• 9.372.714 stemmen

Met onder meer: Jessica Alba, Mekhi Phifer en Romeo

Releasedatum: 1 april 2004

Plot Honey

"Her dream. Her terms"

Honey Daniels (Jessica Alba) wacht haar hele leven al om de wereld haar dans-moves te laten zien, maar alles wat ze graag wil, is net een stap te ver. Jarenlang hebben karakter en ambitie de danseres en eerzuchtige choreografe de moed gegeven om door te gaan, ondanks het feit dat de mensen die veel van haar houden twijfelen aan een mogelijk succes in zo'n moeilijk vak.

avatar van depp_addiction

depp_addiction

leuke film.

maar dat komt omdat ik dansen leuk vind!

anders denk ik dat deze film niet zo leuk is

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

leuke vermakelijke film. leuk gedaan door Jessica Alba en LiL Romeo. vind dat dit film een 3*** waard is..

avatar van seanpuffy

seanpuffy

superfilm en een prachtig einde fantastisch gewoon en jessica alba toont andere kanten van haar.

avatar van M.ike

M.ike

Deze film heb ik van genoten maar ik houd van film en MUZIEK DANS enzo deze film had een beetje de street vibe dat mag ik wel en er zat goed acteer werk in

-------------------- > 4,5*

avatar van katoheyvaert

katoheyvaert

Deze film verdient sowieso al een ster meer.. Jessica Alba .. Zegt dat al niet genoeg ?

Deze film is gewoon prachtig !!

Zeker voor muziek en dansliefhebbers..

Daarom 4.5 Dat heeft deze film dubbel en dik verdiend !!

Ga zo door en maak nog 1000 films zo als deze !!

HONEY !!

avatar van AUDRIEKE

AUDRIEKE

still love it, echt 1 van mn favoriete. en lil' romeo is verrrrrry pretty

avatar van M.ike

M.ike

mischien vond ik step-up leuker hmm ik weet niet step-up was ook meer meisjes film vond ik . en aan honey hing geen geslachts label

avatar van ikkelaura

ikkelaura

echt een super vette film helemaal te gek. .

weet iemand hoe ik aan de muziek kan komen van het laatste nummer? ik kan het namelijk niet vinden

het is echt een leuke film voor jongeren en vooral als ze van dansen houden 5*

avatar van prometida

prometida

Leuke, vrolijke film.

avatar van lady-sarah

lady-sarah

dit was echt de leukste film ooit man ik heb die bijna 50 keer gezien weet je hoeveel dat is ik hoop dat je weer zulke films over dansen gaat maken want dat is heel erg leuk en om basketball omdat ik zelf op basketball zit dat vind ik nou leuk aan ahahhahaha dus ik hoop dat je weer zulke films gaat maken.

avatar van Hilarious

Hilarious

Leuke film. Jessica Alba is geweldig, ze zag er heel goed uit en ze danste heel erg goed. Alleen daarvoor is Honey al meer waard. Het verhaal is voorspelbaar maar ik heb me heel goed vermaakt en de muziek zeker op het einde was ook goed.

Gewoon een zeer goed makkelijk wegkijkfilmpje.

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Jessica Alba is oogverblinded mooi en neemt de hele film moeiteloos in. In z'n gerne , regelrechte topper.

avatar van Evelien14

Evelien14

gewoon super:d echt, niets op aan te merken, zo kom je ook eens te weten hoe die kinderen daar leven enzo en wanneer ze dansen ==> prachtig om te zien:p

avatar van Accezz

Accezz

Super film. Goede muziek, leuke dancemoves.

avatar van angelakian

angelakian

Super leuke film!! Leuk verhaal leuke acteurs zeker de moeite waard!!

avatar van MarkFish

MarkFish

Ik wil graag weten of ik deze fil moet gaan zien. Ik ben geen choreograaf/uitgesproken liefhebber van dans en muziekfilms en ik ben hetero. Is dit een aanrader of.... Ik heb wat stemmen en top tiens bekeken van mensen die dit een fantastische film vonden, en die kan ik niet serieus nemen. Prometida, Dirty dancing 2 op 6? Kom op zeg.

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

4,3 op imdb en een 3,20 score op MovieMeter?

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Goodfella_90 schreef:

4,3 op imdb en een 3,20 score op MovieMeter?

Tsja, maar als je naar de gebruikersnamen van de stemmers hier kijkt, kan je al snel zien waarom. Zelfde geldt voor "Step Up".

avatar van Uncle_Junior

Uncle_Junior

Jessica Alba is een lekker wijf!

Tot zo ver de pluspunten van deze film.

avatar van Xetro

Xetro

Kut , ik was vergeten dat ie vanavond kwam .. niet gekeken !

Moet ik hem als nog laag-laden

avatar van Doom

Doom

matthijs_013 schreef:

Je brengt dit alsof Honey vrijwel dezelfde stemmers heeft als Step Up. Complete onzin. Zie de stemlijst. De verschillende culturen in deze wereld kunnen nog altijd voor vele smaak verschillen zorgen.

Uncle_Junior schreef:

Jessica Alba is een lekker wijf!

Na het aftrekken kom je met een zinvolle recensie?

avatar van RicoNC

RicoNC

De hele film draait om de Jessica Alba... verder zeer slecht verhaal slecht geacteerd, zelfs de dans was matig...

Jessica Alba is een geil wijf met een heerlijk kontje en tja dat is het zogenaamde 'succes' van de film... want de nadruk op deze film ligt wel heeeel erg op de term: sex sells!!!

Ik ging uit verveling maar de sudoku uit de tvfilm gids maken... omdat zelfs Jessica me na 45 min niet echt veel meer kon boeien!

avatar van CellieY

CellieY

Ik had er meer van verwacht. Omdat ik step up eerder heb gezien dan deze, valt deze een beetje in het niets. Dans is niet zo spectaculair, niet zo'n boeiend verhaal en Jessica Alba speelt ook niet zoals ze kan.

Ik heb me opzich wel vermaakt, maar als je dit vergelijkt met step up geef ik hem toch 3*..omdat ik het toch een leuk genre vind.

avatar van Werwolf

Werwolf

Gisteren een kwartier gekeken, maar toen kwam het al de spuigaten uit. Jessica Alba in een afgrijselijke rol, met werkelijk nul inhoud. Het beloofde weer een standaard verhaaltje te worden, die ik weliswaar meestal toch vermakelijk vind, maar dit was te erg om naar te kijken. Geen rede om 0,5* te geven, want een kwartier is erg kort; maar ik hoef hem niet meer te zien.

avatar van Riiann

Riiann

Ik heb hem gister gezien en meteen opgenomen. Ik vond hem heel leuk, maar ja inderdaad, de dans choreografie was toch wel erg matig, ik had zelfs nog beter gekunt, en ik dans ook. Ik vond het verder wel heel erg leuk! Vooral Lil’ Romeo.. Hij is erg leuk!! En Zachary Williams is ook erg lief!! Maar de film zelf vond ik ook erg goed daarom een 5,0!!

avatar van Riiann

Riiann

Werwolf schreef:

Jessica Alba afgrijselijke rol? Wat bedoel je ermee? Ik vond dat ze toch goed kon dansen hoor!

avatar van myla

myla

Ik heb ontzettend genoten van deze film!

Ik heb niet alleen een zwak voor Honey Daniels(Het personage) Maar ook voor Jessica Alba

avatar van ;; Nynkee

;; Nynkee

Helemaal te gek!

Ik ben helemaal weg ineens van de film!

hip-hop enzo!

Helemaal speterent!

als het kon had ik zovaak gestemt als ik wouw!

Perfecte film!

avatar van Werwolf

Werwolf

Riiann schreef:

De rol was redelijk inhoudloos. Maar dat past wel bij het oppervlakkig verhaaltje.

avatar van Marley18

Marley18

Leuke film, je moet er van houden, van die oppervlakkige dansfilms, maar ik vind de film wel vermakelijk. Er zitten leuke dansen in, en Jessica toont al haar kanten in deze film, erg leuk soms wat zielig. Leuk voor een avondje met vriendinnen. Een 3