• 9.372.679 stemmen

Met onder meer: Jessica Alba, Mekhi Phifer en Romeo

Releasedatum: 1 april 2004

Plot Honey

"Her dream. Her terms"

Honey Daniels (Jessica Alba) wacht haar hele leven al om de wereld haar dans-moves te laten zien, maar alles wat ze graag wil, is net een stap te ver. Jarenlang hebben karakter en ambitie de danseres en eerzuchtige choreografe de moed gegeven om door te gaan, ondanks het feit dat de mensen die veel van haar houden twijfelen aan een mogelijk succes in zo'n moeilijk vak.

avatar van -_ikke_-

-_ikke_-

Diesel schreef:

Eens maar feit is dat ze voor geen meter kan acteren.

jij dan wel?

avatar van miss con

miss con

vet leuke film!!! Jessica is hier nog wel goed, hoewel ze het in haar andere films meer van haar uiterlijk moet hebben... een 5*

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Vond het een beetje een te simpele film, leuk als je gek bent om muziek, dansen enz enz..

Ik vond het ook zeker niet verveldend om naar te kijken.

3,0

avatar van SiSsY bOY

SiSsY bOY

miss con schreef:

shit hee, een 5 voor deze film, wat krijgt shawshank voor cijfer bij jouw dan 14*?!

Ik vond het een vermakelijke film, niet veel diepgang gewoon lekker kijken. Jessica is en blijft een lekkerding!

avatar van gloria

gloria

Mijn dochter is een streetdancer en is helemaal weg van deze film. Dus voor de moves is deze film een aanrader. Verder dun verhaal en goede muziek.

avatar van otherfool

otherfool

Standaard prutswerkje dat volledig leunt op Alba, die wel de looks heeft, maar da's uiteindelijk niet genoeg om de film op een hoger plan te zetten. De film begeeft zich werkelijk geen seconde buiten de vastomlijnde standaardsituaties, en mist ook al de dansmoves van dat andere dramatische rommelboeltje, You Got Served.

1*.

avatar van Ju$t_m0i

Ju$t_m0i

Gewoon een leuke film Verder niets bijzonders .. 3.5*

avatar van ex_uva

ex_uva

In de film draait het om keeping it real, dus los van bling-bling, money aint a thang. Echter, de film zit vol met figuren uit de rasechte bling-bling scene.

Let eens op die kleine gevangene, net een echte gangster...

avatar van -July-

-July-

leuke film

avatar van miij

miij

Kei mooie film vooral dat kleine buitenlandertje het is heel moooi gedanst een 5.0

avatar van Mug

Mug

miij schreef:

dat kleine buitenlandertje

Pardon? Er wonen miljoenen 'zwarte' 'binnenlanders' in de VS, op een simpele manier gezegd.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Leuke film, het dansen vond ik echt knap en leuk om te zien!!

en het is wel een leuk verhaal.

Leuk voor de mensen die ff lekker iets makkelijks willen kijken.

avatar van Bobby Digital

Bobby Digital

Het verhaal is beetje doorsnee in dit soort maar desondanks een leuke film, lekkere music and some nice moves, 3 sterren mag hij zeker wel hebben.

avatar van Julie

Julie

leuke feelgood movie

avatar van TrazOr

TrazOr

Leuke Film Acteurs Waren Goed De Dans Pasjes Waren Oke Wat Nog Meer..

avatar van Waku

Waku

Lekker flitsend en snel filmpje met een heerlijke Jessica Alba om naar te kijken.Verder voorspelbaar verhaaltje.

De gebruikelijke tegenslagen, een jaloerse manager en natuurlijk de victory.

Beetje sociaal aspect erin proppen en klaar.

Maar vermakelijk

Leuke film! Moeite waard om te kijken, echt!

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Weer eens herzien. Lekkere muziek, wat leuke guest performances, een simpel verhaal maar de film kijkt heerlijk weg, een perfect gecaste Alba die met haar dansstijl pure hiphop attitude uitstraalt en ik heb zelden (lees: nooit) iemand zo goed slicky dancemoves met veel flair zien uitvoeren in combinatie met zo een sexy uitstraling. This is where hiphop dancing is all about!

Honey kreeg lang niet zoveel waardering als Save the Last Dance maar Honey is zeker op elk vlak de betere.

Geen intelligente film maar de film kijkt heerlijk weg en scoort goed door de bovengenoemde punten wat ook gewoon lekker wegkijkt. Waarom zou een simpel filmpje niet hoog kunnen scoren. 4,5*

avatar van Edie

Edie

Naomi Watts schreef:

Weer eens herzien. Lekkere muziek, wat leuke guest performances, een simpel verhaal maar de film kijkt heerlijk weg, een perfect gecaste Alba die met haar dansstijl pure hiphop attitude uitstraalt en ik heb zelden (lees: nooit) iemand zo goed slick dancemoves zien uitvoeren afgewisseld met zo een sexy uitstraling. This is where hiphop dancing is all about!

Ken ik me goed in vinden En geeneens op gestemd zag ik! Aardige muziek, lekker luchtig filmpje.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Maar goed dat mijn herziening je er weer aan herinnerd. Puike beoordeling ook trouwens, kan Honey ook wel gebruiken.

avatar van Edie

Edie

Naomi Watts schreef:

Die 4* hebben niks te maken met Jessica hoor

Geweldige film.

nog niet zo goed als you got served maar toch geweldig.

jessica alba je was weer helemaal top.

avatar van Nassira

Nassira

Ik vond de flm gewoon fantastisch ! Alles was aanwezig... Terechte 4.5*

avatar van salvatore

salvatore

• 1937 berichten

Als jessica alba niet in deze film had gespeeld had ik waarschijn 2*en of lager gegeven. Gewoonweg erg leuk om naar haar te kijken. Nu dus 2.5*

avatar van Siróuu

Siróuu

Deze film is de vetste ! !

avatar van Lisa..

Lisa..

een van de best dans films die ik ooit heb gezien...

avatar van NannieJ

NannieJ

echt een van mijn favo films allertijden!

avatar van Yuppie_Scum

Yuppie_Scum

Stukken betere feel-good film dan de meeste in zijn genre.

Ook probeert de film zich geen moment té serieus te nemen

zoals 'Save the last dance' dat bijvoorbeeld wel deed

door de rassen-kwestie' ook maar eens even aan de

kaak te stellen waardoor het 'n te hoog west-side story

gevoel kreeg naar mijn mening.

Nee honey was een luchtige film met goede dans, muziek

en modale acteer prestaties.

Dit weerhield de film er echter niet van om op momenten

oprecht ontroerend te zijn en zijn geloofwaardigheid te

behouden.

En daarbij is Jessica Alba natuurlijk de mooiste vrouw die

onze schepper ooit op deze aard-kloot heeft gezet.

3,5* van de yup!

avatar van Biatch

Biatch

Lisa.. schreef:

een van de best dans films die ik ooit heb gezien...

Is gewoon streetdance hoor, niet zo bijzonder.

Als je echt goed dansen wil zien check dan even You Got Served (niet op de acteerprestaties letten). In Save the Last Dance zitten trouwens ook prachtige moves.

avatar van Yuppie_Scum

Yuppie_Scum

Biatch schreef:

Is gewoon streetdance hoor, niet zo bijzonder.

Mee eens als Julia Styles ze nou zelf gedaan zou hebben...

Maar Jessica Alba doet wél alles zelf

En anderzijds denk ik niet dat er over voorkeur qua

dansstijl moeten gaan hebben...

Idd hiphop is makkelijker te doen dan klassiek ballet

maar het gaat bij hiphop over de flow en de funk...dat

maakt het moeilijk. De moves zijn te doen maar doe ze

maar eens vloeiend.

maar da's slechts mijn bescheiden mening haha