• 148.854 films
 • 8.178 series
 • 24.953 seizoenen
 • 546.406 acteurs
 • 323.664 gebruikers
 • 8.480.501 stemmen
Avatar
 
banner banner

Silent Witness - Seizoen 6 (2002)

3,67 12 stemmen

Show titel: Silent Witness

IMDb beoordeling: 7,9 (9.484)

Afleveringen: 8

Speelduur: 8 uur

Ontwikkeld door: Nigel McCrery

Met: William Gaminara, Tom Ward en Amanda Burton

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: zaterdag 28 september 2002

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Silent Witness

Sam Ryan werkt in Cambridge als forensisch-patholoog. Politie en Openbaar Ministerie roepen bij hun onderzoeken regelmatig de hulp in van het haar forensisch laboratorium. Later is Sam Ryan werkzaam in Londen. Ze heeft het geschopt tot "Professor of Forensic Pathology" aan de universiteit aldaar. Bij haar werk krijgt Sam ondersteuning van haar collega's Harry Cunningham en Leo Dalton. Na Sam Ryan wordt Nikki Alexander het gezicht van het forensisch laboratorium. Zij heeft een diepgeworteld gevoel voor rechtvaardigheid en is hardnekkig om de waarheid boven tafel te krijgen. Ze beperkt haar onderzoek niet tot de muren van het laboratorium. De rechtlijnige en soms gevaarlijke koers die ze vaart, brengt haar regelmatig in de problemen, zowel professioneel als privé. Nikki's oog voor detail brengt meer dan eens verrassend nieuw bewijsmateriaal aan het licht. Niet altijd tot genoegen van de politie-inspecteurs die belast zijn met het onderzoek.

Afleveringen Seizoen 6 (2002)

 1. 1. The Fall Out (1)

  28 september 2002 (1 uur)

  Sam Ryan en haar nieuwe collega Leo Dalton worden opgeroepen voor een kettingbotsing waarbij elf doden en talrijke gewonden zijn gevallen. Tussen de autowrakken en de lichamen treffen ze een arm aan die bij geen enkele van de lichamen hoort. Detective Chief Inspector Deacon, die eveneens ter plaatse is, legt een buitensporige belangstelling aan de dag voor één van de lijken. Bovendien blijken twee betrokkenen undercover-agenten. De nieuwe leerling patholoog Harry Cunningham heeft moeite met zijn eerste autopsie op een kind.

 2. 2. The Fall Out (2)

  29 september 2002 (1 uur)

  Als er een lichaam zonder arm in de Thames drijft blijkt het raadsel van de arm opgelost te zijn. De pathologen gaan verder met hun onderzoek. Zo komen ze er achter dat twee mannen die bij het ongeluk waren betrokken undercover agenten waren. Daardoor zijn er vermoedens dat het hele onderzoek wordt gemanipuleerd. Sam's bemoeienis kan wel eens serieuze consequenties opleveren.

 3. 3. Kith And Kill (1)

  5 oktober 2002 (1 uur)

  In een huis worden drie leden van één familie dood gevonden, twee anderen zijn gewond. Als meedogenloos zakenpartner was vader Derek Irons weinig geliefd. Hij had bovendien pas geleden ruzie gehad met zijn minnares en de relatie met zijn zoon Jamie, die de moordpartij overleefde, was gespannen. In een andere zaak heeft Harry zijn bedenkingen bij de dood van mevrouw Boardman, een oude dame die onder aan de trap werd gevonden.

 4. 4. Kith And Kill (2)

  6 oktober 2002 (1 uur)

  Het onderzoek van de politie naar de moorden op de Iron's familie gaat verder. Op basis van het forensische bewijs blijkt dat de vader ergens anders is vermoord en daarna naar het huis is gebracht. Als ook een van de nog levende kinderen wordt vermoord breidt het onderzoek zich uit tot de vriendenkring van hem. Dankzij Harry's bedenkingen, onderzoekt de politie de zaak van de oudere dame verder.

 5. 5. Tell No Tales (1)

  19 oktober 2002 (1 uur)

  In een oud fabrieksgebouw wordt een gemummificeerd lijk gevonden. Uiteindelijk identificeert Selina Thompson het lichaam als dat van haar voormalige vriend Marcus, die zeven jaar vermist was. Hij bleek bedenkelijke connecties te hebben en Selina wordt gewaarschuwd de politie niet te helpen. Op de universiteit verdwijnen ondertussen medicijnen uit het toxicologisch laboratorium.

 6. 6. Tell No Tales (2)

  20 oktober 2002 (1 uur)

  Op de universiteit sterft een studente aan een drugs overdosis. Tijdens de autopsie ontdekken ze dat ze niet alleen drugs heeft gebruikt maar ook dat ze in 48 uur seks gehad heeft met drie verschillende mannen. Er is een verdachte voor de moord op Marcus Saul, maar nieuwe bewijzen suggereren dat erin een heel andere richting moet worden gezocht!

 7. 7. Closed Ranks (1)

  26 oktober 2002 (1 uur)

  De moord op Jason Villers, die de politie-opleiding volgt, doet denken aan de moord op Michael Ottey, maar de slachtoffers lijken weinig met elkaar gemeen te hebben. Sam richt haar onderzoek op de politie-opleiding als blijkt dat sergeant Ron Allen details over de moord op Ottey heeft verspreid onder zijn studenten. Steph Vinson vraagt Harry een post mortem uit te voeren op haar overleden man, een oude studievriend van hem.

 8. 8. Closed Ranks (2)

  27 oktober 2002 (1 uur)

  Als er nog een moord wordt gepleegd, concludeert Sam dat iemand de eerste moord nabootst. De directeur van de politieschool wil niet meewerken omdat hij bang is voor de goede reputatie van de school. Harry komt erachter dat de vrouw van zijn studievriend de medicijnen voorschreef. Hij weet nu niet wat hij moet doen!

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.