• 9.375.349 stemmen

Met onder meer: Jessica Alba, Mekhi Phifer en Romeo

Releasedatum: 1 april 2004

Plot Honey

"Her dream. Her terms"

Honey Daniels (Jessica Alba) wacht haar hele leven al om de wereld haar dans-moves te laten zien, maar alles wat ze graag wil, is net een stap te ver. Jarenlang hebben karakter en ambitie de danseres en eerzuchtige choreografe de moed gegeven om door te gaan, ondanks het feit dat de mensen die veel van haar houden twijfelen aan een mogelijk succes in zo'n moeilijk vak.

avatar van prejudice

prejudice

Deze film was op rlt 5 vond hem wel goed, maar was soms wat overdreven over hoe goed ze was (ik zeg niet dat ik het beter kan, want dat kan ik niet )

avatar van prometida

prometida

MarkFish schreef:

Ik wil graag weten of ik deze fil moet gaan zien. Ik ben geen choreograaf/uitgesproken liefhebber van dans en muziekfilms en ik ben hetero. Is dit een aanrader of.... Ik heb wat stemmen en top tiens bekeken van mensen die dit een fantastische film vonden, en die kan ik niet serieus nemen. Prometida, Dirty dancing 2 op 6? Kom op zeg.

Wat is daar dan mee? Als ik dat nou een mooie film vind, misschien had je me wel serieus genomen als ik ouder was? Komop zeg, als dat mijn mening is.. en ik weet heus wel oudere mensen die deze film ook mooi vinden.

avatar van Riiann

Riiann

Werwolf schreef:

De rol was redelijk inhoudloos. Maar dat past wel bij het oppervlakkig verhaaltje.

Hoezo oppervlakkig? Dat vind ik nergens op slaan. Maarja ieder een eigen mening he.. :S

avatar van MarkFish

MarkFish

prometida schreef:

Er zijn ongetwijfeld oudere mensen die dit een goede film vinden, maar die neem ik nog minder serieus. Maar ik zit maar een beetje te ouwehoeren. Ik vroeg me af of die film moest gaan kijken. Als mensen die film aanprijzen kijk ik even naar hun top tien en dat kan ik wel ongeveer zeggen of ze dezelfde smaak hebben als ik. Aiight?

Goeie film!!

*5*

avatar van prometida

prometida

MarkFish schreef:

whahah.. oke dan *-) Ja sorrie maar 'k vind het nog steeds beetje raar hoor. Maar kga dr wel niet meer op in

avatar van Lisáa ©

Lisáa ©

Ik vind het een leuke film

Het verhaal is misschien dan wel érg standaard maar wel leuk om naar te kijken als je van dit soort films houd!

ik geef een 4,5* want hij blijft leuk, ik heb hem nu al 2 keer gezien

avatar van Doom

Doom

Heerlijke swingende film met een beeldschone Jessica Alba in de hoofdrol. Het verhaal zelf is lekker standaard, de moves tijdens de nummers zijn erg goed en het eindoptreden wordt erg sfeervol en feestelijk in beeld gebracht. Gewoon een heerlijke feel good movie met heerlijke muziek. En dat ondanks ik niet zo van R&B muziek hou. De kleine gast rol van Missy Elliott is trouwens erg geslaagd. Heeft toch voor de nodige humor gezorgd.

avatar van Elinee

Elinee

Hee,

Misschien ken een van jullie mij helpen?

Op het laast is er een eind dans met een eind nummer.

En dan wil ik graag de zanger weten of de nummer? voor dansen op school.

Kan iemand mij miss daarmee helpen?

Liefs,

Eline

avatar van Reijersen

Reijersen

Elinee schreef:

Hee,

Misschien ken een van jullie mij helpen?

Op het laast is er een eind dans met een eind nummer.

En dan wil ik graag de zanger weten of de nummer? voor dansen op school.

Kan iemand mij miss daarmee helpen?

Liefs,

Eline

Misschien vind je het nummer hier:

avatar van snoepieykim

snoepieykim

Dat nummer is van : Yolanda Adams

En heet : I Believe

Ik had trouwens nog niet op deze film gestemd.. hij krijgt van mij 4,5*

avatar van M.ike

M.ike

ik heb een vraagje : wie weet hoe dat liedje heet met erin : no more pain ( no more pain ) no more pain alleen dat kan ik me herrinneren van dat liedje het word gedraaid als ze benny zoeken die is geslagen en dan in zo`n restaurant spagettie aan het eten is weet iemand door wie en hoe he t liedje heet alvast bedankt !

avatar van hel1

hel1

matig. het is een plezier om naar jessica alba te kijken maar daar is ook alles mee gezegd. het verhaal is iets te politiek correct naar mijn mening. erg voorspelbaar en soft. maar de muziek, dans en bijrollen voor bekende sterren maken het toch wel het kijken waard

2,5

gewoon weg saaie film!

avatar van --Nancy

--Nancy

leuke film.

Je moet er natuurlijk van houden

ieder zn eigen mening.

avatar van ane19

ane19

Leuke film

een 5

avatar van JOHNNY DEPP(L)

JOHNNY DEPP(L)

voor diegene die van dansen houden,

echt een aanrader!

5.0

oeeh!

die laatste dans is so mooi!

avatar van suerte

suerte

Echt een erg leuke film, beetje cliche maar ik heb me geen moment verveeld, hou sowieso wel van dit soort films

avatar van suerte

margonda

echt wel een leuke film

avatar van Burak18

Burak18

hoe heet dat nr dat je hoort als ze op dat feestje is van michael

avatar van Burak18

moviegirl

Een leuke film vol dans en energie. 3*

avatar van Riiann

Riiann

Lekkere film!! Super gedanst!!

avatar van nummervlinder

nummervlinder

I'm Good van Blaque vind ik super! Super dat dit in de film voorkomt!

avatar van x_ShamieeJ

x_ShamieeJ

Gaat wel. Is wel een leuke film maar soms overdreven en gemaakt. Heeeel cliché maar toch de moeite waard om te kijken.

avatar van my style

my style

leuke film al is het mijn type gerne niet! met plezier naar de dansende jessica alba gekeken 3,5*

avatar van jante

jante

hoi mooie film!! weet er iemand oe dat liedtje noemt dat ze tussen door spelen bv; wanneer ze dat geld opraapt van die jongen en terug geeft

avatar van Mirelly

Mirelly

was wel een leuke film, maar Zoiets gebeurt maar zelden in het echt leven, Als je maar ff zo snel al hebt gemaakt.

Wat meer realistischer is, is dat je het altijd opnieuw moet proberen om echt door te breken...

In deze film heeft jessica alba, het binne een paar dagen gemaakt, Iets te overdreven.. Natuurlijk blijft ze leuk om naar te kijken, Ook Missy elliot brengt er wat humor bij..

en Lil' Romeo brengt er wat droevigs bij, Zijn zituatie thuis enz..

Ook hele goede dansscenes, Wat deze film nog leuker maakt,

Ik het 2,5 sterren..

was een leuke film maar iets te overdreven.