• 148.849 films
 • 8.178 series
 • 24.953 seizoenen
 • 546.406 acteurs
 • 323.662 gebruikers
 • 8.480.456 stemmen
Avatar
 
banner banner

Silent Witness - Seizoen 11 (2007)

3,61 14 stemmen

Show titel: Silent Witness

IMDb beoordeling: 7,9 (9.484)

Afleveringen: 10

Speelduur: 9 uur en 38 minuten

Ontwikkeld door: Nigel McCrery

Met: William Gaminara, Tom Ward en Emilia Fox

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: dinsdag 28 augustus 2007

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Silent Witness

Sam Ryan werkt in Cambridge als forensisch-patholoog. Politie en Openbaar Ministerie roepen bij hun onderzoeken regelmatig de hulp in van het haar forensisch laboratorium. Later is Sam Ryan werkzaam in Londen. Ze heeft het geschopt tot "Professor of Forensic Pathology" aan de universiteit aldaar. Bij haar werk krijgt Sam ondersteuning van haar collega's Harry Cunningham en Leo Dalton. Na Sam Ryan wordt Nikki Alexander het gezicht van het forensisch laboratorium. Zij heeft een diepgeworteld gevoel voor rechtvaardigheid en is hardnekkig om de waarheid boven tafel te krijgen. Ze beperkt haar onderzoek niet tot de muren van het laboratorium. De rechtlijnige en soms gevaarlijke koers die ze vaart, brengt haar regelmatig in de problemen, zowel professioneel als privé. Nikki's oog voor detail brengt meer dan eens verrassend nieuw bewijsmateriaal aan het licht. Niet altijd tot genoegen van de politie-inspecteurs die belast zijn met het onderzoek.

Afleveringen Seizoen 11 (2007)

 1. 1. Apocalypse (1)

  28 augustus 2007 (57 minuten)

  Als een RAF-helikopter neerstort op een asielzoekerscentrum, valt er onder de bewoners een slachtoffer te betreuren. Terwijl Harry geobsedeerd is om de onschuld van de piloot aan te tonen, ontdekt Nikki al snel dat de verhalen niet kloppen bij sommige asielzoekers.

 2. 2. Apocalypse (2)

  29 augustus 2007 (57 minuten)

  Ze zijn er meer en meer van overtuigd dat de RAF probeert de werkelijke reden voor de crash in de doofpot te stoppen. Dit wordt nog eens versterkt als de vader van de piloot vertelt dat niemand de helikopter vertrouwde. Nikki onderzoekt het lichaam van de dode asielzoeker en concludeert dat deze plastische chirurgie heeft ondergaan. Ze tracht door een gezichtsreconstructie de identiteit vast te stellen.

 3. 3. Suffer the Children (1)

  3 september 2007 (59 minuten)

  Als het toegetakelde lijk van een zwarte jongen uit de rivier wordt gevist, raakt Leo geobsedeerd om de identiteit van hem te ontdekken. Wat is het verhaal achter zijn wrede dood? Later wordt een tweede lichaam uit de rivier gevist. Leo’s onderzoek leidt hem naar een West-Afrikaanse kerk vlakbij. Men houdt zich daar bezig met exorcisme.

 4. 4. Suffer the Children (2)

  4 september 2007 (58 minuten)

  Als het toegetakelde lijk van een zwarte jongen uit de rivier wordt gevist, raakt Leo geobsedeerd om de identiteit van hem te ontdekken. Wat is het verhaal achter zijn wrede dood? Later wordt een tweede lichaam uit de rivier gevist. Leo’s onderzoek leidt hem naar een West-Afrikaanse kerk vlakbij. Men houdt zich daar bezig met exorcisme.

 5. 5. Hippocratic Oath (1)

  10 september 2007 (58 minuten)

  Als bij een ongeluk, waarbij een lijkwagen is betrokken, twee doden gevonden worden in de lijkkist, moet Harry de identiteit van deze vermoorde man zien te achterhalen. Zijn research leidt naar het ziekenhuis waar Nikki onderzoek doet naar Alice Huston. Zij is een kinderchirurg met een uitzonderlijk hoge sterftescore onder haar patiënten. De onbekende dode blijkt de vriend te zijn van een van Hustons verpleegsters.

 6. 6. Hippocratic Oath (2)

  11 september 2007 (58 minuten)

  Nu Claire Kowalski wordt vermist en Nikki is bewusteloos is geslagen gaan Harry en Leo op onderzoek uit. Ze willen graag precies weten wat er mis is in het ziekenhuis. Harry ontdekt dat een lid van het chirurgisch team niet is wie hij zeg hij is. Chantage kan wel de reden voor dit alles zijn.

 7. 7. Double Dare (1)

  17 september 2007 (57 minuten)

  Vier jaar eerder heeft Anna Holland samen met haar vriend Michael Drage een jonge moeder in het bijzijn van haar kinderen doodgestoken. Nikki toonde aan dat Anna geen bijdrage had geleverd in de steekpartij, dus zij krijgt een kortere gevangenisstraf. Nu ze na vier jaar vrijkomt, wordt ze vermoord zodra ze op vrije voeten is gesteld.

 8. 8. Double Dare (2)

  18 september 2007 (57 minuten)

  Nikki begint echt te twijfelen aan haar getuigenis van vier jaar geleden. Anna's moeder heeft informatie achtergehouden voor de politie. En als Nikki een reconstructie maakt van de plaats van het misdrijf beseft ze dat de bloedspetters ook niet kloppen. Nikki vindt dat een reeks onopgeloste moorden weleens van invloed zijn op de zaak kunnen zijn.

 9. 9. Peripheral Vision (1)

  24 september 2007 (58 minuten)

  Als delen van een skelet worden gevonden, is het al snel duidelijk dat het om Clara gaat, een 16-jarig meisje dat twee jaar eerder spoorloos is verdwenen. Nikki staat onder druk om haar identiteit te bevestigen, terwijl inspecteur Mays ervan overtuigd is dat hij de moordenaar, George Woods, terecht achter slot en grendel heeft gestopt. Als Nikki vervolgens ontdekt dat de beenderen deels van een ander meisje zijn, wordt Woods onschuld aangetoond.

 10. 10. Peripheral Vision (2)

  25 september 2007 (59 minuten)

  George Wood wordt vlak na zijn invrijheidstelling dood aangetroffen in zijn caravan. Wat eerst op zelfmoord lijkt, blijkt algauw moord. Met deze bewijzen lijkt het dat de dader connecties binnen de politie heeft.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van joolstein

joolstein

 • 7286 berichten
 • 6501 stemmen

Na een dipje door het vertrek van Sam Ryan is vanaf dit seizoen de kwaliteit weer helemaal terug!

Emilia Fox is een schoonheid en het gat wat Ryan achterlaat word nu erg goed ingevuld door Harry en Leo.


avatar van DjFrankie

DjFrankie

 • 2539 berichten
 • 2671 stemmen

De topbezetting wmb Nikki Harry en Leo


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.