• 9.371.710 stemmen

Met onder meer: Jessica Alba, Mekhi Phifer en Romeo

Releasedatum: 1 april 2004

Plot Honey

"Her dream. Her terms"

Honey Daniels (Jessica Alba) wacht haar hele leven al om de wereld haar dans-moves te laten zien, maar alles wat ze graag wil, is net een stap te ver. Jarenlang hebben karakter en ambitie de danseres en eerzuchtige choreografe de moed gegeven om door te gaan, ondanks het feit dat de mensen die veel van haar houden twijfelen aan een mogelijk succes in zo'n moeilijk vak.

avatar van Phooze

Phooze

Trailer op apple.com

"Making it in Showbiz" deel 138...

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

From Universal Pictures comes a story ... that has been done a gazillion times before!

Ughh, vreselijk!

avatar van Hobbes

Hobbes

jessica alba, leuk om te zien; maar acteren kan ze niet

avatar van Yak

Yak

Wel, deze film kan me echt volledig gestolen worden.

avatar van T.O.

T.O.

Lil' Romeo

avatar van damon

damon

deze film is in de bioscoop te zien?

waarom maken ze niet een speciale hip-hop bioscoop waar al deze rotzooi gedraag kan worden

en waardoor ONZE bioscopen vrij zijn van "brothers" en "sisters" die zo debiel zijn om dit soort films te waarderen omdat een overgewaardeerde rapper zo nodig moet acteren

DIE YOU RnB'ers!!!!

Zit niet zo te blaten.

Waarom maken ze geen speciale bioscoop voor science-fiction liefhebbers zodat wij er geen last meer van hebben?

Er is gewoon een markt voor, of je het nou wil of niet.

avatar van dttom

dttom

jessica alba

avatar van neo

neo

Dat is toch zo'n zeikerd dttom

avatar van damon

damon

ik weet dat er VEEL mensen zijn die dit soort films HATEN! Hun gedrag is ook erg storend!

avatar van MFEO

MFEO

3.2/10 (983 votes) op IMDB

Als er iemand deze week naar de sneak wil gaan in 1 van de grote bioskopen... zou ik niet gaan!!!

zie ook.... http://www.sneakpoint.nl/

avatar van Nouseforaname

Nouseforaname

Leuke film! beetje save the last dance achtig ook al was die leuker

avatar van Brammeke

Brammeke

Ja das lekker... ik lees die reactie van MFEO nu pas... ik ben dus gisteren wèl naar de Sneak Preview geweest en het was inderdaad deze film... Na 25 minuten zijn we maar teleurgesteld de zaal uitgelopen...wat een slechte film.. er zal wel een doelgroep voor zijn...maar ik hoor daar duidelijk niet onder.

avatar van ThaNick

ThaNick

Toch wel een leuke film, maar standaard verhaal.. IK vond het wel grappig.. Lil Romeo'

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Brammeke schreef:

En dan toch 2,5 geven ?

avatar van The Sneakman

The Sneakman

Wa was het toch een boutfilm...Zelfs ik ken beter engels dan die "wannabe cool" gevallen uit de film. Wat een irritanten teksten!

"Look, you. There's people that good things happen to. And there's people that good things don't happen to. That's just the way it goes"

HOE IS HET???

Gelezen op imdb: Alternatieve titel: Dark angel can't dance!

Jessica Alba is wel een lekker ding, maar daar hoef je de film niet voor te zien!

avatar van morpheus

morpheus

Hij wordt als topfilm afgeschilderd in de hippe reclames op MTV en TMF

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Oh diezelfde reclames als bij Crossroads, was idd een heel goede film

avatar van huubebbing

huubebbing

een goeie film, ondanks al die negatieve opmerkingen van jullie

avatar van ThaNick

ThaNick

The Sneakman schreef:

Gelezen op imdb: Alternatieve titel: Dark angel can't dance!

Nope, dat is de tagline kerel

Zeker wel geweldi-ge-noten

avatar van Miliano

Miliano

Ey..deze film is wel hard hoor..vooral de dance moves..en qua verhaal is het wel een beetje een standaard film maar cker het waard om een keertje te kijke.. en ik ben een groot bewonderaar en spacer van Jessica Alba:D

avatar van rai

rai

Ik vind deze film zo ontzettend goed.

Ik ben zelf een fan van en Jessica Alba en streetdance. Het is een verademing om te zien dat er eindelijk mensen waren die het aandurfden om een dansfilm te maken die zich in deze tijd afspeelt. Ik stond ook erg versteld van het choreografie in de film. Geen enkele andere dansfilm tot nu toe heeft zo'n hoge kwaliteit geleverd qua dansscenes.

ik heb de film vandaag op dvd gezien en ik vond het echt een hele goeie film.

Hij behoort niet tot de toppers maar zeker wel tot de sub toppers.

ik vraag mij trouwens af waar moviemeter DE FILMKENNERS die zo n beetje elke film afkraken vandaan heeft gehaald.

Beetje jammer als je zo n beetje alleen maar negatieve recenties bij elke film neer zet.

Brengt de site echt niet ten goede.

DUS FILMKENNERS ER ZIT EEN HEEEEEEEEEL GROOT VERSCHIL TUSSEN GOED EN SLECHT

avatar van Jordy

Jordy

michel lingbeek schreef:

Och als jij deze film nog 's ziet als je wat ouder bent (en wat meer klassiekers hebt gezien) zul je je er waarschijnlijk net zo over denken.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

En je hoeft maar naar Flashdance en Dirty Dancing (of zelfs Save the Last Dance) te kijken om te zien waar deze film de mosterd haalt ...

avatar van bridget

bridget

Ik weet niet hoor, ik denk toch wel dat ik deze wil zien. Save the last dance vond ik ook al zo leuk... Mmm, tough decision!

avatar van pin0

pin0

zon slechte film heb ik echt nog nooit gezien... slecht geacteerd, slecht verhaal. Ik vond eerlijk gezegt nix goed aan deze film.... 2 sterren

avatar van Quen

Quen

Ik vond deze leuker dan Save the Last Dance.......ik vond het een goede film....ook was het meisje dat er in speelde niet verkeerd.

avatar van Ceessie67

Ceessie67

Leuke film doet me toch een beetje aan Fame denken erg leuk gemaakt dit en zeker ook een leuke film voor iedereen

avatar van Syt

Syt