Scary Movie 5 (2013)
Geregisseerd door: Malcolm D. Lee
Met onder meer: Ashley Tisdale, Simon Rex en Charlie Sheen
Releasedatum: 2 mei 2013
Plot Scary Movie 5
"Evil is coming. Bring protection."
Pierre is een verwaande, afstandelijke, heerszuchtige en oversekste Franse regisseur van een dansgezelschap van een grote productie. Jody (Ashley Tisdale), een jonge moeder van twee kinderen en haar Afro-Amerikaanse vriendin Kendra (Erica Ash) strijden beiden om de hoofdrol. Jody en Kendra zetten alles op alles om de hoofdrol in de grote dansvoorstelling te bemachtigen. In de schaduw van deze twee dames slaan de stoppen van Heather Daltry (Molly Shannon), al jaren de topdanseres van het dansgezelschap, helemaal door wanneer ze door het management aan de kant wordt geschoven.
Jody Sanders
Aidan
Rizz
De film is nog niet gemaakt, wordt schijnbaar verschoven naar begin 2013
Regisseur gevonden voor Scary Movie 5 - FilmTotaal filmnieuws
Het zou eens tijd worden. Hoop wel dat het een stuk beter wordt dan alle ........ Movies van de laatste jaren. Wat een vreselijke parodietroep was dat, stuk voor stuk bagger.
lars-pixar
Eerst November 2011 en nu opeens weer Januari 2013, duurt me te lang!
TragieStar.*
Echt belachelijk! Wat ben je dan voor kneus als je Anna Faris niet terug haalt voor een volgend deel. Zij was juist het middelpunt van de hele reeks, en dat was heerlijk.
Maarja, misschien is het ook leuk met een nieuwe verfrissende cast.
catdog
- 2026 stemmen
Scary Movie 5 zonder Anna Farris? Oke, dat wordt dan 3x niks. Hoe kan je nou een Scary Movie zonder Anna Farris (en Regina Hall) maken? Anna en Regina zijn nou juist de actrices die dit van niveau Epic Movie naar een acceptabel niveau weten te tillen.
Elineloves
Neeee, niet Ashley!
Gelukkig niet in de rol van Anna, anders was het helemaal slecht. Ashley moet in tienerfilms e.d. spelen, maar toch niet in Scary Movie. Meh, vind het nu al niet leuk.
TragieStar.*
Vind haar wel leuk
Ben benieuwd hoe ze het zal doen. In tienerfilms moet ze juist niet meer gaan spelen.
Ze toevallig vandaag 27 jaar geworden.
Elineloves
Serious joh, 27 al. Ze heeft echt nog zo'n jong hoofd, en voor mij nog dat 'High School Musical' imago. Denk dat dat het is. Zo'n blije miep met een roze outfit en een Chihuahua in dr Gucci handtas.
moviefreakxD
aaahhh zo grappig is ashley ook weer nie maar gelukkig weet ik dan wel dat ze nog steeds doorgaan met scary movie
nclo
27 al, en mag ze eindelijk van Disney de boze buitenwereld in? Beetje laat vind je niet?
Geen fan van haar, ik kan mij geen goede film van haar verzinnen en van haar hoofd (mijn mening dan) moet je het ook niet hebben. In dat opzicht is scary movie gewoon perfect voor haar want zoveel talent hoef je er niet voor te hebben.
catdog
- 2026 stemmen
Leuk dat Charlie dan wel weer meedoet, al sta ik gewoon helaas niet meer te springen om deze te zien. Ik blijf van mening dat je gewoon geen Scary Movie zonder Anna en Regina kan maken. Zo zonde.
disneystore
Lindsay Lohan wordt wel cool maar komaan..
jarno1975 (moderator series)
Dat zelfs deel 5 nog een bioscoop release krijgt...Dacht dat het nu toch wel afgelopen was met deze hype.
CJN11
Het verhaal zal dit keer voornamelijk gebaseerd zijn op dat van Black Swan. Ook Paranormal Activity, Rise of the Planet of the Apes en 127 Hours worden op de korrel genomen
EW101
scary movie 5 in 2013? ik heb hem in 2011 al gezien o.o
Heb je 't niet over de Epic Movie trailer die als Scary Movie 5 op youtube wordt gepromoot?
Dat kan jou verwarring verklaren.
Sopherian
@ EW101 en Knisper jullie hebben helemaal gelijk! wat stom zeg
mijn excuses!
Naomi Watts
Dit soort films zijn vermoeiend maar met Tisdale hebben ze toch wel een winner in handen. Tisdale is een perfect fit en met een groots talent voor comedy.
schram101
Wauw, ik word hier of te oud voor of het is gewoon enorm ongrappig. Hele trailer niet 1x moeten te lachen. Het momentje met Charlie Sheen leverde hoogstens een hele kleine glimlach op.
Ik wil Scary Movie 1-4 nog eens herzien, echt heel veel jaren geleden. Ik vrees dat de herinneringen beter zijn dan het daadwerkelijk is.

Scary Movie 4

2001

Scary Movie
2000

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

The Mask of Zorro

Animatie / Komedie, 2014
1 reactie

Saving Grace
Komedie / Misdaad, 2000
ballet dancervervolgparodiespoofhorror spoofdemonic possessionparanormal activitypost-credits sceneduringcreditsstingerhorror parody