• 9.376.040 stemmen

Paranormal Activity 2 (2010)

Horror / Thriller | 91 minuten / 97 minuten (unrated versie)

Genre: Horror / Thriller

Speelduur: 91 minuten / 97 minuten (unrated versie)

Geregisseerd door: Tod Williams

Met onder meer: Brian Boland, Sprague Grayden en Molly Ephraim

Releasedatum: 21 oktober 2010

Plot Paranormal Activity 2

"In 2009 you demanded it. Nothing can prepare you for what's next."

De familie van Katie (Katie Featherston) installeert na een serie gebeurtenissen, waarvan ze denken dat het inbraken zijn, beveiligingscamera's in hun huis. Het blijkt dat een paranormale aanwezigheid en Katie zelf verantwoordelijk zijn voor de schade. Overtuigd dat er iets bovennatuurlijks aan de hand moet zijn met een geest, moet de familie Katies kwellingen doorstaan terwijl de geest op haar kleine neefje Hunter aast.

avatar van flipflop

flipflop

Martyrs is meer exploitatie dan goede horror. Kijk dan liever The Shining ofzoiets.

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

Martyrs is niet te vergelijken met deze film aangezien hiermee een hele andere doelgroep bereikt wil worden en verre van toegankelijk is.

K*D

Ik hooop dat ik tegen die tijd mijn geld heb anders kan ik niet gaan. En ik dacht eerst dat die filkkering op de website als ik het balkje naar achteren schoof gewoon een fout was ofzo snapte er niks van hahha.

Maar het is inderdaad ook raar dat Micah en Katie gewoon een gezinnetje hebben opeens. Misschien dat het in de film wordt uitgelegd?

avatar van tal1b

tal1b

deel 1 is vet, ik hoop dat deze overtreft!

avatar van Colombo

Colombo

Ach ze kunnen blijven doorgaan met deze reeks, elk film met zn eigen sausje, zelfde als saw ongeveer. Dus zou me niet verbazen als er 3 , 4 etc uitkomt.

Maar ga 2 zeker bekijken -)

avatar van Esp

Esp

Ik ga deze ook zeker kijken, vond deel 1 best vet

avatar van Mescaline

Mescaline

Een vervolg is echt totaal onnodig, waarom altijd alles uitmelken?

avatar van wimnoot

wimnoot

Ik denk dat ze er stiekum geld mee willen verdienen, de boeven!

avatar van VanRippestein

VanRippestein

ahv de trailer:

Wat een flauwe meuk zeg! Deel 1 was zo nice omdat het iets nieuws was (en naar het schijnt omdat er mensen waren die dachten dat het echt was). De gehele vorm van de film was precies het toffe eraan: niet weten waar je nou precies naar aan het kijken was, niet weten wat er zou gaan gebeuren. Deel 2 heeft dit alles bij voorbaat niet. Waarom zou ik er dan in godsnaam nog naar willen kijken? Kijken of de effecten er leuk uit zien? kijken hoe (wederom) zomaar een deur dicht valt? Wat een sell-outs.

Blair Witch 2 pakte het wat dat betreft nog beter aan door een een soort van b-televisie-jongeren-film van te maken (ja, dat was inderdaad een kutfilm). Maar zij snapte waarschijnlijk wat beter dat de film zo goed werkte omdat hij uniek was. Dit lijkt gewoon op een kopie van alles wat je al kent. (en deel 1 had een jongedame met een flink stel jetsers, wat ik hier dus ook niet in terug zie hehehe)

avatar van sander.h

sander.h

BoyT schreef:

Wat is het geintje dan?

Je moet ff terugspoelen. Cool!

Maar goed, voor het suggestieve van PA moet je gevoelig zijn.

PA2 lijkt van hetzelfde laken een pak, dus de verhouding lovers/haters zal precies hetzelfde zijn.

Ik vond deel 1 wel gaaf, dus deel 2 ga ik zeker kijken

avatar van Karl van H.

Karl van H.

VanRippestein schreef:

In deel twee speelt dezelfde actrice de hoofdrol, dus de jetsers blijven gelukkig wel

avatar van VanRippestein

VanRippestein

Karl van H. schreef:

hehehe okeej, dat is dan weer een klein pluspuntje. Of moet ik zeggen, 2 grote. hahahaha

(note2self ophouden met dit soort puberale opmerkingen)

avatar van Mescaline

Mescaline

wimnoot schreef:

Ik denk dat ze er stiekum geld mee willen verdienen, de boeven!

Ja sowieso dat, maar daar doelde ik niet op

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Ik kijk uit naar aanstaande donderdag..

Ik ook maar Micah is toch dood!!! Huh Hoe... sorry ik snap er niks meer van. Heeft Katie hier een kind ofzo ???

Kan iemand t even duidelijk maken :S

avatar van Vermeer

Vermeer

Dennis the movie schreef:

Kan iemand t even duidelijk maken :S

Wij hopen dat dat in deel 2 wordt uitgelegd.

Aangezien ik die hoogstwaarschijlijk niet ga kijken, hoop ik dat jullie het hier dan weer even uitleggen

Ondanks ik niet zo van de grote jetsers ben, vond ik deel 1 in de bios een aardig spannende film, maar een tweede kijkbeurt thuis viel al wat tegen.

Zoals hieronder al vaak geschreven: dit is precies hetzelfde. Of men moet méér gaan laten zien dan alleen wapperende deuren en tandafdrukken, maar dan vliegt de spanning er eigenlijk ook af. Tenminste, ik vind iets spannend als het er wel is, maar niemand het nog ziet.

Wie weet, als er een hoger gemiddelde uitkomt dan 3,6* ga ik hem zeker zien!

avatar van Psolitsa

Psolitsa

Oeh. heb hier zin in. Hope dattie net zo goed is als deel 1!

TragieStar.*

Nou, de trailer is niet bepaald indrukwekkend. Je ziet bijna niks. En dat hoort meestal wel zo te zijn

Elineloves

Dat is toch juist de kracht van dit soort films? Of wil jij direct dat in de trailer alles al goed en duidelijk te zien is?

Dan is het voor mij al stukken minder interessant hoor..

TragieStar.*

Nee, dat juist zeker niet. Maar de trailer mag me best wel van me stoel afblazen hoor.

Zo overtuigen ze me juist om de film te gaan bekijken...

Elineloves

Hm.. Ik vloog zowat onder de jas van mijn vriendin in toen ik de trailer zag, en zij moest ook een licht kreetje onderdrukken.. voor mij was 't best geslaagd.

TragieStar.*

Ah oke, nou meningen verschillen dat zoiezo. De trailer van het eerste deel vond ik wel fantastisch iig

avatar van Mac Hammer Fan

Mac Hammer Fan

Na het zien van de eerste pas ik zeker voor de tweede. Helemaal niet mijn smaak, ondanks het feit dat ik een horrorfan ben.

K*D

Geen idee of het al gezegd is maar Hunter is volgens de wikipedia het baby neefje van Katie.

Daar staat overigens ook dat het geen vervolg is, lijkt mij.

avatar van TrippelDee

TrippelDee

• 1910 stemmen

In welke bioscopen gaat die draaien?

K*D schreef:

Daar staat overigens ook dat het geen vervolg is, lijkt mij.

'' Katie's jonge gezin. '' In deel 1 ging Micah sowieso dood, en in één van de versies ging Katie ook dood. Het kan in feite niet vóór deel 1 zijn geweest, maar ook niet erna.

avatar van Minotaures

Minotaures

TrippelDee schreef:

In welke bioscopen gaat die draaien?

Pathé o.a.

avatar van intezar

intezar

Colombo schreef:

Maar ga 2 zeker bekijken -)

Zolang er publiek is zal er een vervolg blijven komen.

avatar van Robbie_Helmond

Robbie_Helmond

Bij voorbaad kansloos!

Elineloves schreef:

Soort van Bridget Jones dus, alleen andere genre.