• 9.381.114 stemmen

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Bruce Willis

Releasedatum: 16 augustus 2012

Plot The Expendables 2

"Back for War."

De louche CIA agent Church (Bruce Willis) stuurt de Expendables, een groep huurlingen, opnieuw op een gevaarlijke missie. De groep moet een vermist pakketje zien terug te krijgen bij het agentschap. Het pakketje is echter in Gazak, een door oorlog verscheurd Oost-Europees land. De missie loopt in het honderd wanneer blijkt dat een andere groep huurlingen, de Sangunaires, dezelfde opdracht probeert uit te voeren.

avatar van djelle

djelle

Ja ik wou het nog vragen, hoe betrouwbaar is die site anderzijds? Maar het zou mooi zijn.

avatar van Lennert

Lennert

De website neemt het over van iemand die op imdb claimt dat hij aan de film meewerkt, maar een username aanneemt omdat hij anders ontslagen wordt... klinkt niet als het meest betrouwbare en als het wel echt is mag hij wat mij ook op staande voet ontslagen worden.

avatar van djelle

djelle

Klinkt inderdaad niet echt supergeloofwaardig allemaal. Spijtig genoeg...

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Dat zou zonde zijn. Vind het allemaal geweldig klinken.

avatar van DiDa

DiDa

Interview met Randy Couture:

11 Questions for Randy Couture - sherdog.com

Met Chuck Norris.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Zin in. Gaat weer een spektakelstuk van jewelste worden.

avatar van eltorro

eltorro

Kijk is aan hij staat er op.

Deel 1 was een lekkere harde actie film en de voor uit zichten naar dit deel zien er goed uit, dus het kan bijna niet anders dan dat dit een lekkere zomer hit gaat worden volgend jaar.

avatar van Montorsi

Montorsi

Is dit weer zo'n film waar ze een land bedenken wat Russisch klinkt, want dat geloven die Amerikanen toch wel....? Gazak, wtf.

avatar van Reinbo

Tof idee twee teams met dezelfde missie. Heb er nu al zin in.

avatar van The Oceanic Six

Ik dacht dat het plot draaide om de dood van Tool (Mickey Rourke) en een daarop volgende wraakactie?

avatar van The Oceanic Six

Waarom staat er dan bij de plotbeschrijving op deze pagina van Moviemeter heel wat anders?

avatar van eltorro

eltorro

Volgens die link gaat Tool dood in Gazak door JCVD en dan gaan ze wraak nemen. En dan zit JCVD volgens mij in die groep van andere huurlingen.

blisteringdude

Ah gaaf hij staat er op als film !

blisteringdude

Had de bron van dat lijstje even gecontacteerd op imdb en dit is wat hij te zeggen had:

by Tenaciousd1212 on Mon Oct 3 2011 22:10:40

I work out of the Lionsgate offices in L.A. so I can't get much on-set stuff, however I am working on getting the script out to those who want it. I just can't photocopy it for tracing reasons so I'd have to retype it onto final draft in the small time I get alone with it daily and then RTF it without getting caught.

Kan nog heel goed echt zijn!

Heb hem gelijk even gevraagd of hij me ook aan meer info kan helpen als hij het krijgt.

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Zitten mensen hier echt op te wachten?

JA!

Ajax&Litmanen1 schreef:

Ajax&Litmanen1 schreef:
Ik dacht dat het plot draaide om de...

Omdat zoiets wel héél erg spoilerig is, vind je niet? In de synopsis vertellen dat een van de hoofdrolspelers ergens halverwege de film dood gaat..

P.S. Misschien moet je jouw eigen spoiler twee woorden eerder van kracht laten gaan.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Volgens mij gaat de helft van het budget al op aan de salarissen van de cast. Wat een lijst!

Chris Hemsworth

Dolph Lundgren

Randy Couture

Zinema schreef:

Aangepast

Ik meende dat die plotwending die niet beschreven staat al helemaal in het begin ging gebeuren.

avatar van Lennert

Lennert

djelle schreef:

Klinkt inderdaad niet echt supergeloofwaardig allemaal. Spijtig genoeg...

Scott Adkins heeft al bevestigd dat het bullshit is wat daar genoemd wordt via de voorzitter van zijn fanforum (die ook op fora vertoefd waar ik vaak kom). Niet dat hij er niet in zit, dat namelijk wel, maar een groot gedeelte van de acteurs en het plot kloppen niet.

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

Hopelijk duurt de film iets langer dan 90 minuten deze keer. 120 minuten zou mooi zijn.

The Oceanic Six schreef:

Aangepast

Al zou het al na 10 minuten zijn, de nietsvermoedende kijker zou er op voorbereid zijn, hetgeen een kijkervaring nooit ten goede kan komen.

Bedankt voor het aanpassen.

avatar van Reinbo

Alsof je deze film gaat kijken voor het plot.... Ik weet lekker al wie er gaat winnen.

avatar van Joy4ever

Joy4ever

jarno1975 schreef:

John Travolta (gerucht)

Hopelijk als Charlie Wax

blisteringdude

Dus, Arnold is vandaag in Graz(Oostenrijk) geland om zijn museum te openen. Vervolgens zal hij naar Madrid gaan, waar van 8 t/m 10 oktober de Arnold Classic(een bodybuilder iets) en vervolgens gaat hij in Bulgarije The Expendables II filmen. Ik kijk uit naar behind the scenes pics !

blisteringdude

bTV - 0?????, ?????????? ? ??

craigzablo - Login - craigzablo.proboards.com

Chuck Norris, Arnold en Jason vandaag ook aangekomen! Geweldig om ze aan te zien komen, deze film wordt beter dan zijn voorganger !