• 9.374.065 stemmen

Paranormal Activity 2 (2010)

Horror / Thriller | 91 minuten / 97 minuten (unrated versie)

Genre: Horror / Thriller

Speelduur: 91 minuten / 97 minuten (unrated versie)

Geregisseerd door: Tod Williams

Met onder meer: Brian Boland, Sprague Grayden en Molly Ephraim

Releasedatum: 21 oktober 2010

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Paranormal Activity 2

"In 2009 you demanded it. Nothing can prepare you for what's next."

De familie van Katie (Katie Featherston) installeert na een serie gebeurtenissen, waarvan ze denken dat het inbraken zijn, beveiligingscamera's in hun huis. Het blijkt dat een paranormale aanwezigheid en Katie zelf verantwoordelijk zijn voor de schade. Overtuigd dat er iets bovennatuurlijks aan de hand moet zijn met een geest, moet de familie Katies kwellingen doorstaan terwijl de geest op haar kleine neefje Hunter aast.

avatar van wimnoot

wimnoot

Teaser trailer

Brrrr eng! Kan er niet zo goed tegen als er kleine kindertjes in gevaar zijn, mijn jochie is ongeveer net zo oud!

avatar van AHWA

AHWA

Katie

Elineloves

Dit was de eerste keer dat ik ontzettend schrok tijdens het zien van een trailer in de bioscoop. De halve zaal begon te gillen.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Ga deze wel in de bios zien, nog steeds spijt dat ik die eerste niet in de bios hebt gezien. Eén van de meest scary prenten va nde laatste jaren. Katie kicks ass ja .

Elineloves

Katie's jonge gezin.. Dus... het is geen letterlijk vervolg er op toch? Aangezien Micah ook erbij staat?

avatar van The Oceanic Six

Deel 1 was verre van spannend, maar op zich best vermakelijk.

Hoop dat dit deel wat meer schrikmomenten krijgt. De trailer ziet er ieder geval beter uit dan bij deel 1.

avatar van wimnoot

wimnoot

Haha! In Texas hebben mensen geklaagd dat de trailer te eng was!

klik

avatar van Montorsi

Montorsi

Staat al gepland voor 21 Oktober in Nederland zag ik laatst tot mijn verbazing, toen stond hij nog niet eens op imdb of moviemeter als ik me niet vergis. Hebben ze dus wel erg snel uit de grond gestampt, en dan was deel 1 al erg slecht.

avatar van The Oceanic Six

Dit zijn ook geen dure en moeilijke films he. Je hebt een huis nodig, een paar camera's en wat figuranten en klaar is kees.

Prima filmpje om dan weer eens op dvd te kijken. Ga hier geen bioscoopgeld voor betalen.

Een nieuwe Saw maken is lastiger Kan je nagaan.

narva77 (crew films)

Huh, maar ze was toch.....?

Die teaser-trailer is toch best wel eng inderdaad, lekker suggestief ook. In ieder geval uitnodigend!

Elineloves

Juist narva, hoe kan het dan haar jonge gezin zijn? Dat vroeg ik ook al eerder, maar volgens mij weet niemand nog het hoe en wat..

avatar van Reinbo

Zou wat kunnen worden als ze alle remmen los gooien en er een soort Evil Dead-achtig festijn van maken.

avatar van mrkos

mrkos

ben benieuwd:D

avatar van Robr6

Robr6

Is best moeilijk om nog origineel te worden met een deel 2 dus ben benieuwd.

Heb wel erg genoten van deel 1 iig.

Maar als ze er nu kinderen bij betrekken kan het mij als vader van een dochter van 1,5 zeker wel shockeren

avatar van puckb96

puckb96

Lijkt me nog een stuk enger dan het eerste deel, die ik eigenlijk helemaal niet eng vond.

avatar van Freakshow79

Freakshow79

Net als bij het einde van het eerste deel en de tweede keer dat ik deze trailer zie, schrik ik weer van die vent die tegen de camera wordt aangegooid.

Ik heb er zin in!

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

die eerste vond ik serieus best scary, ben benieuwd dus wat hiervan gat komen

avatar van lagaiske

lagaiske

Deze wordt zo bangelijk!!!

avatar van Karl van H.

Karl van H.

De trailer zou ik niet direct eng willen noemen. Ziet eruit als een herhalingsoefening van deel een, maar dan wellicht gro(o)t(s)er, zoals dat gaat met vervolgen.

Engste stukje uit de trailer is overigens het einde van het eerste deel

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Ben hier ook wel benieuwd naar. Vond deel 1 best eng en ik verwacht hier wel wat van.

avatar van Lui

Lui (crew films)

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

Tof hoe die trailer is gemaakt. Zit nog een leuk geintje in ook. Moet je even met de muis teruggaan naar ongeveer de helft van de trailer, waar je de keuken ziet.

avatar van puckb96

puckb96

Ben echt benieuwd naar het tweede deel. De trailer laat eigenlijk al zien, voor mij dan, dat hij beter gaat worden dan deel 1.

avatar van namingway24

namingway24

Subtiliteit was geen goed idee van de eerste film; een slaapverwekkende bedoening met niet één memorabel schrikmoment. De trailer laat waarschijnlijk gelijk één van de weinige momenten zien die eng zou moeten zijn, maar ik heb het zolangzamerhand wel gehad met die slechte plotselinge schrikmomenten. Ik ben wel zo benieuwd dat ik deze toch in de bioscoop wil zien, maar ik denk niet dat ik iemand meekrijg.

avatar van Karl van H.

Karl van H.

Paranormal Activity kun je volgens mij onmogelijk subtiel noemen. Suggestief misschien wel, maar van enige subtilliteit was totaal geen sprake.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

is deze film al ergens te zien??? omdat er al op gestemd is, of is dat weer zo'n grapjas die op een trailer stemd?

avatar van Jesse93

Jesse93

Oh heerlijk deze wil ik zeker zien. De eerste vond ik ook best aardig

mcdaktari schreef:

Ben bang van wel!