menu

Film / Video on Demand / Video on demand - VOD

zoeken in:
avatar van John Milton
Vroeger zou ik juichen, maar we zullen er hier niet veel aan hebben vrees ik.

avatar van badfans69
Waar krijg je wat voor hoeveel in België? Netflix, Telenet Play, Amazon Prime en Proximus vergeleken - hln.be
Telenet mengt zich serieus in de strijd om de seriekijker. Het aanbod van het pakket ‘Play’ wordt deze maand serieus uitgebreid, onder meer met de hele bibliotheek van topproducers HBO. In Mechelen wil men immers Netflix raken waar het pijn doet - ook als daarvoor de prijs voor de klant fors omhoog moet. Waar krijg je wat voor hoeveel? We vergeleken Netflix, Telenet Play, Amazon Prime en Proximus.


avatar van badfans69
WarnerMedia Streaming Platform to Launch With Three Tiers of Service - Variety

WarnerMedia’s nascent streaming service will launch in beta form by the end of 2019 with three tiers of programming options, including an “entry-level” package focused on movies.


avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Bericht verplaatst naar Film > Algemeen > Fear Unlimitedavatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Nieuwe streamingdienst met alleen maar feelgoodfilms | RTL Nieuws - rtlnieuws.nl

Volgens mij stikt het op Netflix en Videoland van de feelgood films, maar enfin.

avatar van John Milton
JM's ultieme nachtmerrie... Alleen maar feelgood. Ik wil pijn, verdriet en ellende!

avatar van Onderhond
Njah, als er twee horror services zijn dan is er ook wel plek voor iets als dit zeker? Horror fans zijn natuurlijk doorgaans wat fanatieker in hun hobby dan liefhebbers van de (romantische) feelgood dramas, maar als aanvullende dienst (voor minder dan 6EUR per maand) zou het best wel levensvatbaar kunnen zijn denk ik.

Nog een altijd van zulke nichediensten en je kan er een aanbieder bovenzetten, waar je bijv. voor 12EUR/maand uit 3 nichediensten kan kiezen.

avatar van John Milton
Oh wellicht, al weet ik niet zeker of de aantrekkingskracht sterk genoeg is dat mensen er actief een Abo op gaan nemen. Maar het zou kunnen.

Nog steeds wachten op een Blendle van de streaming services, dus

avatar van Onderhond
Moest er zo'n 3-pack keuze zijn, zou ik het toch wel nemen denk ik. Je kan niet alleen maar dingen voor jezelf kijkenavatar van badfans69

'Apple komt in april met concurrent voor Netflix’ - Ad.nl

Apple start mogelijk al in april met een eigen videostreamingdienst. Het bedrijf legt de laatste hand aan een nieuwe tv-app die het mogelijk maakt om je te abonneren op de service. Dit meldt The Information op basis van meerdere bronnen. Apple zou de nieuwe streamingdienst in 2019 in meer dan honderd landen willen uitrollen. Wanneer Nederland en België precies aan de beurt zijn is nog niet duidelijk.

avatar van badfans69
Disney Plus: Inside the Ambitious Plans for the Streaming Service - Variety
Wall Street sources say Disney will have to shed light on three key points in pitching the streaming strategy to investors: how much it will spend on content, how much traditional licensing revenue will be lost by keeping more of its content in-house, and when it expects the bottom of that investment cycle to come before a return to growth.

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Nieuwe online streamingdienst in Nederland: Discovery Dplay | Totaal TV - totaaltv.nl

De dienst heeft twee vormen van abonnement. Als eerste een gratis variant waarbij slechts een beperkt deel van de content inclusief reclame wordt geleverd. Na het inloggen kan zonder betaling naar de content gekeken worden. De betaalvariant kost €3,99 per maand, Het gehele contentaanbod is in dit geval te bekijken. Dplay levert het aanbod van programma’s van onder andere Discovery, TLC en Investigation Discovery.

https://dplay.nl


avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Twee maanden gratis UnCut kijken dankzij Humo? Deze topfilms moet u zien! - Humo: The Wild Site

Hier met dat dekentje! Sinds september 2018 kan de Vlaamse filmliefhebber zich te goed doen aan UnCut, een streamingplatform à la Netflix dat zich specialiseert in kwaliteitsfilms. En het beste nieuws is dat Humo u volgende week twee maanden gratis UnCut cadeau doet!

https://www.uncut.be


avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Meer huishoudens wereldwijd abonneren zich op meerdere SVoD-diensten - Telecompaper

Uit het meest recente onderzoek van Ampere Analysis blijkt dat het aantal huishoudens met meer dan één online (video)streamingdienst blijft toenemen. Het onderzoek is gebaseerd op enquetes onder 33.000 internetgebruikers in 16 landen over de hele wereld.
Meer dan de helft van de respondenten in 13 van deze markten had ten minste één VoD (SVoD)-abonnement. In 10 landen bestond meer dan de helft van de SVoD-huishoudens uit 'SVoD Stackers': zij hebben een abonnement op minimaal twee VOD-diensten.

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Via deze 10 streamingdiensten kun je gratis content bingen - manners.nl
Wil je een breder aanbod bekijken dan Netflix aanbiedt zonder extra geld kwijt te zijn, ontdek dan een van de onderstaande tien Amerikaanse streamingdiensten. De enige eis om deze de kunnen gebruiken is het gebruik van een VPN.

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Netflix achterna: Johan pakt uit met eigen filmplatform ThrillFlix - Het Nieuwsblad
Duizenden films bekijken die je anders niet ziet. Dat is het doel van ThrillFlix, het filmplatform dat Johan Vandewoestijne, Luc De Buck en Anton Zwijsen oprichten. Het trio toont er onafhankelijke films en eigen producties.

avatar van Alastor
ThrillFlix gaat o.a. uit onderstaande catalogi putten:

SGL Entertainment
Zeno Pictures
Troma Entertainment, Inc.
Film Chest Media Group

Wellicht dat een ThrillFlix-abonnementje mikey's nimmer aflatende teleurstelling over het Netflix-aanbod wat kan doen wegpoetsen?

avatar van jmadejoode2008
Alastor schreef:
ThrillFlix gaat o.a. uit onderstaande catalogi putten:

SGL Entertainment
Zeno Pictures
Troma Entertainment, Inc.
Film Chest Media Group

Wellicht dat een ThrillFlix-abonnementje mikey's nimmer aflatende teleurstelling over het Netflix-aanbod wat kan doen wegpoetsen?


Ik ben heel benieuwd welke films ze nemen van Film Chest Media Group. Die hebben ontzettend veel films alleen moet het merendeel wel gerestaureerd worden..

avatar van Alastor
Wellicht de volgende titels met als aanduiding Availability Worldwide:
HD Film Library Films | Public Domain HD Film Library Movies - filmchest.com


avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Rakuten TV start TVoD-dienst in Nederland, Belgie en andere landen - Telecompaper

Rakuten is samenwerkingsverbanden aangegaan met verschillende grote smart-tv-fabrikanten voor de uitbreiding en is ook over-the-top beschikbaar in de nieuwe landen, waaronder Nederland.
Mensen die gebruik willen maken van de TVoD-dienst van Rakuten kunnen films en series huren of kopen. Voor koop geldt dat de koper onbeperkt toegang heeft tot de content, zolang de rechten beschikbaar zijn voor Rakuten TV. Als die rechten ophouden, belooft Rakuten de koper hiervan op de hoogte te stellen en het biedt de mogelijkheid om de content te downloaden en een permanente kopie te bewaren.avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Streaming video groter dan kabel-tv en bioscoop - Emerce

Emerce schreef:
Consumenten geven meer geld uit aan Netflix-achtige diensten dan aan bioscoopbezoek. Bovendien hebben online videotheken meer abonnees dan kabelbedrijven. Die trend naar meer digitaal thuisvermaak lijkt ook niet meer te keren.
Consumenten gaven in 2018 41 miljard dollar uit aan tickets voor bioscopen. Dat is een procent meer dan in 2017 en laat zien dat er plaats is voor deze vorm van vermaak in het digitaliserende medialandschap. Echter, digitaal thuisvermaak via Netflix en varianten als Videoland groeien hard. Daar gaf men vorig jaar 42 miljard dollar aan uit, een stijging van 29,5 procent.

Gast
geplaatst: vandaag om 21:59 uur

geplaatst: vandaag om 21:59 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.