Genre: Drama / Muziek
Met onder meer: Jessica Alba, Mekhi Phifer en Romeo
Releasedatum: 1 april 2004
Plot Honey
"Her dream. Her terms"
Honey Daniels (Jessica Alba) wacht haar hele leven al om de wereld haar dans-moves te laten zien, maar alles wat ze graag wil, is net een stap te ver. Jarenlang hebben karakter en ambitie de danseres en eerzuchtige choreografe de moed gegeven om door te gaan, ondanks het feit dat de mensen die veel van haar houden twijfelen aan een mogelijk succes in zo'n moeilijk vak.
Honey Daniels
Bar Customer
Bar Customer
Joey
Taatjje
Ik vond het een goede film. Inderdaad, Het mag iets realistischer maar alsnog vind ik het goed!
Mooi gedanst! Lil' Romeo is lekker:P
4.0
XXX_sgaaty_XXX
top film... en wat een vrouw om naar te kijken:D
Jaah vindt je wel mooi he
nee hoor geintje
Ethicus
Ik heb de film gekeken omdat Jessica Alba de hoofdrol heeft. 94 minuten lang heb ik genoten van haar geweldig mooie en wulpse lichaam. Het verhaal heb ik niet echt gevolgd, ik was gefixeerd op Alba. Genoten heb ik.
;; Nynkee
Ik heb de film 3x gezien ! Echt knap, die schoenen met wieletjes die dat jochie heeft ga ik ook kopen
Toy's A Rus .
Ik vindt het een geweldige film !!!
Cheryl_14
Dit is mijn lievelingsfilm. Het is weliswaar niet ijzersterk bedacht, maar toch, je houd er een goed gevoel aan over. Ik weet zeker dat ik hem minstens 27 keer gezien heb. Prachtig. En als ik er goed inzit, moet ik ook altijd huilen op t einde. Leuke danspassen, mooi meisje. Superfilm! Ik ben een filmliefhebber, en mijn lievelingsgenre is horror/thriller, maar dit is echt mijn nummer 1 film.
mabjebabje
Super leuk, mooie dans, mooi verhaal en dat jongetje is so sweet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nothingness
Wat een saaie voorspelbare film. Na 15 minuten heb je al door dat het weer een typische film is. Iemand uit een achtergestelde buurt (of het platteland) krijgt een kans, dan gebeurt er iets waardoor die kans in het water schijnt te vallen, maar tenslotte loopt alles toch goed af.
Wassup !
Best goede film. Keek de film in het begin alleen voor de prachtige Jessica Alba. Tegen mijn verwachtingen in viel de film in alle opzichten heel goed mee. Heel andere film dan de rest en de film voelt daardoor ook vernieuwend aan.
Zoals je hoort ben ik aangenaam verrast.
Daarom 3.5/5
!!!
Liesjj_x
Super mooie film... Wat een schattig jongetje, die met z'n krulletjes echt superknoddig!!! Mooi gedanst leuk met die bekende zangers/zangeressen
*San*
jaa Jessica Alba haar opstapje naar fame, de film is leuk en lekker swingend! Jessica speelt erg goed en ik denk dat zij erg veelbelovend is voor de toekomst! Een 4*
*Joly*
De rol die Jessica had was voor Aaliyah bedoeld...
newyorkgirl
ik vind dit de 1 van de mooiste films die ik ooit gezien heb .
tot nu toe dan ik hou erg veel van dansfilms en er zit ook een
beetje romantiek ik ook leuk meegenomen . er zijn verschillende
genre's samengebracht echt een mooie film een 5 waard !
Lady_Movie
als je deze film kijkt moet je van dansen houden.
Waar ik niet echt van hou.
ik kende jessica alba nog niet tot deze film.
Niet echt goed geacteerd.
Hopelijk zie ik nog leukere films met haar erin.
een 3.5
ikk
De rol die Jessica had was voor Aaliyah bedoeld...
Dan ben ik blij dat Jessica hem heeft gekregen
. Niet dat ik iets tegen Aaliyah ofzo heb hoor!
Best wel goed geacteerd, leuke muziek.
Een feelgood-film.
Van mij krijgt ie 3.5 *
fieko
als je deze film kijkt moet je van dansen houden.
Waar ik niet echt van hou.
ik kende jessica alba nog niet tot deze film.
Niet echt goed geacteerd.
Hopelijk zie ik nog leukere films met haar erin.
een 3.5
ik hou er ook niet van en vond de acteer prestaties ook dramatisch
dus maar2*
soom
Uh... Best wel erg dat ik hier iets uit herken. Haalt herinneringen op aan *ojee* jazzballet..
M'n broer vind (naar wat ik heb gehoord van hem) Jessica Alba heel sexy, en na het zien van Honey moet ik zeggen: Hij heeft gelijk dat hij haar knap vind. Want dat is ze ook. Sommige mensen hebben gewoon echt de looks en het talent, en Jessica Alba is echt zo iemand.
De muziek van deze film spreekt me alleen totaal niet aan. Films als Save the Last Dance en Step Up! Hebben volgens mij meer van die lekker in het gehoor liggende muziek, en de rap/hiphop muziek trekt mij niet.
Save the Last Dance, Step Up en Honey hebben ook alledrie zo'n beetje hetzelfde thema die de regisseurs er heel moeilijk in proberen te gooien. Want ja, je moet toch iets meer om de problemen aan te proberen te pakken. Dus word je als kijker vergast op de soms problematische omgang met elkaar. Tijdens dat moment van Step Up! was ik daarna echt goed wakker en weer bij de les, maar ik vraag me nog steeds af waarvoor dat nou nodig was, en ik kom er nog steeds niet uit.
Honey heeft een beetje een probleem. Films met een dergelijke sterke Amerikaanse in de hoofdrol werken voor mijn gevoel niet echt, alsof Amerikanen zich het lot aantrekken van zwarte mensen. Want dat is wat Honey moet voorstellen, denk ik, een all the way Amerikaanse. Dat is ver bezijden de waarheid.
flashy
Mooie film, weliswaar voorspelbaar, maar ik vond het toch leuk om naar te kijken. Van mij krijgt het 3.0 *
niethie
Ooit een keertje op school gezien, het meisje dat hem toen meebracht wist de klas te vertellen wat een geweldige film het wel niet was, ik wou haar filmkeuze niet beledigen dus ging er maar gewoon in mee.
Maar oh oh oh wat een voorspelbare cliche film was dit zeg, van dit soort filmpjes zijn er de afgelopen tien jaar al genoeg gemaakt en ze lijken allemaal precies op elkaar.
De film bast van de brave kwijl cliche's, slechte acteurs en ongeloofelijk lachwekkende en onrealistisch scenes .
Het enigste pluspunt aan de film was de lekkere alba die de film nog wat opfleurt en het geheel allemaal wat sneller lijkt te doen gaan.
Verder is het allemaal veels te lang geleden, dus misschien overdrijf ik wel maar ik denk niet dat ik van gedachte zal veranderen als ik hem opnieuw zou zien,
geef mij maar gewoon een footloose of flashdance. 2 sterren
Dianaa`
GEWELDIGE FILM!
Ik houd van dansen en Honey is een geweldige dansfilm! Deze film was 1 van me favoriete dansfilms. ALs je hem nog niet gezien hebt, is het echt een aanrader.
Jessica Alba doet het goed in deze film
Missy Elliot is wel grappig op sommige momenten. En.. dat kleine jongetje met krulletjes is echt super schattig!
Fran
- 1953 berichten
De film kon me niet zo boeien.
Wat ik wel leuk vond aan deze film: het schattige jochie en Jessica Alba is HOT !
matthijs_013
Natuurlijk weer een groep domme mensen die grote kansen krijgen...
Alba is niet zo knap en ze heeft geen talent en de film bevat schattige acteurtjes die ghettokids moeten voorstellen
Maar verder valt het allemaal wel mee, standaard feelgood movie in de trant van Beat Street en dergelijke films.
tommykonijn
Niet erg bijzondere Film maar wel Leuk om te zien met ook Goede acteerprestaties van Jessica Alba e.a die zoals gewoonlijk ook niet mogen ontbreken dus kortom : ik was tevreden met deze best wel redelijke Film maar nogmaals geen hoogvliegger.
***
Travolta_Jackson
Leuke film voor een keertje maar voor de rest stopt. Was allemaal net niet. Net geen goede acteerprestaties enz enz.
tog nog wel 3*
XXX_sgaaty_XXX
Echt goede film Honey kan goed dansen en ziet er leuk uit de film is goed lkrr ritme en mmm.... verder was wel super 4,0*

Honey: Rise Up and Dance

1 reactie

Honey 2
2011

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Herutâ Sukerutâ

Orfeu Negro
Drama / Muziek, 1959

Take the Lead
Drama / Muziek, 2006
new york citydansenhiphopdroomdanschantageharassmentcarrièreleraarbusinesssabotagechoreographerclubharlem, new york cityyouth center