Scary Movie 5 (2013)
Geregisseerd door: Malcolm D. Lee
Met onder meer: Ashley Tisdale, Simon Rex en Charlie Sheen
Releasedatum: 2 mei 2013
Plot Scary Movie 5
"Evil is coming. Bring protection."
Pierre is een verwaande, afstandelijke, heerszuchtige en oversekste Franse regisseur van een dansgezelschap van een grote productie. Jody (Ashley Tisdale), een jonge moeder van twee kinderen en haar Afro-Amerikaanse vriendin Kendra (Erica Ash) strijden beiden om de hoofdrol. Jody en Kendra zetten alles op alles om de hoofdrol in de grote dansvoorstelling te bemachtigen. In de schaduw van deze twee dames slaan de stoppen van Heather Daltry (Molly Shannon), al jaren de topdanseres van het dansgezelschap, helemaal door wanneer ze door het management aan de kant wordt geschoven.
Jody Sanders
Dr. Hall
Amy
Aidan
lars-pixar
Ook ik heb bij het zien van de trailer niet kunnen lachen, het is toch al jammer dat Anna Faris en de rest van de cast niet terug is te zien.
Ik ben toch best benieuwd, maar ik denk dat dit zeker een van de minste en flauwste wordt!
catdog
- 2026 stemmen
Nee, ook ik kon de trailer, als fan zijnde van 1-4, niet waarderen. Ik mis gewoon toch te veel Anna Farris. Om de 1 of andere reden wekt zij altijd een glimlach bij me op zonder dr mond open te trekken. Neem "The Dictator" bijv. waar ze ook heerlijk tot haar recht komt.
Markonovic
Ik vond de trailer ook niet erg bijzonder. Ik vind stom dat Anna Faris en Regina Hall niet meer terug komen, zonder hun is het niet echt scary movie meer...Maargoed eerst de film zien en dan oordelen, misschien kom ik hier later nog op terug.
misterdhdh
wordt een ramp denk ik, net zoals alle parodiefilms in dit genre: disaster movie, epic movie, date movie, superhero movie, stan helsing,...
waarom blijf ik ze toch kopen
moviefreakxD
nou die trailer viel echt heel erg tegen behalve dat kleine stukje met charlie sheen maar ik hoop niet dat de hele film zo is
tommykonijn
Ziet er inderdaad flauw uit. Ik hoopte altijd dat deze reeks toch nog een beetje uitstak boven de Date/Epic/Disaster reeks, maar het ziet er naar uit dat deel 5 zich daar bij mag aansluiten.
HALVE TAMME. (moderator series)
Dh PING
Hmmm, ziet er in ieder geval beter uit dan A Haunted House. Maar nog steeds gewoon de erg flauwe grappen die terugkomen --> Sheen stoot maar weer eens zijn ballen. Dat hebben we al vaak gezien.
Tevens vraag ik me af waarom dit als vervolg wordt gezien op de vorige films. Heeft echt helemaal niks te maken met de personages.
tattoobob
wahahahahhaa
disneystore
Wacht, is dit echt de officiële poster...? Ik herinner me dat deze zo'n (+)3 jaar geleden gebruikt werd om roddels te verspreiden.
Nieuwe trailer en poster 'Scary Movie 5' - Video op FilmTotaal
0 keer gelachen, 0 keer een glimlach. Dat ik ooit om deze reeks heb moeten lachen. Moet de oude delen maar eens een keer nog proberen.
Hoe ze zo snel ook allemaal scenes uit Mama erin proppen. Bah
TheLionKingFan
Waarom zetten ze Ted op de poster :s Iets 'humoristisch' maken wat al humoristisch is.
disneystore
Scary Movie heeft ook o.a Beetlejuice, The Rocky Horror Show, Ghostbusters, Bruce Almighty, Airplane! en Shaun of the Dead gespoofd. Dat zijn ook allemaal 'humoristische' films.
ibendb
Ik heb wel gelachen met Honey Boo Boo en die "You're all gonna die tonight". Best grappig, maar ik denk niet dat de film echt grappig zal zijn.
Fikret8
Het is inderdaad mogelijk om te stemmen. xD
Of de film al is gezien is een ander verhaal.
disneystore
Persvoorstellingen zijn meestal optie's, in andere landen is de film dan weer al wat eerder uit.
6-6-6
Een 6e Deel ,mogen ze van mij wel schrappen ,en hoeven ze ZEKER voor mij ,ook niet meer te maken
Maar als het gratis is te downloaden ,of is te kijken (zo als ik hem dus gezien heb) om wat tijd te doden uit verveling ach tja.
Deel-1 blijft toch wel mijn meest favoriet van alle delen dan. (I see dead people Woehahaha ,-This shit is awesome- ).
Maar het 5e deel was echt shit en zeker niet awesome.
paulisdik
Vrouwtje vrouwtje,en ik maar denken dat ik een drugsprobleem heb
Zolang er drugs genoeg is er geen drugsprobleem

Scary Movie 4

2001

Scary Movie
2000

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

The Mask of Zorro

Animatie / Komedie, 2014
1 reactie

Saving Grace
Komedie / Misdaad, 2000
ballet dancervervolgparodiespoofhorror spoofdemonic possessionparanormal activitypost-credits sceneduringcreditsstingerhorror parody