• 148.849 films
 • 8.178 series
 • 24.953 seizoenen
 • 546.406 acteurs
 • 323.662 gebruikers
 • 8.480.456 stemmen
Avatar
 
banner banner

Silent Witness - Seizoen 15 (2012)

3,50 12 stemmen

Show titel: Silent Witness

IMDb beoordeling: 7,9 (9.484)

Afleveringen: 12

Speelduur: 12 uur

Ontwikkeld door: Nigel McCrery

Met: William Gaminara, Tom Ward en Emilia Fox

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: zondag 1 april 2012

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Silent Witness

Sam Ryan werkt in Cambridge als forensisch-patholoog. Politie en Openbaar Ministerie roepen bij hun onderzoeken regelmatig de hulp in van het haar forensisch laboratorium. Later is Sam Ryan werkzaam in Londen. Ze heeft het geschopt tot "Professor of Forensic Pathology" aan de universiteit aldaar. Bij haar werk krijgt Sam ondersteuning van haar collega's Harry Cunningham en Leo Dalton. Na Sam Ryan wordt Nikki Alexander het gezicht van het forensisch laboratorium. Zij heeft een diepgeworteld gevoel voor rechtvaardigheid en is hardnekkig om de waarheid boven tafel te krijgen. Ze beperkt haar onderzoek niet tot de muren van het laboratorium. De rechtlijnige en soms gevaarlijke koers die ze vaart, brengt haar regelmatig in de problemen, zowel professioneel als privé. Nikki's oog voor detail brengt meer dan eens verrassend nieuw bewijsmateriaal aan het licht. Niet altijd tot genoegen van de politie-inspecteurs die belast zijn met het onderzoek.

Afleveringen Seizoen 15 (2012)

 1. 1. Death Has No Dominion (1)

  1 april 2012 (1 uur)

  Het forensisch team wordt opgeroepen voor een driedubbele moord op een ex-SAS soldaat Mick Francis,zijn dochter Jessie en haar jonge zoon Luke op hun boerderij. De pathologen vinden DNA dat overeenkomt met dat van een mysterieuze seriemoordenaar. Toch heeft Nikki een andere kijk op deze zaak. Leo heeft het moeilijk met de zelfmoord van een vriendin en collega Lizzie Fraser.

 2. 2. Death Has No Dominion (2)

  2 april 2012 (1 uur)

  Nikki werkt samen met rechercheur Tom Byrne aan de seriemoordenaar zaak. Harry en rechercheur James werken aan hun versie van wat er is gebeurd op de boerderij. En ze denken dat het DNA van de seriemoordenaar door een fout in het private laboratorium terecht is gekomen bij dit onderzoek.Dit valt niet goed bij Leo omdat zijn vriendin Lizzie ook in lab werkzaam was. Als de waarheid boven komt blijkt het een veel uitgebreider plan te zijn, dan een foutje in het laboratorium.

 3. 3. Domestic (1)

  8 april 2012 (1 uur)

  Harry`s collega Justine Thompson wordt vermoord in haar huis samen met haar dochter Gemma . Terwijl haar stiefzoon Charlie, die ook is aangevallen, in coma lig in het ziekenhuis. De baby-dochter Ellie is gek genoeg ongedeerd. De hoofdverdachte is de echtgenoot Stuart, maar deze heeft een alibi. Ze komen erachter dat de broer van Stuart, Kevin een straatverbod had omdat hij een obsessie had voor Justine. Dan vindt de buurvrouw Mrs Barron bewijs op haar zoons Joel computer. Het blijkt dat Justine een relatie met hem had.

 4. 4. Domestic (2)

  9 april 2012 (1 uur)

  Kevin komt om bij een auto-ongeluk,en Harry merkt dat de vijftienjarige Joel in het ziekenhuis bij het bed zit van Charlie. Hij vertlet dat hij van Gemma houdt maar dat zowel haar als haar moeder niet heeft vermoord. Uiteindelijk wordt de motivatie voor de moorden gevonden in een geheim van de familie uit het verleden, waar maar weinige van op de hoogte waren.

 5. 5. Paradise Lost (1)

  15 april 2012 (1 uur)

  Seriemoordenaar Arnold Mears heeft een zwak voor gedichten, maar geen spijt van de moord op drie tieners. Arnold stuurt Annie, de wanhopige moeder van de vermiste tiener Tina, aanwijzingen waar de lichamen verborgen zijn. Annie hoopt erachter te komen wat er met Tina is gebeurd. Annie's zoon Andy maakt zich ernstige zorgen om zijn moeder en de manier waarop Arnold haar manipuleert. Hij vraagt Nikki om hulp. Leo begeeft zich op glad ijs als hij een second opinion verricht over een zaak van Dr. Helen Karamides, de voormalige mentor van Nikki.

 6. 6. Paradise Lost (2)

  16 april 2012 (1 uur)

  Nikki Alexanders stelt vast dat de botten die Mrs. Farmer gevonden heeft, van meerdere slachtoffers moeten zijn. Nikki denkt dat het nuttig kan zijn om de seriemoordenaar Mears om meer informatie te vragen. Iedereen is geschokt over de zelfmoord van patholoog Helen Karamides. In de afscheidsvideo geeft ze toe dat ze weefselmonsters heeft achtergehouden. Nikki ontdekt ook dat Helen, Mears voor minstens veertig uur heeft geïnterviewd. Dan gaat de seriemoordenaar Mears akkoord om de locatie van zijn slachtoffers te onthullen maar alleen aan Nikki.

 7. 7. Redhill (1)

  22 april 2012 (1 uur)

  Leo probeert de moord op Rachel Kruger en Nick Owen te ontrafelen. Volgens hem heeft haar overlijden alles te maken met iets dat zij ontdekt heeft in haar functie als gevangenisinspecteur. Ze onderzocht de moord op James Wade in de Redhill gevangenis. Het onderzoekt strekt zich dan ook uit naar de Redhill gevangenis. Maar de directeur weigert om mee te helpen en de bron van Rachel is te bang om te praten.

 8. 8. Redhill (2)

  23 april 2012 (1 uur)

  Als gevangenisbewaker Ellis Roberts en veroordeelde Benjamin Johnson de dood vinden tijdens een gevecht in de cel. Is Leo achterdochtig, hij vermoedt dat agent Kessler corrupt is. Nikki probeert agent Bridges over te halen om haar te laten bekennen dat ze Kessler dekt. De uiteindelijke ontdekking van de waarheid is een bitter pil voor zowel Leo als Harry. Leo beëindigt zijn relatie met Janet.

 9. 9. Fear (1)

  29 april 2012 (1 uur)

  Leo heeft wat rust nodig onder andere omdat zijn relatie met Janet over is. Hij neemt een korte vakantie en gaat op bezoek bij zijn oude studievriend psychiater Sean Delaney in Essex. Een van Delaney's patiënten, de jonge Eve Gilston, is dood in bed gevonden als gevolg van een hartafwijking. Hiervan is Delaney echter niet van overtuigd en vraagt hij Leo om Eve's dood verder te onderzoeken. De verdenking val talgauw op Eve`s vader Anthony en zijn vrouw Beth.

 10. 10. Fear (2)

  30 april 2012 (1 uur)

  Het team zoekt uit onder welke omstandigheden Eve Gilston is overleden. Leo gaat met haar moeder praten en ontdekt wat er gebeurde op de avond voor haar dood. Harry en Nikki gaan achter de non aan die het exorcisme-ritueel uitvoerde. Ondertussen richt psychiater Sean zich op John, de broer van het dode meisje. Volgens de man zou John net als zijn zus door demonen zijn bezeten.

 11. 11. And Then I Fell in Love (1)

  19 augustus 2012 (1 uur)

  Nikki is getuige van een ongeval als het jong meisje Shannon Kelly door een auto omver wordt gereden. Het meisje blijkt misbruikt te zijn door een loverboy. Nikki doet er alles aan haar te helpen. Leo word ondertussen naar een lichaam geroepen dat de politie heeft gevonden bij een drugsinval. Het gaat om een uitgedroogd lichaam van een vrouw dat in koffer zit. En Harry Cunningham krijgt een zaak van een vergiftigde man die vol met tattoos zit.

 12. 12. And Then I Fell in Love (2)

  20 augustus 2012 (1 uur)

  Door DNA komt het team erachter dat de man met de tattoos een klant was van de in prostitutie gedwongen Shannon. En dat de vrouw in de koffer de vriendin Amy is. Nikki gaat naar Shannon in het ziekenhuis, waar ze verneemt dat het gaat om een bende, maar ze is te bang om namen te noemen. Hierdoor wordt nog een zware beproeving om de daders in te rekenen. Als de zaak gesloten is, kondigt Harry aan dat hij vertrekt om in New York een hoogleraarschap aan te nemen.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van DjFrankie

DjFrankie

 • 2539 berichten
 • 2671 stemmen

Afl Fear, vond ik heel matig.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.