• 9.377.381 stemmen

Geregisseerd door: Malcolm D. Lee

Met onder meer: Ashley Tisdale, Simon Rex en Charlie Sheen

Releasedatum: 2 mei 2013

Plot Scary Movie 5

"Evil is coming. Bring protection."

Pierre is een verwaande, afstandelijke, heerszuchtige en oversekste Franse regisseur van een dansgezelschap van een grote productie. Jody (Ashley Tisdale), een jonge moeder van twee kinderen en haar Afro-Amerikaanse vriendin Kendra (Erica Ash) strijden beiden om de hoofdrol. Jody en Kendra zetten alles op alles om de hoofdrol in de grote dansvoorstelling te bemachtigen. In de schaduw van deze twee dames slaan de stoppen van Heather Daltry (Molly Shannon), al jaren de topdanseres van het dansgezelschap, helemaal door wanneer ze door het management aan de kant wordt geschoven.

michael myers

scary movie 5 gaat niet over brenda cindy enzovoort maar gewoon over andere mensen .

de film the wizard of oz en narnia en nog veel meer word erin belachelijk gemaakt.

[quote]michael myers schreef:

quote]

Waar heb je dit gelezen?

Indien je gelijk hebt,wordt dit gegarandeerd de slechtste Scary Movie

[quote]kaydegreef schreef:

op you tube moet je typen scary movie 5 trailer

dat is geen neppe trailer kijk zelf maar vanavond nog ok

Euhm..

Bedoel je deze trailer? YouTube - Scary Movie 5 Trailer

Zo ja, dan moet ik je telleurstellen:dat is een trailer van Epic Movie..

kaydegreef schreef:

Euhm..

Bedoel je deze trailer? YouTube - Scary Movie 5 Trailer

Zo ja, dan moet ik je telleurstellen:dat is een trailer van Epic Movie..

ooo sorry die bedoel ik

michael myers schreef:

ooo sorry die bedoel ik

wel gelukkig zeg .

maar die leek wel echt maar nu weer ik ook dat het van epic movie is gelukkig maar.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

Infected_ schreef:

Niet elke film hoeft een topfilm te zijn , zolang je er maar mee kunt lachen is het goed ^^

Dat is alleen het probleem van die Scary Movie troep: dat kan daar niet bij!

avatar van JTV-kijker

JTV-kijker

• 2017 stemmen

weet iemand in welk jaar of misschien zelfs al in welke maand deze film gaat uitkomen?

film komt uit in 2008;rond oktober-november

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Huh? Is er überhaupt al info over dan?

kaydegreef

ja,onder andere op IMDB of even opzoeken via google

avatar van onbekend!

onbekend!

HULK HOGAN GAAT ER OOK IN SPELEN

EN SHAWN-MARLON WAYANS ..!!

__________________________________________________________

Niet haten mensen !! dat heb ik gezien op google

NIET HATEN

oostendeboy

er is nog niks bekend van scary movie 5, enkel dat leslie nelson weer in de huid van de president kruipt

avatar van Gabbere

Gabbere

Er is inderdaad nog niets van bekend. Er staat inderdaad op de Nederlandse Wikipedia dat Lesley Nelson de rol als president vervult. Maar in hoeverre kun je deze site vertrouwen. Volgens IMDb komt de film in 2008 uit.

Hier een poster van de film:

Realride

Volgens mij, zit er in Scary Movie 5 ook een stuk van 'Silent Hill'?

Ik weet niet zeker

oostendeboy

Scary Movie 5 : Previews and Trailers, MovieWood - moviewood.skynetblogs.be volgens deze site is er een een release datum vastgelegd...

Dat bericht komt van mei 2007,al een jaar geleden dus :S

Vraag me zelfs af of deze film er OOIT komt.Op IMDB staat dat die in 2008 uitkomt;maar dat kan gewoon niet:

-Geen trailers uitgebracht

-Geen reclame

-Bijna nergens informatie over te vinden

-Op IMDB staat die film er al van 2006 op,en nog steeds niks aan verandert(regisseur,acteurs,etc...)

-...

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Beetje jammer, net weer alle SM-s gezien en moet zeggen dat ondanks de grote achteruit gang van de kwaliteit (humor was veel beter in het eerste deel, maar niet minder dom) blijven ze vermakelijker dan welke parody film dan ook, Epic Movie/Meet The Spartans/Date Movie waren allen matiger dan Scary Movie 1 en 2 en bleven op het niveau van 3 en 4. Ik wil weer goeie grappen!! Waarom zijn de Wayens brothers ooit weggegaan?

avatar van timburton

timburton

Angrod_Pallanén schreef:

Niet mee eens. Scary movie 3 was gewoon het vetst. En deel 2... O, my god hoe kan je die film niet goed vinden. Die is echt rampzalig.

avatar van The Oceanic Six

Als deel 5 het niveau van deel 3 en 4 haalt, kijk ik hem zeker. Ik moet zeggen dat Leslie Nielsen erbij halen een meesterlijke zet was. Net als het dumpen van die achterlijke Wayans broers met hun laagniveau poep en plas grappen. Deel 3 en 4 hebben veel scherpere humor en de persiflages waren soms super. Zoals de Jigsaw in deel 4, echt geniaal.

avatar van Sasja

Sasja

Deel 5 moet minstens net zo leuk zijn als deel 3 maar 10 keer leuker dan deel 4 want die vond ik niks aan. tot nu toe blijf ik deel 3 het leukste vinden

avatar van Lad

Lad

The Oceanic Six schreef:

De Wayans broers vind ik een heus gemis...Ik vond ze hilarisch.

avatar van Sasja

Sasja

The Oceanic Six schreef:

i've seen better

oostendeboy

shorty zou volgens wikipedia terug meedoen in dit deel, maar er is nog nergens nieuws bekend dat er gefilmd word. david zucker zou deze film maken, maar op imdb staat hij niet bij. ook anna francis staat nog niet gelinkt aan scary movie. geen enkele acteur trouwens.

op een site las ik dat die blonde uit date movie de slechte tweelingszus zou spelen van cindy, maar wat daar van klopt hebben we het raden.

word deze film wel gemaakt, of is het allemaal nonsens wat er op internet de ronde doet?

avatar van DIE Jeroen

DIE Jeroen

timburton schreef:

Zeer juist; de twee suckte en de drie was de beste.

avatar van DIE Jeroen

DIE Jeroen

oostendeboy schreef:

Het is Anna FARRIS, niet FRANCIS!

avatar van Tamaraa

Tamaraa

Altijd leuk die scary's kom maar op !

Realride

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - ATTENTIE! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ik heb hier een kopie van gemaakt

1 okt: Semi-Pro

30 okt: Burn After Reading

Swing Vote

avatar van Alldoss

Alldoss

Als er nog een Scary Movie film zou uitgebracht worden.. Ga ik 'm zeker kijken..

Alldoss schreef:

HALLO, GEBRUIK JE WEL JE OGEN?

IK HEB BIJ M'N VORIGE BERICHT GESCHREVEN DAT ER OOK EEN 5DE SCARY MOVIE KOMT.

OPLETTEN...