• 9.375.447 stemmen

Met onder meer: James McAvoy, Michael Fassbender en Rose Byrne

Gesproken taal: Duits, Engels, Spaans, Frans en Russisch

Releasedatum: 2 juni 2011

Plot X: First Class

"Witness the moment that will change our world."

'X-Men: First Class' vertelt over de epische beginselen van de X-Men sage, en onthult de geheime geschiedenis van wereldwijde gebeurtenissen. Voordat mutanten zichzelf voor de wereld bekend maakten en voordat Charles Xavier (James McAvoy) en Erik Lensherr ( Michael Fassbender) de namen Professor X en Magneto aannamen, waren ze twee jonge mannen die hun krachten nog voor het eerst moesten ontdekken. Ze waren toen nog geen aartsvijanden, sterker nog, ze waren beste vrienden die samen met andere mutanten (sommige bekend, sommige nieuw) de aanstaande armageddon probeerden te stoppen. Ergens in dat proces ontstaat er een kloof tussen beide mannen, waardoor de eeuwigdurende oorlog tussen Magneto's broederschap en de X-Men begon.

Charles Xavier (24 Years) / Professor X

Man in Black Suit

Alex Summers / Havok

avatar van Imperial Figure

Imperial Figure

Regisseur is in ieder geval goed, komt wel goed denk ik.

avatar van schram101

schram101

Dit ziet er best aardig uit!

avatar van Artemis

Artemis

Met Vaughn aan het roer heb ik er zin in, ziet er goed uit!

avatar van sofripa

sofripa

Trailer ziet er goed uit. Heb toch reserves.

avatar van Thorongil

Thorongil

X-Men production is rushed. X-men is gewoon een stuurloze filmserie geworden. Ze hebben zich vastgereden met The Last Stand, het plot was een ramp. 2 van de grote hoofdpersonages, Cyclops en Jean Grey zijn dood. En Professor X zit in het lichaam van een terminale patiënt .
En dus zijn ze maar wat prequels aan het maken en dan nog eens zo snel mogelijk.

avatar van Witch-king

Witch-king

Lijkt me een mooie film, ik hou wel van de films van de X-men.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Ah, een prequel van X-men. Door de regiseur van Kick-Ass.

Dan heeft X-men 2 prequels, Orgens: Wolverine was er ook 1 van (waar vermoedelijk dit jaar ook een deel 2 van komt)

avatar van puckb96

puckb96

Lijkt me een geweldige film. X-Men 1 t/m 3 waren geweldig, ik vond X-men origins; wolverine nog beter. Deze lijkt me ook heel spannend. Ga em zeker kijken!

dominion

Zeker echt iets om naar uit te kijken

Nicholas

Trailer zag er itt de foto's goed uit.

Zoals opgemerkt, met het einde van The Last Stand beperk je de mogelijkheden op een vervolg. Aan de andere kant: als Jean Grey The Phoenix is, kan zij 'gewoon' weer terugkeren. Voor Xavier is al een opening gecreëerd. Daarentegen kun je een fan-favorite als Gambit er niet echt in kwijt. Een oplossing zou een reboot kunnen zijn, daar zijn ze momenteel nogal geil op in Hollywood. Of je zou het over een andere boeg kunnen gooien en een verhaallijn met Cable ed. introduceren.

Maar terug naar First Class: trailer zag er goed uit, hoewel ik deze (onvermijdelijke) keuze voor een jaren 60 setting risky vind.

avatar van Metalfist

Metalfist

De foto's zagen er verschrikkelijk uit, de trailer al iets beter maar ik heb toch serieus mijn twijfels.

dominion

Hoop wel dat het iets beter wordt dan Wolverine want die viel nogal tegen.

avatar van revengeyo

revengeyo

hebben hebben hebben

Nicholas

Ben de karakters allemaal nog eens langs gegaan en Azazel lijkt me wel een interessante

De Russische trailer: YouTube - X-Men- First Class Russian-Trailer

Ik versta er geen reet van, maar er zitten wat nieuwe scènes in.

Als je het nog niet wist er is ook gewoon een Engelse trailer

dominion schreef:

Als je het nog niet wist er is ook gewoon een Engelse trailer

Tuurlijk wist ik dat, maar ik wijs op de Russische trailer omdat daar materiaal in zit wat niet in de Engels/Amerikaanse trailer zit.

avatar van FLH

FLH

Ik ben benieuwd!

avatar van Denzz

Denzz

Trailer ziet er best aardig uit, McAvoy is in orde en de regisseur heeft films zoals Kick-Ass onder zijn naam staan. Ja, dit komt wel in orde . Slechter als Wolverine Origins kan het alleszins al niet worden.

avatar van Stu-Pot

Stu-Pot

Alleen de naam Michael Fassbender doet me enigszins wat hopen. Ziet er voor de rest enorm belachelijk uit. De woorden 'inspiratie' en 'originaliteit' kent niemand blijkbaar meer?

wimnoot

Vooral Emma Frost ziet er interresant uit.

avatar van Nouns

Nouns

Wordt nogal lauw ontvangen hier, maar als je dit naast de Marvel dingetjes van de laatste tijd legt (Hulk, Green Lantern, Captain America, Thor e.d.) spreekt dit toch wel het meeste aan.

De net iets te cleane 60's stilering en het tijdperk opzich (Amerikaans/Russische politiek, communisme ed.) vs. superpowers, relatief onbekende cast en, als grootste troef, de regie spreken toch wel in het voordeel van X-Men: First Class.

Ben helemaal niet zo van het comic/superhelden wereldje, maar heb X-men universum altijd wel de leukste gevonden door de vele characters en onderlinge verhoudingen. Van mij mag de film zich ook veel meer daar op richten dan op de actie.

Maarja misschien kijk ik ook wel heeeel erg met een schuin oog naar Watchmen .

wimnoot

Dat gevoel heb ik ook al een tijdje.

avatar van ErickZonderK

ErickZonderK

Ben echt benieuwd naar X-Men: First Class. De trailer ziet er goed uit, dus deze zeker in de bios kijken.