australische GHB heeft toegediend gekregen.

 9. 9. The Lost Child Part 1

  In het riool vlakbij zijn school wordt het halfnaakte, levenloze lichaam van een twaalfjarige jongen gevonden. Er is duidelijk sprake van seksueel misbruik. Nikki komt tijdens het onderzoek haar oude leraar Noel Hopkins weer tegen. En als dan ook nog blijkt dat de jongen met wie het slachtoffer het laatst gezien was is verdwenen, is men bang dat hij ontvoerd is. De andere jongen Liam kan nog steeds in leven zijn en dit zet het team onder zware druk om zoveel mogelijk bewijs te verzamelen, zodat ze hem kunnen redden.

 10. 10. The Lost Child Part 2

  Het team stelt vast dat het zwaar verminkte lichaam wat langs het spoor wordt gevonden, niet van Liam kan zijn. Het vermoeden bestaat dat het om Francis Neil gaat. Om dit te kunnen bevestigen voert Nikki een gezichtsreconstructie uit. Noel Hopkins word ondertussen door de politie gearresteerd maar door gebrek aan bewijs moeten ze hem weer vrij laten. Leo en Harry kunnen aan de hand van camerabeelden de plaats waar de man is overleden ontdekken. En als Nikki de reconstructie klaar heeft leidt dit, samen met het DNA, naar een schokkende ontdekking.

 11. 11. Finding Rachel Part 1

  Het team vliegt naar Zambia om de dood van Rachel, een jonge vrouwelijke arts, te onderzoeken. Aangezien ze de lokale overheid van corruptie had beschuldigd, heeft haar vader de zaak bewust niet bij de plaatselijke politie neergelegd. De politie zegt dat ze door wilde dieren is gedood, maar Leo en Nikki ontdekken al snel dat er meerdere steekwonden zijn. Ze beseffen ook dat het nooit het lichaam van Rachel kan zijn geweest dat ze hebben onderzocht.

 12. 12. Finding Rachel Part 2

  Nu er een tweede hulpverlener dood is, proberen de pathologen te achterhalen wat Rachel ontdekt had. Van Dr. Andrews krijgen ze te horen dat Rachel de bron van een besmettelijke ziekte wilde achterhalen. Ze vermoedde dat het aan het water lag maar alle testen waren daarvan negatief. Daarom zocht ze nu in een andere richting. Als er wederom een dode valt in de ex-pat gemeenschap, stijgt de spanning.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.