• 9.374.245 stemmen

Met onder meer: Jessica Alba, Mekhi Phifer en Romeo

Releasedatum: 1 april 2004

Plot Honey

"Her dream. Her terms"

Honey Daniels (Jessica Alba) wacht haar hele leven al om de wereld haar dans-moves te laten zien, maar alles wat ze graag wil, is net een stap te ver. Jarenlang hebben karakter en ambitie de danseres en eerzuchtige choreografe de moed gegeven om door te gaan, ondanks het feit dat de mensen die veel van haar houden twijfelen aan een mogelijk succes in zo'n moeilijk vak.

avatar van Riiann

Riiann

Blijft leuk deze film! Acteren kon alleen wat beter..

avatar van Rizzel

Rizzel

Geniale Feelgood-movie!

Je moet inderdaad wel van dansen houden, maar aangezien ik dansfreak nummer 1 ben........

Het is geen topfilm als lord of the rings ofzo, maar ondanks dat is 'ie ZEKER de moeite waard om gezien te hebben.

Ik ga hem zeker vaker kijken! (checken of ik de choreografie kan bietsen hahah!

****

avatar van jobbybx

jobbybx

zonder jessica alba zou de film maar een middelmatige film geweest zijn en zou hij zelden vernoemd zijn

heb hem vooral uit gekeken omdat zij meespeelde

avatar van Fruitshoot

Fruitshoot

nothingness schreef:
Wat een saaie voorspelbare film. Na 15 minuten heb je al door dat het weer een typische film is. Iemand uit een achtergestelde buurt (of het platteland) krijgt een kans, dan gebeurt er iets waardoor die kans in het water schijnt te vallen, maar tenslotte loopt alles toch goed af.

Ga de hele film dan gewoon niet kijken. En hoezo voorspelbaar? Ik heb nooit eerder zo'n soort film gezien.

avatar van joyenait

joyenait

deze film was voor aalyah bedoelt niet voor die bleekscheet alba

avatar van tjalling

tjalling

0,5 voor der buik, 0,5 voor der kont , 0,5 voor der tieten , 0,5 voor der lippen, 0,5 voor de film + 0,5 voor het dansen ,, ik kom uit op een 3,0 :) leuk om eens gezien te hebben, grapig filmje

avatar van pollewob

pollewob

ik gaa er helemaal van swingen ik vindt ut wel een leuke film i like this

avatar van Barcel

Barcel

Vond echt heel erg leuk om mooie moves van de kids te zien!

avatar van MOvie_Freakje_x3

MOvie_Freakje_x3

Van die film kryg je gwn zin in dansn !!

avatar van missl

missl

leuke meidenfilm met leuke pasjes.

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

leuke film... al verwachtte ik soms wat meer 'enthousiasme' bij de acteurs/actrices...vooral bij Jessica Alba dan, heb ze al beter zien acteren... het tempo in de film was ook verbazend snel, hij was gedaan voor ik het besefte! Een einde was trouwens het mooiste stuk van de film vond ik... Een 4****

avatar van L*AFilms

L*AFilms

leuke vermakelijke film!

avatar van kentaro

kentaro

Vond het echt een goeie film!

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Middelmatige dansfilm, die gelukkig word rechtgehouden door de gastoptredens van fantastische artiesten zoals Tweet, Missy Elliot en Jadakiss

avatar van Movie-smile

Movie-smile

Super leuke film!!!

ook echt een meidenfilm!! leuk om nog eens te zien

avatar van day-vid

day-vid

wel leuk

alleen romeo had thuis moge blijfe hij kan niet acteren niet danse en niet rappen , maar hij maakt het wel commercieel

het einde was mooi let op die driejongens in het oranje die soort van harlem shake doen echt vet

avatar van siemiejj

siemiejj

Echt een superfilm !

avatar van Katharina

Katharina

Had een zelfde soort film als Save the last dance of Step up verwacht, maar het was wel een verrassing dat het anders is. Een leuke feel good movie!

avatar van maxo922

maxo922

was wel leuk hoor...* 3,0

avatar van Jessica.

Jessica.

Heel erg leuke film. Leuke muziek en die kids waren leuk Acteerwerk kon er ook goed mee door, vind ik. Leuke feel good film.

avatar van EspenSGX

EspenSGX

Leuk voor 1x, maar daarna is dit 1 van die films die ik echt niet nog eens hoef te zien, enkel als er echt niets anders is.

avatar van Misery :3

Misery :3

Was wel leuk om een keer te kijken, maar daar blijft het ook bij. Jammer dat er een beetje slecht geacteerd werd. daarom krijgt hij een 2.0 van mij

avatar van Hankieh

Hankieh

Dit is een 'geen 2de keer' film.

Sla hem dus vanavond ook maar over...

avatar van DSonnema

DSonnema

joyenait schreef:

deze film was voor aalyah bedoelt niet voor die bleekscheet alba

Maar goed dat t Alba is geworden dan!

Blijft een genot om naar te kijken

avatar van Renee28

Renee28

Het was een slap verhaaltje, de acteerprestaties waren niet al te best, maar wat is Jessica Alba een mooie meid! En ze kan geweldig dansen.

Ik denk dat ik dan toch maar een ster geef voor het goede dansen en de leuke choreografieën in deze flm!

avatar van m1701

m1701

Erg leuke film

Vooral het dansen is erg mooi!

Verhaal zelf is niet zo heel erg bijzonder.

Missy Elliot moet ook maar niet meer meedoen in een film, het leek net of ze alles oplas!

Het laatste nummer "I Believe" was erg mooi en het dansen erbij maakte het helemaal af. Heb met tranen in mijn ogen zitten kijken

avatar van M.brink93

M.brink93

Zeker een leuke film! ,

En dan laatste nummer 'I Believe' ->geweldig

avatar van Nomak

Nomak

Dit vind ik niets. Jessica Alba mag er dan wel leuk uitzien, maarja het is mijn genre zeker niet. Ik hou niet van dansen.

1,5* omdat ik in een gulle bui ben.

Wel jammer dat een goed acteur als Mekhi Phifer zichzelf verlaagt door hier aan mee te doen.

avatar van marijnvdzaag

marijnvdzaag

Ik had er niks van verwacht, maar ging toch maar kijken. Het viel enorm mee. Eerste film met Jessica die ik keek, en haar voorkomen is eerlijk gezegd ook wel verantwoordelijk voor een vrij groot deel van de sterren die ik geef. Maar het verhaal en het geluid vond ik toch ook redelijk goed.

avatar van iris.vessem

iris.vessem

missl schreef:

leuke meidenfilm met leuke pasjes.

jaa, ik vond 'm wel leuk!