• 8.901.732 stemmen

Paranormal Activity: The Marked Ones (2014)

Horror | 84 minuten / 101 minuten (unrated versie)

Genre: Horror

Speelduur: 84 minuten / 101 minuten (unrated versie)

Geregisseerd door: Christopher B. Landon

Met onder meer: Molly Ephraim, Richard Cabral en Andrew Jacobs

Releasedatum: 2 januari 2014

Plot Paranormal Activity: The Marked Ones

"Once Marked It Is Already Too Late."

Na de dood van zijn buurvrouw, begint Jesse rare en vreemde dingen mee te maken, die niet zomaar te verklaren zijn. Het duurt niet lang tot hij ontdekt dat hij gebrandmerkt is, door een demonische entiteit. Het is een kwestie van tijd, voor hij helemaal onder de invloed van deze entiteit zal zijn....

avatar van tattoobob

tattoobob

Kondoro0614 waarom zou je een film zo snel ook een herziening geven?

Ik kijk een film pas nog een keer als ik minstens vijf jaar verder ben......grote kans ook dan dat ik niet meer precies weet hoe de film ook alweer ging.

avatar van Kondoro

Kondoro

tattoobob schreef:

Kondoro0614 waarom zou je een film zo snel ook een herziening geven?

Haha klopt. Ik had hem niet in mijn planning. Paar kameraden en ik hebben nu altijd een 'film reeks avond'. Meestal elke vrijdag, even gezellig etc. Nu hadden we eerst de Hostel films gekeken en gingen daar achteraan, dus ook vrijdag, de Paranormal Activity films kijken. Nu was het zo dat wij allemaal al deze film hadden gezien. Maar op aansluiting van het gehele Paranormal Activity verhaal en reeks wouden we deze dus ook zien. Daarom was het dus zo snel .

avatar van arno74

arno74

Helaas kon ik hier niets mee. Filmisch ontbreekt werkelijk alle kwaliteit, zonder overdrijven, vind het zelfs als B-film slecht. Barslecht acteerwerk, geen soundtrack, niet eng, niet grappig, vreselijke stereotype Mexicanen, geen cinematografie, geen enkele argumentatie waarom een van die jongens steeds met een handycam alles moet filmen, en grotendeels is ook geen script te bekennen. Een film die de kijker totaal niet serieus neemt.

Tot nu toe heb ik alle films uit de reeks gezien, en deze is met afstand de slechtste. Voor mij onbegrijpelijk dat deze film zo hoog (2,6* gemiddeld) kan scoren, er is niets wat de film wel goed doet. diablostef omschreef het goed: "dit is zo slecht dat er geen woorden voor zijn". Duidelijk niet mijn ding. Ik kan niet anders dan de laagste score toekennen: 0,5*

avatar van Hollywood007

Hollywood007

O.k. wat kan ik zeggen over deze film. Ten eerste was hij veel minder spannend dan de voorgaande delen. Het was ook niet echt hetzelfde in de lijn van ,er zit een geest in huis, dit ging meer over een transformatie. Het was zeer leuk om eindelijk! te zien wat er nu juist gebeurd aan het einde van de eerste film, al ben ik er niet echt wijzer van geworden. De delen volgen elkaar op en je krijgt steeds meer dingen te zien die met elkaar verbonden zijn, maar ik weet nog steeds niet veel meer dan bij de eerste, ook al zitten we ondertussen aan nummer 5. Ik heb hierboven iemand iets over tijdreizen zien schrijven, maar zou het niet kunnen dat deze film zich gewoon tegelijkertijd met de eerste afspeelt? Al had ik ook het idee dat die meisjes in de kelder Katie en Kristi waren. En die vrouw die op het einde de camera uitzet. Is dat Katie of was dat die gekke vrouw met de lange blonde haren die eerst in het andere huis zat toen het meisje door het glazen plafond valt?
Ik blijf in ieder geval kijken, gewoon omdat ik nu eindelijk wil weten wat er nu allemaal gaande is. Ik hoop alleen dat het niet nog eens 5 delen gaat duren

avatar van SmackItUp

SmackItUp

Saaiste deel van de reeks. Ziet er amateuristisch uit. Thanks but no thanks.

avatar van Mr-Mcmovie

Mr-Mcmovie

• 1948 stemmen

Ik vond het juist wel weer leuk dat het nu op een heel andere plaats gericht is en met andere personage's maar natuurlijk veel minder eng min of meer het zelfde dat we al kennen.

Dat comuniceren via het simon says spel vond ik nog wel erg goed voor de rest allemaal zo iets van been there done that.

2,5

avatar van robinbeckers

robinbeckers

Wellicht dat iemand het mij kan uitleggen:

Paranormal Activity 1 t/m 4 zijn vervolgen op elkaar die bij 'elkaar horen'.. maar zijn The Marked Ones + The Ghost Dimension als het ware dan deel 5 en 6 of zijn dat gewoon op zichzelf staande delen die niets met 1 t/m 4 te maken hebben?

Ik heb ze namelijk nog niet in bezit en als ze niet bij deel 1 t/m 4 horen laat het ik het zo anders wil ik ze wel gaan kopen mochten ze 'erbij' horen.

avatar van Shinobi

Shinobi

Ze horen erbij robinbeckers. 'The Marked Ones' is een spin-off, maar heeft toch een duidelijke link met de andere delen en 'The Ghost Dimension' is gewoon deel vijf.

avatar van Daan258

Daan258

Heb ook dit deel is opnieuw bekeken maar ik denk er nog steeds hetzelfde over als bij de eerste kijkbeurt.
Niet het slechtste deel uit de reeks maar goed kan je het ook niet echt noemen. Gewoon vermakelijk.
Ik vind het aan de ene kant wel leuk dat ook bij dit deel het verhaal een beetje verbonden is met de andere delen maar aan de andere kant ook een beetje jammer aangezien er ondertussen al zo veel delen uit zijn waardoor je het allemaal een beetje vergeet en de draad kwijtraakt. (tenminste dit heb ik)

Ik ben nog wel benieuwd naar het laatste deel die ik nog niet gezien heb dus ik hoop dat die mij nog wat meer weet te vermaken.

Mijn stem van 2.5* blijft ook gewoon staan.

avatar van bjerik76

bjerik76

er zijn inmiddels zoveel delen van Paranormal activity, dat ik het niet eens meer paranormaal vind.

avatar van Shadowed

Shadowed

Deeltje 5 alweer.

Inderdaad eigenlijk meer een herhaling in wat al eerder is gedaan in de eerste 4 delen. Het enige verschil is dat dit volledige camera is en geen veiligheidscamera's meer. Dit heeft voordelen, maar ook nadelen. Een voordeel is dat het wat vlotter is.

Minder domme dingen, zoals dat je met een laptop in je handen gaat verkennen. Hier hebben ze er wat beter over nagedacht, al zijn de excuusjes om een camera vast te houden overal naartoe niet altijd even sterk. Waarom er dan ook gefilmd mocht worden bij dat gesprek waarbij de oma eieren krijgt is me ook een raadsel.

Dan zijn de "enge" momenten ook wel een beetje voorspelbaar geworden, en worden hier te veel in herhaling gezet. Kerel loopt met camera een kamer binnen, er zit niemand, draait zich om, staat daar een persoon. Het is al te vaak gebruikt in de reeks.

De film is nog steeds niet heel eng, waarbij alleen deel 3 eigenlijk in geslaagd was. De realistische dingen zijn er ook wel een beetje vanaf. De film heeft er wat voordeel aan dat het vrij vlot is en het eerste deel is makkelijk doorheen te komen. Ook prima acteerwerk in de nog wat beperkte rollen en scripts. Zo lang ze geld in het laatje blijven leggen zullen ze wel blijven komen denk ik zo.

Film gezien, zinloze tijdbesteding.

avatar van umbra

umbra

Vijfde van de reeks ook nog eens herkeken, nog 1je te gaan. Deze Marked Ones neemt toch een andere inslag dan de vorige uit de reeks, ook anders soort cast (behalve onze Katie kort), andere setting enzo, geeft ook andere beleving en gevoel dat je nr film kijkt. Vind het ook bij deze herkijk de minste vd reeks, mr blijft gewoon wel m'n ding zulke films.

avatar van JJPrice

JJPrice

Deze versie is frisser en er zit meer actie in dan de rest van de reeks. Toch is ghost dimension mijn favoriet. Deze is wat vlakker maar aangezien er genoeg actie in voorkomt verdient deze film toch 4 sterren.

avatar van Alathir

Alathir

• 2048 berichten

De voorlopig laatste film uit de Paranormal Activity-franchise, maar er zou een nieuw deel in de maak zijn. Deze vond ik eigenlijk terug weer beter. Kent een paar spannende momenten en een goed tempo. Verder goed opgebouwd naar het einde toe waar het dan zoals gewoonlijk weer erg vaag blijft. Dat mis ik hier wel een beetje, je krijgt meestal elke film een wat nieuwe hint hoe het in elkaar steekt maar dat vond ik hier niet direct in terug. Het is eigenlijk hetzelfde einde als film 4. Beetje jammer ergens voor een verdere beter deel in de franchise.

avatar van De_Dorstige

De_Dorstige

Ik vond deze film een leuk tussendoortje. Neem hem gewoon niet te serieus.