• 9.176.405 stemmen

Geregisseerd door: Bille Woodruff

Met onder meer: Kat Graham, Randy Wayne en Seychelle Gabriel

Releasedatum: 4 augustus 2011

Plot Honey 2

"Go every step of the way."

Nadat ze in aanraking is gekomen met de politie probeert de 17-jarige Maria Bennett te ontsnappen aan de harde wereld in de Bronx . Ze wil in de voetsporen treden van de beroemde choreograaf Honey Daniels en ze stort zich helemaal op haar enige talent: streetdance. Brandon, die een groep getalenteerde, maar ongedisciplineerde dansers begeleidt, ziet haar dansen. Hij vraagt haar om hem te helpen de dansgroep "HD" te trainen voor de grote danscompetitie "Dance or Die". "HD" moet de strijd aangaan met de veelbelovende dans crew 718, geleid door Maria's ex-vriend, de charismatische Luis. Terwijl hij probeert haar te verleiden om terug te keren naar het harde straatleven, ontdekt Maria dat dansen haar enige passie en redding is...

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van christian

christian

zonder Jessica Alba

avatar van rep_robert

Ha-ha. Zag een trailer voorafaande aan Lincoln Lawyer van deze film. Zag er echt dramatisch uit, Step Up is al een drama, maar deze goedkope rip off zag er echt tig keer slechter uit

avatar van Elineloves

Elineloves

Kat. Ben benieuwd. Altijd wel een mooie, frisse verschijning.

Zal wel weer veel van hetzelfde zijn, maar toch ben ik altijd wel te vinden voor dit soort dansfilmpjes.

avatar van Beleza

Beleza

Kat Graham komt over het algemeen over als een vrolijke, sympathieke actrice en ik ben altijd erg onder de indruk geweest van haar acteerprestaties in de serie 'the Vampire Diaries'.

Daarnaast is ze ook druk bezig in de muziek en in haar videoclips laat ze zien ook over redelijke danskwaliteiten te beschikken. Ik denk dat ze aan haar wel een goeie hebben - om het maar even zo te zeggen.

Maar of deze film aan gaat slaan? Geen idee. Dansfilms zijn inderdaad voor het overgrote deel veel van hetzelfde, maar lijken het desondanks altijd redelijk goed te doen bij het mainstream publiek.

Mijn verwachtingen zijn niet hoog, maar als danseres sinds jaar en dag ga ik hem zeker niet overslaan.

avatar van Zymovie

Zymovie

Deze film valt best te pruimen hoor. Het is een soort 'step up2/you got served' toestand. Als je deze film graag ziet, dan zal deze film gerust meevallen. Verwacht je een type Honey '1', dan zal je teleurgesteld zijn want deze film heeft eigenlijk niet veel gemeen met de eerste film buiten een paar verwijzingen die ze in de film maken. Doe die verwijzingen weg en je krijgt een simpele step up 4.

Voor de muziek en dans liefhebbers dan toch zeker het kijken waard.

avatar van hellspawn666

hellspawn666

Bijzonder zwakke film. Flinter dun verhaal (wel verwacht). Te veel clichés om te verdragen. Niet bijzonder flitsende dans moves (in vergelijking met b.v. step up). Muziek was wel goed. Acteren klonk erg opgelezen, vol gepropt met zo veel mogelijk turbo taal en van erg laag niveau.

waarschijnlijk vinden meiden van 13 dit een geweldige film. 0.5

avatar van daxclusive

daxclusive

Zymovie schreef:

Voor de muziek en dans liefhebbers dan toch zeker het kijken waard.

Heel knap dat je hem gezien hebt, hij was 4 augustus pas in de bioscoop.

Het is zeker lange leve de download voor je

Gister gezien. Wat 'n ontzettend slappe film zeg! Het verhaal is werkelijk flinterdun en over gedramatiseerd. Nou vind ik dat vaker bij een dansfilm, maar in dit geval maakte voor mij de dans ook weinig goed. Menig crew uit America's best dance crew competitie is er in te zien, dat vond ik wel cool. jammer genoeg wordt daardoor ook des te meer duidelijk hoe amateuristisch de crew danst waar het eigenlijk om draait. Ik kon er naar kijken, maar daar is het dan ook mee gezegd.

Krijgt van mij 2 puur voor de goede soundtrack en de ABDC fragmentjes.

avatar van snoozerlover

snoozerlover

Gisteren gezien en wel een aardige dansfilm. Eerst dacht ik, wat moet ik hier maar later werd hij wel leuker. Voor de verandering ook wat humor in een dansfilm. De acteur die Brandon speelde, vond ik alleen nog al slecht gecast. Je verwacht een wat duistere jongen en dan heb je hem. Ook kon ik zijn imago van the Prince of Me 3 (welke ik zeer slecht vond) slecht scheiden van deze film. Wel goede muziek. Alexis Jordan aan het einde vond ik ook niet echt bij de film passen. Was waarschijnlijk lekker goedkoop ofzo

avatar van La Barca

La Barca

Een van de mindere dansfilms:(

Acteerwerk was af en toe bedroevend, de dansers moeten af en toe te stoer doen wat in mijn ogen totaal niet echt overkomt! De dansscenes zelf waren ook niet echt hoogstaand, ik denk dat HD bij een willekeurige wedstrijd niet door de voorrondes waren gekomen met de dansjes waarmee ze hier wel door de rondes kwamen! Daarnaast was de muziek ook echt bedroevend, in de voorrondes was er behoorlijk energieloze hiphop aanwezig. Het hoogtepunt was dat nummer waar ze op dansten in hun eigen honk (op die grafity vloer), holy shit zeg dat was echt een gedrocht van heb ik jou daar, een combinatie van de hedendaagse (mislukte) R&B/dance (zoals oa de soundtrack) crossover met claps/hi-hats die ook in een jumpstyle track gekund hadden:(

Als laatste wil ik nog even respect geven aan de DJ die je even ziet in de club-scene, scratchen op een pioneer cd-speler die uit staat is natuurlijk een wereldkunst_0_

avatar van lars-pixar

lars-pixar

‘je moet ook maar van dans films houden om dit te kunnen zien’

De film Honey 2 is erg leuk en goed uit gewerkt hier en daar wat min puntjes maar als je dans fan ben is dit een knaller van een film.

Het verhaal is goed aan gedacht aan sommige kanten wel erg voorspelbaar en erg langdradig.

De casting is erg goed en het acteer werk ook erg overtuigend maar de dans passen zijn niet overtuigend en dat komt omdat ze het versnelt hebben dus ga je al snel aan twijfelen of de dans is gemaakt zonder speciaal effects daar gaat de film de mist in. Verder is de muziek keus erg verrassend en verschillend maar wel goed.

Wat erg goed is was de finalen die erg verrassend over kwam en goed bedacht was verder straalt de film soms leuk uit maar maakt pas echt indruk als je houdt van dans films en niet zoals ik. Zelf heb ik Step Up niet gezien maar volgens mij knalt die Honey er dik uit dus wordt het wel een uitdaging om een derde Honey te gaan maken maar dan met het bekijken van Step Up 3.

De film was voor mij saai daarom ook maar een ster maar de film is wel goed dus wilt niet zeggen dat deze saai over komt bij iemand anders.

avatar van bozzy

bozzy

Goed gesproken Lars......

avatar van dualcia

dualcia

Best leuke film. Vanochtend naar de bioscoop gegaan, en er draaide op dat moment voor de rest niks boeiends op dat moment.
Maar het verhaal is best leuk en de personages zijn ook tof. Vooral die 2 jongens van de HD Crew (niet Brandon, maar die andere 2) en meneer Koopar zorgen voor leuke momenten.
Dat stuk met de Dance Battle duurde wel veel te lang. Beetje jammer dat ze daar zoveel afleveringen van lieten zien en niet alleen de finale ofzo.
Wel leuke dansstukjes en ik heb me goed vermaakt.

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Zoals verwacht stelt dit tweede deel erg weinig voor maar het is alsnog verassend slecht. Acteerwerk is natuurlijk niet hoogstaand, dat is ook geen vereiste bij zo'n simpel werkje. Waar ik me wèl aan irriteer zijn de vele stomme en onlogische momenten waar helemaal niet over nagedacht is (hoezo stapt Maria opeens naar het groepje dansers om Tina aan te spreken over die diefstal van een dag eerder, alsof zij de eigenaar van die winkel is?) Alles draait uiteindelijk om het dansen maar de moves zelf, bestaande uit bewegingen met de ellebogen van links naar rechts, zijn gewoon echt teleurstellend. Ook wordt er amper gewerkt aan een opbouw van de climax en zo beginnen we direct in de 'gevangenis' met een stelletje meiden die aan het battlen zijn. Het gedoe met het vriendje en vriendinnetje is natuurlijk puur cliché maar daar had ik nog best doorheen kunnen kijken als de rest nog iets te bieden had. Nee, het is niet veel soeps en de overgangen tussen de scènes zijn erg lelijk. Zonder gevoel, zonder passie en voorspelbaar van hier tot Tokio. Gelukkig ligt de romantiek er niet té dik bovenop en zien de dames er best leuk uit wat er voor zorgt dat Streetdance 3D de absolute flop blijft.

avatar van joywen

joywen

Gisterenavond met mijn oudste tienerdochter gekeken.

Wij beiden houden erg van dansfilms. Zo ook van deze.

Hij gaf ons alle twee een erg blij gevoel (wat echt niet bij elke dansfilm het geval was), ondanks de veelal voorspelbare verhaallijn.

Ook leuk om Boney (de "witch" uit The Vampire Diaries) hier in een compleet andere rol te zien als hoofdrolspeelster en een erg mooie en goede danseres:-)

avatar van Elineloves

Elineloves

Ik ben er altijd wel voor de porren, dit soort dansfilmpjes. Ja, ik weet dat het veel van hetzelfde is, maar toch blijf ik altijd nieuwsgierig of een film er in slaagt zich te onderscheiden van de rest. En hey, ik blijf een meisje natuurlijk.

De eerste vijf minuten zat ik al met een lach op mijn gezicht. Lekker! Goeie muziek, mooie shots en herkenbare locaties (New York baby!) en een lekker vrolijk sfeertje. Jammer dat er daarna wat moralistisch geneuzel komt en een preek over wat 'goed en fout' is in deze wereld. Maar ach, het hoort erbij zullen we maar zeggen.

Kat heeft een mooi, strak lijfje en weet dit ook goed te gebruiken. Sensueel, sexy en speels danst ze door de film heen.

Béétje jammer dat af en toe dezelfde nummers voorbij kwamen die we al in andere dansfilms hebben gezien, zoals 'I can be a freak' die ook in Step Up 3 gebruikt wordt.

Niets nieuws onder de zon, dezelfde battle wat betreft the good guys and the bad guys, de romance die we allemaal wel kennen en af en toe een lekker emotioneel momentje, maar het kijkt heerlijk weg en het is geen straf om naar een stel mooie mensen te kijken.

Lekker tussendoortje!

avatar van supoc

supoc

Jammer ,

de acteer prestatie deed pijn aan m'n ogen .

En nee deze had eigenlijk niet uit mogen komen als vervolg voor Honey.

Had het een andere titel gegeven.

Deze doet geen eer aan de eerste.

Ben normaal niet negatief over hiphop dansfilms maar deze stelt teleur.

Ze hadden net zo goed het verhaal eruit kunnen rippen

en alleen het dansen en de effecten erin kunnen laten.

Ik ga hier ook geen cijfer voor geven want ik heb de film op iets meer dan de helft uit gezet .

avatar van Mythikal

Mythikal

Ik vond het acteerwerk niet storend, want je kijkt naar dit film vooral voor de dans en muziek.
Maar helaas vond ik de dans en muziek niet vernieuwend. Veel van ze heb je in diverse films kunnen zien/horen en dus brengt deze film weinig nieuws op de buis en uit de boxen.
Film kent wel twee leuke dance battles (street battle en finale) en Melissa Molinaro is zeker geen straf om naar te kijken
Daarom 2*

avatar van skipy05

skipy05

Deze film viel me toch wel wat tegen. Slecht i hij niet maar wel te eenvoudig. De dansen vond ik niet erg speciaal. Verhaal is standaard, Vrij normaal geacteerd.

avatar van soom

soom

Ik vond die Brandon echt een lelijke versie van Liam Hemsworth. Nu is smaak natuurlijk persoonlijk, en wat iemand lelijk vind, kan ook verschillen (eigenlijk is niemand echt lelijk natuurlijk, het zijn de daden en gedachten die je lelijk maken), maar ik vond hem niet knap. Maria is wel een mooie rol. Al dat moderne hippe dansgedoe vind ik zoals gewoonlijk niets, geef mij maar liever de klassieke vorm van dansen, zoals ballet ofzo, want daar heb ik wat mee. Niet met moderne dingetjes en dangetjes. Ik leef dan wel in 2012, maar ik zou veel liever in een vorige eeuw groot geworden zijn. Bummer dat dat niet zo is.

Alexis Jordan vond ik leuk, Audrina Patridge mwah, wel een mooi dansdingetje verder, en met bepaalde scenes die het geheel net iets meer geven, kom ik dan ook op een 3,5* uit.

avatar van DeCol

DeCol

Moet het nou altijd hetzelfde zijn?

Als ik een dansfilm kijk, is het omdat ik met mijn vriendin meekijk. Meestal heb ik daar geen problemen mee, maar ik word langzaam aan een beetje dansfilm-moe. Of het is een remake van een oudere dansfilm, of het is totaal niet vernieuwend. Ook Honey 2 is veel van hetzelfde. De romance, twee rivaliserende crews en een danswedstrijd die natuurlijk eindigt in een gelijkspel tussen de twee crews. What's new? Ook qua dans heb ik het wel al beter gezien.

Gelukkig maakt de cast nog iets goed. Goed acteerwerk? Nee, maar wel een leuke, vrolijke groep. De HD-crew en Mr. Koopar waren best leuk. En er komen wat leuke schijven voorbij.

avatar van henkula

henkula

Ik kijk niet graag naar Fred Astair films als het om een dans film gaat, maar dit vind ik wel tof.

avatar van pedro1946

pedro1946

Flauw aftreksel van de betere dansfilm (speelduur vergeten te vermelden 110 min)

avatar van TimZor

TimZor

Het is vooral ook omdat mijn vriendin erg weg is van dansfilms, maar ondanks dat Step up nu bij deel 4 is, is dat deel veeel beter dan deze wel erg simpele en cliche matige vertolking.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Smakelijk tussendoortje.

Is altijd even aankijken die vervolgen, maar zit eigenlijk meteen al goed. Of slecht, want na de eerste 5-10 minuten kan je wel zien wat je er van gaat vinden. Katerina Graham is een actrice die ik na The Vampire Diaries graag ben gaan zien en ookal zie ik haar minder graag dan bijv. Jessica Alba in deel 1, ze weet de hoofdrol best fijn te spelen. Daarnaast hebben we nog Melissa Molinaro in wat heerlijke outfits, dayum! Alé, niet iedereen van de cast is even leuk en de serieuze (cliché-)momentjes werken niet allemaal, maar uiteindelijk toch gewoon een luchtige feel-good film met genoeg dansvermaak en bijpassende muziek. Sowieso voor liefhebbers van de serie America's Best Dance Crew misschien wel leuk om eens te bekijken.

avatar van Najade

Najade

Wat een slechte film.

Belabberd acteerwerk (Kat Graham probeert heel overdreven en gefoceerd een bad girl neer te zetten, wat faliekant mislukt), flinterdun verhaal, bagger dansen (al helemaal het einde in die blue light pakken om te verbergen dat de cheografie niet boeiend is).

Ik hou van dansfilms, maar dit was echt afschuwelijk. Kun je beter naar de step up films kijken.

avatar van Knagy33

Knagy33

Ook al was het zonder mijn favoriet Alba, de film en de muziek waren nog best leuk

avatar van Shadowed

Shadowed

Een vooruitgang.

Ten opzichte van deel 1 dan. Ik had er mijn twijfels voor, want de speelduur was een aanzienlijk stuk langer en deze regisseur stond ook al aan het roer bij deel 1, maar niets is minder waar. Er zit vooruitgang en verbetering in, maar het verhaal volgt dit keer wat veiliger de formule van andere, soortgelijke dansfilms.

Honey was destijds een film die op een matige wijze een relatief origineel verhaal wilde vertellen, voor die tijd dan. Dit tweede deel heeft weer meer weg van films zoals Step Up en Bring It On. Een danscompetitie is weer aan de orde, en Woodruff blijft zich veilig aan het recept houden van dit soort films. De eigenzinnigheid verdwijnt, maar er komt vermaak voor in de plaats.

Een nadelig onderdeel van deze film is de speelduur, die veel te lang doorratelt zonder echt veel te vertellen. Veel diepgang zit er niet in, en het acteerwerk is ook niet geweldig. Graham doet het nog aardig, maar de brutaliteit die haar karakter voortdurend uitstraalt maakt het de kijker moeilijk om haar sympathiek te vinden. Ik snap dat de harde randen in het begin nog te rechtvaardigen zijn, maar haar grote mond is blijvend, en daarom boek je qua sympathie geen vooruitgang.

Op het visuele niveau is er wel veel vooruitgang geboekt. Woodruff heeft duidelijk wat meer ervaring opgedaan en verandert wat in zijn regie. Honey 2 is ten opzichte van deel 1 iets agressiever en professioneler geregisseerd. Het verhaal kent nog de nodige gaten, maar de beelden zien er cinematografisch beter uit en kijken ook lekkerder weg. De dansbattles zijn vermakelijk en de choreografie mag er best wezen. Ik vond het een prettige verrassing.

Echt geweldig is het helaas nog steeds niet. Het verhaal blijft aan de beperkte kant en de personages zijn matig. Woodruff probeert heel veel personages een vorm te geven, maar slaagt hier nooit in. Het verloop is wat vermakelijker, qua tempo is het ook wat beter, maar in het algemeen kan deze film alsnog niet opvallen tussen de andere dansfilms.

avatar van JessicaD

JessicaD

Dit tweede deel maakt geen grote indruk, maar ik denk wel dat ik deze leuker vind dan het eerste deel. Honey 2 is iets hipper en de dansroutines zijn leuker (en misschien ook wat meer van deze tijd). Het zal niet opleven naar de maatstaven van bijvoorbeeld de films uit de Step Up franchise, maar is zeker wel leuk om eens te bekijken. Jammer vind ik wel dat ik bijna geen verband zie met de eerste Honey. Eigenlijk alleen maar dat het danscentrum is opgericht door Honey Daniels, that’s it.