• 9.379.744 stemmen

Transformers: Dark of the Moon (2011)

Actie / Sciencefiction | 154 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Michael Bay

Met onder meer: Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley en Patrick Dempsey

Releasedatum: 29 juni 2011

Plot Transformers: Dark of the Moon

"The invasion we always feared. An enemy we never expected."

Nadat Sam Witwicky is afgestudeerd, lukt het hem niet om werk te vinden en dat zet de relatie met zijn vriendin Carly onder druk. Sam ontdekt dat de NASA tijdens de eerste maanlanding in 1961 een gestrand ruimteschip heeft aangetroffen afkomstig van de planeet Cybertron, waar de moedige Autobots een bittere strijd voerden tegen de boosaardige Decepticons. Wanneer Optimus Prime, de leider van de Autobots, hoort van het ruimteschip op de maan, plant hij een missie om de waardevolle Zuilen aan boord veilig te stellen. Sam ontdekt echter dat de Decepticons hem voor zijn geweest en met de Zuilen een ruimtebrug maken die een heel leger naar de aarde brengt. Kunnen Sam en de Autobots voorkomen dat de Decepticons de mensen tot hun slaven maken?

Pete_033 schreef:

Bay had minder explosies beloofd en meer verhaal. Met andere woorden beter dan deel 2(niet dat je je kunt indenken dat het nog slechter kan maar met Bay is alles mogelijk!) maar als ik zo de foto`s en youtube filmpjes zie van de sets dat houdt hij zich niet aan zijn woord. Het zijn weer grote overdreven actiescènes vol explosies en macho Amerikaanse soldaten die de wereld wel weer even zullen redden.

Nou en, dat gaat al zo 2 films door. Dat kan toch niet meer met succes veranderd worden. Transformers van Bay is gewoon actie en het is vet en vermakelijk. Zo moet deze 3e ook worden. Kwa verhaal kan het toch niet meer gered worden denk ik...

RSmovie91

Transformers 3 wordt duister zoals Dark Knight | MovieSense - Online filmmagazine

Als Bay kan wat hij zegt, zal dit het beste deel worden denk ik

SnakeDoc

Gisteren voor The Green Hornet in de bios de trailer gezien van TF3. Wat zag dat er schiterend uit zeg! Ging over de Apollo die een TF ontdekt op de maan. En met 3D brilletje op was het helemaal een feestje!

Ben benieuwd.

Eerst nog maar is deel 2 zien. Slecht he?

avatar van dominion

dominion

SnakeDoc schreef:

Eerst nog maar is deel 2 zien. Slecht he?

Deel 2 is helemaal niet slecht .

avatar van Denzz

Denzz

de trailer is helemaal in de stijl van de vorige 2 delen. ook michael bay weer als regisseur. ik ben ook blij malkovich te zien op de lijst, geweldige acteur!!! spijtig dat megan fox niet meer meedoet

dominion schreef:

Deel 2 is helemaal niet slecht .

Ik bedoel, slecht dat ik hem nog niet gezien heb

SnakeDoc

Vanaf wanneer draait deze in NL?

Vanaf 30 juni in de bioscoop. Ik heb de datum meteen even ingevoerd.

avatar van Rossje09

Rossje09

Duurt het nog zo lang?! ik dacht ergens te hebben gelezen dat de release in de VS al op 7 januari was... Dat het dan nog zo lang duurt voordat de film in Nederland te bezichtigen is!

avatar van AHWA

AHWA

Die Superbowl-trailer zag er vet uit. Half minuutje maar, maar hij belooft veel.

avatar van AHWA

AHWA

Rossje09 schreef:

Dan heb je de datum gezien als 7.1.11, maar in Amerika schrijven ze eerst de maand en dan de dag, 1 juli dus.

avatar van Denzz

Denzz

Starmaster501 schreef:

Ziet er erg vet uit!

Knappe beelden! Een Bay-film kan natuurlijk altijd smaken!

RSmovie91

Ziet er vet uit. Heb er zin in

avatar van Minotaures

Minotaures

Misschien zal die deel 2 overtreffen.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

De trailers voor deel 1 en 2 zijn ook vet, maar dat komt iedere keer omdat er in de trailers geen humor zit en als ze die overdreven flauwe klote humor nou ook is een keer niet in de film zelf stoppen, dan wordt het misschien nog is wat, ja.

Maar het schijnt dat Bay gezegd heeft dat deel 2 maar een knoeiboel is en hij dus wat goed te maken heeft.

avatar van Nicholas

Nicholas

Fuckin' hell, wat heb ik zin in deze film. Knallen knallen knallen!

Flipman

Ziet er wel lekker destructief uit maar afgaande op regisseur en eerdere twee delen zijn explosies, seksuele frustraties en humor onder puberaal niveau het enige wat je hier voorgeschoteld krijgt. En dit is alles wat ik erover mag zeggen, afgaand op anderhalf jaar geleden. Als ik nog iets negatiefs over deze film uit, krijg ik namelijk Gestapaul83 achter m'n reet aan.

avatar van Film-Master

Film-Master

Voor een transformer film ga ik niet meer naar de bios.

avatar van finalman

finalman

als de recencies positief zijn, ga ik hem MISSCHIEN kijken in de bioscoop.

Deel 2 is me zwaar tegengevallen, met stomme humor.

Zonde van men geld...

Starmaster501

Ik vond ze juist alleen in de bios leuk. Lekker veel hersenloze actie en explosies op groot scherm. Thuis was ie wat minder.

avatar van puckb96

puckb96

Ik ga hem zeker in IMAX 3D kijken. Ik vond 1+2 super geregisseerd door Michael Bay. Deze ga ik niet missen. Deze zal wel anders zijn, als er nou maar geen vierde deel komt want een trilogy vind ik prima.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Ik hoop niet dat deze ook weer 4,5 uur duurt.

avatar van Xen0n

Xen0n

De trailer is naar mijn idee wel erg rustig, waar is de actie uit de eerste delen gebleven?? Iets meer verhaal is zeker niet verkeerd, maar het moet geen drama worden.. De actie is waarvoor we bij Transformers naar de bios gaan.

avatar van Materny

Materny

Starmaster501 schreef:

Ziet er erg vet uit!

Dit soort films zijn noodzakelijk! Bay for president.

Mwah dat ook weer niet.

Alleen het leuke aan bay is dat hij tussen alle films komt met hersenloze vermakelijke bombastische actie. Is ook wel eens leuk.

Materny schreef:

Dit soort films zijn noodzakelijk! Bay for president.

ALSJEBLIEFT NIET ZEG!!! Als hij president wordt, krijgen we nog veel meer aanslagen als 11 september! En die worden gepleegd in opdracht van hemzelf, om maar duidelijk te zijn. Die explosie-manier van hem, brrr! Ik bedoel, ik heb niks tegen explosies, maar dan moeten ze wel enig nut hebben.

RSmovie91

Bay is gewoon de man als je zin hebt in een film met lekker veel geknal (nuttig of niet) en waar je niet bij na hoeft te denken.

En aangezien ik wel het idee heb dat er veel mensen zijn die zo nu en dan eens zo'n gedachte heeft, ben ik het er wel mee eens dat dit soort films noodzakelijk zijn (als is Bay for President wel tikkeltje overdreven).

Flipman

Ja, als er teveel bloed onder je nagels zit, zijn zijn films erg handig. Genoeg irritante !@#$personages die je daarbij willen helpen, met al even %^&*dialogen.