• 9.378.480 stemmen

Geregisseerd door: Malcolm D. Lee

Met onder meer: Ashley Tisdale, Simon Rex en Charlie Sheen

Releasedatum: 2 mei 2013

Plot Scary Movie 5

"Evil is coming. Bring protection."

Pierre is een verwaande, afstandelijke, heerszuchtige en oversekste Franse regisseur van een dansgezelschap van een grote productie. Jody (Ashley Tisdale), een jonge moeder van twee kinderen en haar Afro-Amerikaanse vriendin Kendra (Erica Ash) strijden beiden om de hoofdrol. Jody en Kendra zetten alles op alles om de hoofdrol in de grote dansvoorstelling te bemachtigen. In de schaduw van deze twee dames slaan de stoppen van Heather Daltry (Molly Shannon), al jaren de topdanseres van het dansgezelschap, helemaal door wanneer ze door het management aan de kant wordt geschoven.

avatar van Rizz

Rizz

De film is nog niet gemaakt, wordt schijnbaar verschoven naar begin 2013

avatar van The Oceanic Six

Regisseur gevonden voor Scary Movie 5 - FilmTotaal filmnieuws

Het zou eens tijd worden. Hoop wel dat het een stuk beter wordt dan alle ........ Movies van de laatste jaren. Wat een vreselijke parodietroep was dat, stuk voor stuk bagger.

avatar van lars-pixar

lars-pixar

Eerst November 2011 en nu opeens weer Januari 2013, duurt me te lang!

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Echt belachelijk! Wat ben je dan voor kneus als je Anna Faris niet terug haalt voor een volgend deel. Zij was juist het middelpunt van de hele reeks, en dat was heerlijk.

Maarja, misschien is het ook leuk met een nieuwe verfrissende cast.

Jaartal aangepast in topictitel.

Scary Movie 5 (2013) - IMDb

avatar van catdog

catdog

• 2026 stemmen

Scary Movie 5 zonder Anna Farris? Oke, dat wordt dan 3x niks. Hoe kan je nou een Scary Movie zonder Anna Farris (en Regina Hall) maken? Anna en Regina zijn nou juist de actrices die dit van niveau Epic Movie naar een acceptabel niveau weten te tillen.

avatar van Elineloves

Elineloves

Neeee, niet Ashley! Gelukkig niet in de rol van Anna, anders was het helemaal slecht. Ashley moet in tienerfilms e.d. spelen, maar toch niet in Scary Movie. Meh, vind het nu al niet leuk.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Vind haar wel leuk Ben benieuwd hoe ze het zal doen. In tienerfilms moet ze juist niet meer gaan spelen.

Ze toevallig vandaag 27 jaar geworden.

avatar van Elineloves

Elineloves

Serious joh, 27 al. Ze heeft echt nog zo'n jong hoofd, en voor mij nog dat 'High School Musical' imago. Denk dat dat het is. Zo'n blije miep met een roze outfit en een Chihuahua in dr Gucci handtas.

avatar van moviefreakxD

moviefreakxD

aaahhh zo grappig is ashley ook weer nie maar gelukkig weet ik dan wel dat ze nog steeds doorgaan met scary movie

avatar van nclo

nclo

27 al, en mag ze eindelijk van Disney de boze buitenwereld in? Beetje laat vind je niet?

Geen fan van haar, ik kan mij geen goede film van haar verzinnen en van haar hoofd (mijn mening dan) moet je het ook niet hebben. In dat opzicht is scary movie gewoon perfect voor haar want zoveel talent hoef je er niet voor te hebben.

avatar van catdog

catdog

• 2026 stemmen

Leuk dat Charlie dan wel weer meedoet, al sta ik gewoon helaas niet meer te springen om deze te zien. Ik blijf van mening dat je gewoon geen Scary Movie zonder Anna en Regina kan maken. Zo zonde.

avatar van disneystore

disneystore

Lindsay Lohan wordt wel cool maar komaan..

Vanaf 2 mei 2013 in de bioscoop (eOne)

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Dat zelfs deel 5 nog een bioscoop release krijgt...Dacht dat het nu toch wel afgelopen was met deze hype.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Mike Tyson is ook aan de cast toegevoegd.

avatar van CJN11

CJN11

Het verhaal zal dit keer voornamelijk gebaseerd zijn op dat van Black Swan. Ook Paranormal Activity, Rise of the Planet of the Apes en 127 Hours worden op de korrel genomen

avatar van Sopherian

Sopherian

scary movie 5 in 2013? ik heb hem in 2011 al gezien o.o

avatar van Knisper

Knisper

Stem verwijderd, gaat vast om een ander deel.

avatar van EW101

EW101

Sopherian schreef:

scary movie 5 in 2013? ik heb hem in 2011 al gezien o.o

Heb je 't niet over de Epic Movie trailer die als Scary Movie 5 op youtube wordt gepromoot?

Dat kan jou verwarring verklaren.

Trailer 'Scary Movie 5'

avatar van Sopherian

Sopherian

@ EW101 en Knisper jullie hebben helemaal gelijk! wat stom zeg mijn excuses!

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Dit soort films zijn vermoeiend maar met Tisdale hebben ze toch wel een winner in handen. Tisdale is een perfect fit en met een groots talent voor comedy.

avatar van The Oceanic Six

Wauw, ik word hier of te oud voor of het is gewoon enorm ongrappig. Hele trailer niet 1x moeten te lachen. Het momentje met Charlie Sheen leverde hoogstens een hele kleine glimlach op.

Ik wil Scary Movie 1-4 nog eens herzien, echt heel veel jaren geleden. Ik vrees dat de herinneringen beter zijn dan het daadwerkelijk is.

avatar van ibendb

ibendb