Genre: Drama / Muziek
Met onder meer: Jessica Alba, Mekhi Phifer en Romeo
Releasedatum: 1 april 2004
Plot Honey
"Her dream. Her terms"
Honey Daniels (Jessica Alba) wacht haar hele leven al om de wereld haar dans-moves te laten zien, maar alles wat ze graag wil, is net een stap te ver. Jarenlang hebben karakter en ambitie de danseres en eerzuchtige choreografe de moed gegeven om door te gaan, ondanks het feit dat de mensen die veel van haar houden twijfelen aan een mogelijk succes in zo'n moeilijk vak.
Honey Daniels
Bar Customer
Bar Customer
Joey
bioscoopzaal
From Universal Pictures comes a story ... that has been done a gazillion times before!
Ughh, vreselijk!
damon
deze film is in de bioscoop te zien?
waarom maken ze niet een speciale hip-hop bioscoop waar al deze rotzooi gedraag kan worden
en waardoor ONZE bioscopen vrij zijn van "brothers" en "sisters" die zo debiel zijn om dit soort films te waarderen omdat een overgewaardeerde rapper zo nodig moet acteren
DIE YOU RnB'ers!!!!
Zit niet zo te blaten.
Waarom maken ze geen speciale bioscoop voor science-fiction liefhebbers zodat wij er geen last meer van hebben?
Er is gewoon een markt voor, of je het nou wil of niet.
damon
ik weet dat er VEEL mensen zijn die dit soort films HATEN! Hun gedrag is ook erg storend!
MFEO
3.2/10 (983 votes) op IMDB
Als er iemand deze week naar de sneak wil gaan in 1 van de grote bioskopen... zou ik niet gaan!!!
zie ook.... http://www.sneakpoint.nl/
Nouseforaname
Leuke film! beetje save the last dance achtig ook al was die leuker
Brammeke
Ja das lekker... ik lees die reactie van MFEO nu pas... ik ben dus gisteren wèl naar de Sneak Preview geweest en het was inderdaad deze film... Na 25 minuten zijn we maar teleurgesteld de zaal uitgelopen...wat een slechte film.. er zal wel een doelgroep voor zijn...maar ik hoor daar duidelijk niet onder.
ThaNick
Toch wel een leuke film, maar standaard verhaal.. IK vond het wel grappig.. Lil Romeo'
moviefreak#1
En dan toch 2,5 geven ?
The Sneakman
Wa was het toch een boutfilm...Zelfs ik ken beter engels dan die "wannabe cool" gevallen uit de film. Wat een irritanten teksten!
"Look, you. There's people that good things happen to. And there's people that good things don't happen to. That's just the way it goes"
HOE IS HET???
Gelezen op imdb: Alternatieve titel: Dark angel can't dance!
Jessica Alba is wel een lekker ding, maar daar hoef je de film niet voor te zien!
morpheus
Hij wordt als topfilm afgeschilderd in de hippe reclames op MTV en TMF
moviefreak#1
Oh diezelfde reclames als bij Crossroads, was idd een heel goede film
ThaNick
Gelezen op imdb: Alternatieve titel: Dark angel can't dance!
Nope, dat is de tagline kerel
Zeker wel
geweldi-ge-noten
Miliano
Ey..deze film is wel hard hoor..vooral de dance moves..en qua verhaal is het wel een beetje een standaard film maar cker het waard om een keertje te kijke.. en ik ben een groot bewonderaar en spacer van Jessica Alba:D
rai
Ik vind deze film zo ontzettend goed.
Ik ben zelf een fan van en Jessica Alba en streetdance. Het is een verademing om te zien dat er eindelijk mensen waren die het aandurfden om een dansfilm te maken die zich in deze tijd afspeelt. Ik stond ook erg versteld van het choreografie in de film. Geen enkele andere dansfilm tot nu toe heeft zo'n hoge kwaliteit geleverd qua dansscenes.
michel lingbeek
ik heb de film vandaag op dvd gezien en ik vond het echt een hele goeie film.
Hij behoort niet tot de toppers maar zeker wel tot de sub toppers.
ik vraag mij trouwens af waar moviemeter DE FILMKENNERS die zo n beetje elke film afkraken vandaan heeft gehaald.
Beetje jammer als je zo n beetje alleen maar negatieve recenties bij elke film neer zet.
Brengt de site echt niet ten goede.
DUS FILMKENNERS ER ZIT EEN HEEEEEEEEEL GROOT VERSCHIL TUSSEN GOED EN SLECHT
Jordy
Och als jij deze film nog 's ziet als je wat ouder bent (en wat meer klassiekers hebt gezien) zul je je er waarschijnlijk net zo over denken.
bioscoopzaal
En je hoeft maar naar Flashdance en Dirty Dancing (of zelfs Save the Last Dance) te kijken om te zien waar deze film de mosterd haalt ...
bridget
Ik weet niet hoor, ik denk toch wel dat ik deze wil zien. Save the last dance vond ik ook al zo leuk... Mmm, tough decision!
pin0
zon slechte film heb ik echt nog nooit gezien... slecht geacteerd, slecht verhaal. Ik vond eerlijk gezegt nix goed aan deze film.... 2 sterren
Quen
Ik vond deze leuker dan Save the Last Dance.......ik vond het een goede film....ook was het meisje dat er in speelde niet verkeerd.
Ceessie67
Leuke film doet me toch een beetje aan Fame denken erg leuk gemaakt dit en zeker ook een leuke film voor iedereen

Honey: Rise Up and Dance

Orfeu Negro
Drama / Muziek, 1959

Take the Lead
Drama / Muziek, 2006
new york citydansenhiphopdroomdanschantageharassmentcarrièreleraarbusinesssabotagechoreographerclubharlem, new york cityyouth center