• 9.374.963 stemmen

Met onder meer: James McAvoy, Michael Fassbender en Rose Byrne

Gesproken taal: Duits, Engels, Spaans, Frans en Russisch

Releasedatum: 2 juni 2011

Plot X: First Class

"Witness the moment that will change our world."

'X-Men: First Class' vertelt over de epische beginselen van de X-Men sage, en onthult de geheime geschiedenis van wereldwijde gebeurtenissen. Voordat mutanten zichzelf voor de wereld bekend maakten en voordat Charles Xavier (James McAvoy) en Erik Lensherr ( Michael Fassbender) de namen Professor X en Magneto aannamen, waren ze twee jonge mannen die hun krachten nog voor het eerst moesten ontdekken. Ze waren toen nog geen aartsvijanden, sterker nog, ze waren beste vrienden die samen met andere mutanten (sommige bekend, sommige nieuw) de aanstaande armageddon probeerden te stoppen. Ergens in dat proces ontstaat er een kloof tussen beide mannen, waardoor de eeuwigdurende oorlog tussen Magneto's broederschap en de X-Men begon.

Charles Xavier (24 Years) / Professor X

Man in Black Suit

Alex Summers / Havok

avatar van Butchers

Butchers

Over de cast heb ik zo mijn twijfels... Is James McAvoy niet veel te jong voor de rol van Charles Xavier? Ben ook niet echt een superhero fan, kijk 'm waarschijnlijk wel eens als tussendoortje.

wimnoot

Maar deze film speelt zich af tijdens de jonge jaren van Xavier. Daarom hebben ze een jonge man gecast.

avatar van Nicholas

Nicholas

Kevin Bacon zit er blijkbaar in. Is wel eens geopperd als Sinister.

avatar van dominion

dominion

Ik heb ook gehoord dat er een X-Men Origins: Magneto komt.

Klopt, en Wolverine 2.

Nicholas schreef:

Kevin Bacon zit er blijkbaar in. Is wel eens geopperd als Sinister.

Hij speelt Sebastian Shaw.

avatar van ace leader

ace leader

dominion schreef:

Ik heb ook gehoord dat er een X-Men Origins: Magneto komt.

Ging niet meer door...staat ook inmiddels niet meer op imdb. Dus helaas, geen verfilming van Magneto. De producers zeggen dat het waarschijnlijk ook nooit zal gebeuren.

avatar van dominion

dominion

Bij X-men: First Class zijn ze al begonnen met filmen .

avatar van christian

christian

dominion schreef:

Bij X-men: First Class zijn ze al begonnen met filmen .

release datum is ook al bekent:

3 June 2011 (USA)

avatar van Stu-Pot

Stu-Pot

Als ik zo de foto's zie op de voorgaande pagina moet ik vaststellen dat dit werkelijk niets gaat worden. Alleen al de acteur die Magneto moet vertolken. Het lijkt meer op een beauty center dan op X-Men. Zonde.

avatar van ace leader

ace leader

January Jones over haar rol als Emma Frost:

"The costumes are insane. It's a lot of very body-conscious stuff. If you look at the comic book, she's barely dressed. She's got quite the bod, which is very intimidating. Fans of the X-Men comics have a very set idea of these characters in their heads. I wanted to know as much as I could about her so I wasn't disappointing anyone. I'm sure I will still disappoint someone"

De film gaat zich afspelen in de jaren '60 met een jonge Xavier en Magneto.

(afbeelding)

Eerste kleine foto van de cast in kostuum

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Hmz dat belooft dus weinig goeds.

click, grote versie.

Amel M.

De eerste foto schijnt niet officieel te zijn. Hier wat uitleg van Vaughn en nog twee foto´s.

avatar van Thorongil

Thorongil

Foto's van Magneto en Professor X.

Ziet er allemaal redelijk slecht uit, volgens mij de nagel op de doodskist van de X-Men. Iedereen is het wel zo'n beetje zat, al die prequels, alsof ze geen inspiratie meer hebben. En zonder Wolverine denk ik dat deze niet goed ontvangen gaat worden.

avatar van Nicholas

Nicholas

Looks like shit.

Zit geen enkele "goeie kop" tussen (al ben ik nog een pietsie geïnteresseerd in Bacon).

avatar van Metalfist

Metalfist

Wat ziet dit er verschrikkelijk uit. Ben sowieso al niet echt fan van X-Men First Class, geef mij maar de old school Uncanny X-Men (vooral qua tekenstijl) maar dit lijkt echt nergens op. Ik ga dit denk ik rustig aan me voorbij laten gaan.

wimnoot

Dit is weer een superhelden film waar ik naar uit kijk, van de regisseur van Kick-ass. De eerste stills zien er nog niet uit waar ik op gehoopt had. Helaas.

avatar van Co Jackso

Co Jackso

• 21924 berichten

Ze hebben gekozen voor een jaren 60 stijl. Ik ben eigenlijk wel benieuwd

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Wordt dus een prequel als ik het goed begrijp.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Schijnt niet al te goed te gaan met de productie, geruchten gaan er rond dat er zes weken lang re-shoots zullen plaats vinden terwijl Vaughn zich ergens bevindt in een editkamer om de huidige materiaal in orde te krijgen, wat betekend dat er een co-regisseur aanwezig is. Bron.

avatar van Madeliefje

Madeliefje

Een nieuwe X-Men is natuurlijk top, en ik ben ontzettend fan van James McAvoy, maar tot nu toe ziet het er behoorlijk knullig uit..

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Op het begin dacht ik: Maar nu heb ik er eigenlijk wel zin in

avatar van pierrrke

pierrrke

lelijke fotos of niet heb zeker vertrouwen in de regisseur die tot nu toe alleen maar sterke films heeft geleverd .

avatar van Prudh

Prudh

De koe met de gouden horens kijkt schuchtig op. De producenten zijn terug in de schuur... Ietwat moeizaam staat ze op om richting de verste hoek van haar toch al niet ruime stal te schuivelen. Met de laatste kracht in haar botten drukt ze zich tegen de wand. Ze houdt haar adem in. Niet bewegen, niet bewegen... Het haalt weinig uit, ze is opgemerkt.

"Komt daar nog wel melk uit?"

"Als we hard genoeg knijpen wel ja, een half lege emmer misschien."

"Je bedoelt half vol toch?"

"Eh, ja, dat."

Ik zie dit niet zitten.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Morgen komt de trailer uit. Ben benieuwd.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

En de trailer. Meh, redelijk, niet bijzonder. Maar zal best een vermakelijk filmpje worden.

wimnoot

Sluit wat mij betreft naadloos aan bij de rest van de X-men films. Leuk!