Genre: Drama / Muziek
Met onder meer: Jessica Alba, Mekhi Phifer en Romeo
Releasedatum: 1 april 2004
Plot Honey
"Her dream. Her terms"
Honey Daniels (Jessica Alba) wacht haar hele leven al om de wereld haar dans-moves te laten zien, maar alles wat ze graag wil, is net een stap te ver. Jarenlang hebben karakter en ambitie de danseres en eerzuchtige choreografe de moed gegeven om door te gaan, ondanks het feit dat de mensen die veel van haar houden twijfelen aan een mogelijk succes in zo'n moeilijk vak.
Honey Daniels
Joey
-_ikke_-
jij dan wel?
miss con
vet leuke film!!! Jessica is hier nog wel goed, hoewel ze het in haar andere films meer van haar uiterlijk moet hebben... een 5*
SuperSideSwipe
Vond het een beetje een te simpele film, leuk als je gek bent om muziek, dansen enz enz..
Ik vond het ook zeker niet verveldend om naar te kijken.
3,0
SiSsY bOY
shit hee, een 5 voor deze film, wat krijgt shawshank voor cijfer bij jouw dan 14*?!
Ik vond het een vermakelijke film, niet veel diepgang gewoon lekker kijken. Jessica is en blijft een lekkerding!
gloria
Mijn dochter is een streetdancer en is helemaal weg van deze film. Dus voor de moves is deze film een aanrader. Verder dun verhaal en goede muziek.
otherfool
Standaard prutswerkje dat volledig leunt op Alba, die wel de looks heeft, maar da's uiteindelijk niet genoeg om de film op een hoger plan te zetten. De film begeeft zich werkelijk geen seconde buiten de vastomlijnde standaardsituaties, en mist ook al de dansmoves van dat andere dramatische rommelboeltje, You Got Served.
1*.
ex_uva
In de film draait het om keeping it real, dus los van bling-bling, money aint a thang. Echter, de film zit vol met figuren uit de rasechte bling-bling scene.
Let eens op die kleine gevangene, net een echte gangster...
miij
Kei mooie film vooral dat kleine buitenlandertje het is heel moooi gedanst een 5.0
Mug
dat kleine buitenlandertje
Pardon? Er wonen miljoenen 'zwarte' 'binnenlanders' in de VS, op een simpele manier gezegd.
Rianneke_Dan
Leuke film, het dansen vond ik echt knap en leuk om te zien!!
en het is wel een leuk verhaal.
Leuk voor de mensen die ff lekker iets makkelijks willen kijken.
Bobby Digital
Het verhaal is beetje doorsnee in dit soort maar desondanks een leuke film, lekkere music and some nice moves, 3 sterren mag hij zeker wel hebben.
Waku
Lekker flitsend en snel filmpje met een heerlijke Jessica Alba om naar te kijken.Verder voorspelbaar verhaaltje.
De gebruikelijke tegenslagen, een jaloerse manager en natuurlijk de victory.
Beetje sociaal aspect erin proppen en klaar.
Maar vermakelijk
Naomi Watts
Weer eens herzien. Lekkere muziek, wat leuke guest performances, een simpel verhaal maar de film kijkt heerlijk weg, een perfect gecaste Alba die met haar dansstijl pure hiphop attitude uitstraalt en ik heb zelden (lees: nooit) iemand zo goed slicky dancemoves met veel flair zien uitvoeren in combinatie met zo een sexy uitstraling. This is where hiphop dancing is all about!
Honey kreeg lang niet zoveel waardering als Save the Last Dance maar Honey is zeker op elk vlak de betere.
Geen intelligente film maar de film kijkt heerlijk weg en scoort goed door de bovengenoemde punten wat ook gewoon lekker wegkijkt. Waarom zou een simpel filmpje niet hoog kunnen scoren. 4,5*
Edie
Weer eens herzien. Lekkere muziek, wat leuke guest performances, een simpel verhaal maar de film kijkt heerlijk weg, een perfect gecaste Alba die met haar dansstijl pure hiphop attitude uitstraalt en ik heb zelden (lees: nooit) iemand zo goed slick dancemoves zien uitvoeren afgewisseld met zo een sexy uitstraling. This is where hiphop dancing is all about!
Ken ik me goed in vinden
En geeneens op gestemd zag ik! Aardige muziek, lekker luchtig filmpje.
Naomi Watts
Maar goed dat mijn herziening je er weer aan herinnerd. Puike beoordeling ook trouwens, kan Honey ook wel gebruiken.
Edie
Die 4* hebben niks te maken met Jessica hoor
g_unot_soldier
Geweldige film.
nog niet zo goed als you got served maar toch geweldig.
jessica alba je was weer helemaal top.
Nassira
Ik vond de flm gewoon fantastisch ! Alles was aanwezig... Terechte 4.5*
salvatore
- 1937 berichten
Als jessica alba niet in deze film had gespeeld had ik waarschijn 2*en of lager gegeven. Gewoonweg erg leuk om naar haar te kijken. Nu dus 2.5*
Yuppie_Scum
Stukken betere feel-good film dan de meeste in zijn genre.
Ook probeert de film zich geen moment té serieus te nemen
zoals 'Save the last dance' dat bijvoorbeeld wel deed
door de rassen-kwestie' ook maar eens even aan de
kaak te stellen waardoor het 'n te hoog west-side story
gevoel kreeg naar mijn mening.
Nee honey was een luchtige film met goede dans, muziek
en modale acteer prestaties.
Dit weerhield de film er echter niet van om op momenten
oprecht ontroerend te zijn en zijn geloofwaardigheid te
behouden.
En daarbij is Jessica Alba natuurlijk de mooiste vrouw die
onze schepper ooit op deze aard-kloot heeft gezet.
3,5* van de yup!
Biatch
een van de best dans films die ik ooit heb gezien...
Is gewoon streetdance hoor, niet zo bijzonder.
Als je echt goed dansen wil zien check dan even You Got Served (niet op de acteerprestaties letten). In Save the Last Dance zitten trouwens ook prachtige moves.
Yuppie_Scum
Is gewoon streetdance hoor, niet zo bijzonder.
Mee eens als Julia Styles ze nou zelf gedaan zou hebben...
Maar Jessica Alba doet wél alles zelf
En anderzijds denk ik niet dat er over voorkeur qua
dansstijl moeten gaan hebben...
Idd hiphop is makkelijker te doen dan klassiek ballet
maar het gaat bij hiphop over de flow en de funk...dat
maakt het moeilijk. De moves zijn te doen maar doe ze
maar eens vloeiend.
maar da's slechts mijn bescheiden mening haha

Honey: Rise Up and Dance

1 reactie

Honey 2
2011

Fans door het dolle heen met nieuwe beelden van 'The Super Mario Galaxy Movie'

Waargebeurde dramafilm 'Dark Waters' met Mark Ruffalo vanaf komende week op Netflix

Herutâ Sukerutâ

Orfeu Negro
Drama / Muziek, 1959

Take the Lead
Drama / Muziek, 2006
new york citydansenhiphopdroomdanschantageharassmentcarrièreleraarbusinesssabotagechoreographerclubharlem, new york cityyouth center